ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 дек 2011 10:53

Ще си споделя мнението тук въпреки, че не съм фен на Ман.Ю или на който и да е от европейските грандове!!!
За мен в момента Юнайтед са един добър отбор, но много далеч от отбора от предишните сезони.И това за мен се дължи не толкова на липсата на Бербатов, колкото на тази на Скоулс.Просто в средата на терена грейна огромна яма, другият огромен проблем е в центъра на защитата.Там само Видич е на ниво, но той играе един мач,другия е контузен и така цял сезон. Положението с Фердинанд е още по-зле той играе средно 1/3 от последните два сезон, освен това вече е много далече от формата си от преди години.Просто лятото този клуб трябваше да вземе двама ама много класни футболисти освен тези дето взе.Един от топ вътрешните халфове в света и един от централните защитници и нещата щяха да изглеждат различно!!!Смея да твърда, че разлика от много от вас не гледам са футбол от Англия, но и гледам много от Италия,Испания дори и Германия и имам паралел за сравнение на отборите.В момента Ман.Ю отстъпва много сериозно като ниво на Барса и Реал,даже смея да твърда те са поне с две класи над Юнайтед.Освен това и Сити в момента е доста по-добър отбор от тях.На едно ниво са с отборите на Челси и Милан както и на Юве и Ливърпул които обаче не играят в Европа.И с една идея по-добри от отборите на Наполи и Байерн.За мен Юнайтед дори да бяха продължели нямаше начин да спечелят турнира.Можеше да отпаднат от всеки от тези отбори дето съм изредил играещи в Европа и 100% отпадаха от Барса или Реал на което и ниво да играеха с тях в елиминациите.За първенството също нямат шанс, за мен единственият начин Сити да не станат шампиони тази година в Англия е астероид да удари Англия!!!Просто Сити са с класа над всички в Англия в момента.Проблем идва за Юнайтед и за ФА където са гости на Сити и за мен на едно 80% ще отпаднат.За Купата на Лигата вече отпаднаха така, че остава ЛЕ но в този турнир едва ли ще играят титулярите и там едва след 1/4 финалите ако Юнайтед още играят ще предизвика интерес турнира за този клуб.Реално за мен ЛЕ е единственото състезание тази година в което Ман.Ю има реален шанс за трофей.Но и в този турнир няма да е лесно с отбори като резервите на Сити, а те са е....и и резервите,Атлетико М,Удинезе,Порто,Аякс и евентуално Лацио,Тотнъм и ПСЖ ако се класират и този турнир няма да е изобщо приказка, камо ли за резервите на Юнайтед!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 08 дек 2011 13:31

Avanti_Ragazzi написа:Ще си споделя мнението тук въпреки, че не съм фен на Ман.Ю или на който и да е от европейските грандове!!!
За мен в момента Юнайтед са един добър отбор, но много далеч от отбора от предишните сезони.И това за мен се дължи не толкова на липсата на Бербатов, колкото на тази на Скоулс.Просто в средата на терена грейна огромна яма, другият огромен проблем е в центъра на защитата.Там само Видич е на ниво, но той играе един мач,другия е контузен и така цял сезон. Положението с Фердинанд е още по-зле той играе средно 1/3 от последните два сезон, освен това вече е много далече от формата си от преди години.Просто лятото този клуб трябваше да вземе двама ама много класни футболисти освен тези дето взе.Един от топ вътрешните халфове в света и един от централните защитници и нещата щяха да изглеждат различно!!!Смея да твърда, че разлика от много от вас не гледам са футбол от Англия, но и гледам много от Италия,Испания дори и Германия и имам паралел за сравнение на отборите.В момента Ман.Ю отстъпва много сериозно като ниво на Барса и Реал,даже смея да твърда те са поне с две класи над Юнайтед.Освен това и Сити в момента е доста по-добър отбор от тях.На едно ниво са с отборите на Челси и Милан както и на Юве и Ливърпул които обаче не играят в Европа.И с една идея по-добри от отборите на Наполи и Байерн.За мен Юнайтед дори да бяха продължели нямаше начин да спечелят турнира.Можеше да отпаднат от всеки от тези отбори дето съм изредил играещи в Европа и 100% отпадаха от Барса или Реал на което и ниво да играеха с тях в елиминациите.За първенството също нямат шанс, за мен единственият начин Сити да не станат шампиони тази година в Англия е астероид да удари Англия!!!Просто Сити са с класа над всички в Англия в момента.Проблем идва за Юнайтед и за ФА където са гости на Сити и за мен на едно 80% ще отпаднат.За Купата на Лигата вече отпаднаха така, че остава ЛЕ но в този турнир едва ли ще играят титулярите и там едва след 1/4 финалите ако Юнайтед още играят ще предизвика интерес турнира за този клуб.Реално за мен ЛЕ е единственото състезание тази година в което Ман.Ю има реален шанс за трофей.Но и в този турнир няма да е лесно с отбори като резервите на Сити, а те са е....и и резервите,Атлетико М,Удинезе,Порто,Аякс и евентуално Лацио,Тотнъм и ПСЖ ако се класират и този турнир няма да е изобщо приказка, камо ли за резервите на Юнайтед!!!

Да не отписваме толкова рано първенството има още многооо време :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
rang
Контакти:

Мнениеот rang » 08 дек 2011 14:29

paro24 написа:Тепърва феновете на Юнайтед ще разберат какво направи миналата година Юнайтед с Бербатов, Ван Дер Саар и Скоулс. Бербатов ако не бе спрян от Фъргюсан заради договора щеше да вкара над 30 гола. Отбора бе обявяван за най-слабия от години насам за Юнайтед, а той замалко да спечели всичко. А този Юнайтед сега е най-смешния който съм виждал, халфовете са смешни. Наистина е срамно да отпаднеш в най-слабата група от всички.

Напълно съм съгласен с теб !Абсолютно вярно . Това са класни играчи , а не вчерашните пикльовци !!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 14:53

Къде намесвате ВДС и Скоулси. С тях тая пародия на футбол, която показва сега отбора нямаше да съществува :x

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 08 дек 2011 17:26

Надявам се Сър Алекс след тази загуба да се сети да купи халф през зимата :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 08 дек 2011 17:59

Нека ;)
Да им дойде на акъла,и да се взимат във ръце докато е време.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 08 дек 2011 18:00

Стига страдания!То бе ясно,че мишките излизат при загуба и тук също не пропуснаха!Радвам се поне,че имаше и интелигенти фенове на Челси,който си изразяваха мнението и спориха уместно и учтиво.НО,искам също да напомня на феновете на Лузърпуул(точно това име използвам),че не трябва ни най-малко да коментират отпадането на МЮ в ЛЕ,като те са там редовно!И да филосовстваме,и да мълчим,файда няма!Само САФ знае какви ги върши,макар и да ни се струват дивотии.Единственото нещо,което мога да кажа сега е молбата ми към "глорихънтърите" да се разкарат,а ние-останалите да си кажем:
GLORY GLORY MAN UNITED
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 08 дек 2011 18:02

Направо неможах да повярвам :shock: Финалиста от миналата година отпада още в групите. Но мисля, че сега Юнайтед ще се фокусират върху титлата в ПШ и шанса им да не я земат е малък ;)
Последна промяна от misho0yy на 08 дек 2011 18:23, променено общо 1 път.
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 08 дек 2011 18:06

kirchaka написа:Стига страдания!То бе ясно,че мишките излизат при загуба и тук също не пропуснаха!Радвам се поне,че имаше и интелигенти фенове на Челси,който си изразяваха мнението и спориха уместно и учтиво.НО,искам също да напомня на феновете на Лузърпуул(точно това име използвам),че не трябва ни най-малко да коментират отпадането на МЮ в ЛЕ,като те са там редовно!И да филосовстваме,и да мълчим,файда няма!Само САФ знае какви ги върши,макар и да ни се струват дивотии.Единственото нещо,което мога да кажа сега е молбата ми към "глорихънтърите" да се разкарат,а ние-останалите да си кажем:
GLORY GLORY MAN UNITED

;)
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 08 дек 2011 18:16

MuFc1878 написа:[center] G G M U[/center]

[center]ДЯВОЛИ ЗАВИНАГИ[/center]

:)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”