Аякс - Реал Мадрид 0:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аякс - Реал Мадрид 0:3 (FT)
Т'ва момче - Кайехон много хубаво я пипа топката, много ми хареса. Другия сезон, ако получава повече минути в настоящия, като нищо може да забие Бензема или Игуаин на пейката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Tedy_Genchev
- Контакти:
Re: Аякс - Реал Мадрид
milan199440barca написа:UNBEATABLE написа:На мен този мач ми беше малко гаден, защото ощетиха много Аякс, а те са ми сто пъти по симпатични и играят, сто пъти по-красив футбол! Честита победа и честити 18 точки от 6 мача! Мисля, че сме първия отбор, който постига това
6 победи от 6 мача в групите на ШЛ са постигали Милан, ПСЖ и Спартак (Москва). Реал щеше да направи нещо уникално, ако не бяха допуснатите голове срещу Динамо (Загреб). Нито един от трите отбора, които са печелили максимума в гупите не е ставал шампион. Реал е един от големите фаворити. Точно затова искам да се паднат с Милан още на 1/8 финалите. Лигата се печели с големи победи, а не с мачове срещу Апоел. За Милан, както и за Реал, един четвъртфинал не е постижение и не значи нищо. Така че... защо да чакаме?
Ти си някакъв анти-фен щом искаш Реал на 1/8,защо искаш толкова бързо да отпадате?
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!
Много ме е яд за Аякс. Тези два техни отменени гола както вече казах си бяха напълно редовни и тряваше да бъдат признати. Но също така, трябва да допълня, че дори и с тях Аякс пак отпадаха заради другия мач в групата. Също така, няма как да не съм доволен, че Реал Мадрид показаха защо са клуб номер едно в този турнир - не правят евтини сметки, не лягат на никой,не пускат гювеч на никой и си играят всеки мач за победа. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
някой знае ли защо играхме без спонсор на фланелките? от лигата не дават букмейкъри за спонсор или ?
Мисля, че в някои дръжави има забрани за спонсор на фланелките. Не е от ШЛ, защото примерно в Загреб при гостуването на Динамо със сигурност си имахме BWIN на фланелките

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]