Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2009 07:03

Luca toni написа:Б сектор си бяха на ниво както винаги ама тия побоища са доста излишни.. едното момче цялата глава my беше в кръв даже незнам за кво го биха.. :(

Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: "ТОДОР БАТКОВ: НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧАСТ ..."

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2009 07:44

edmon_dantes написа:А Николай Илиев как ви се струва като треньор? Завършил е реномирана треньорска школа, интелигентен, сериозен, истински левскар.

Несериозна кандидатура.Как да ми се струва

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: КАДЕ СА БЪЛГАР4ЕТАТА

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2009 07:46

Спокойно ще удари часът и на българчетата.Все пак нали за това са 1 отбор,да си помагат

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ПРОМЕНИ В СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ЩАБ НА ЛЕВСКИ

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2009 07:48

Батков вън-9 букви от всякъде :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гонзо,ще е новия Сираков?

Мнениеот ЕМИЛ » 16 юли 2009 07:49

Сираков е хитра лисица и 1 ден отново ще се върне при нас.Но ако гонзо стане шеф при нас също ще е добре

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 юли 2009 08:15

Екстра беше обаче знамената малко лошо ги разпределихме - в крайщата нямаше почти никакви, а ние в средата бяхме претъпкани и когато всички се развяваха се удряха едно в друго.А и тези по-ниските постоянно ги изпускаха върху хората до и пред тях.Иначе добър замисъл.Атмосферата си беше супер ;)

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 16 юли 2009 08:21

ЕМИЛ написа:Не беше момче ,а циганин на средна възрастИ направо го помляха на полувремето тия от София-Запад
А иначе за публиката ,днес си бяхме екстра класа

Браво на София-Запад...те са истински "мъже"...
Агитка-смях...
Такова разочарование не съм изпитвал никога. Какъв точно им беше проблема на тия момчета, че наритаха човека така?!?!?! Нима той не е левскар, нима не беше дошъл да погледа любимия отбор, обяснете ми?! Не, по-добре недейте...
Грозна картинка, създадена от хора без ценности, хора без идеали, хора нямащи никаква представа какво значи Левски и какво правим ние там, хора имащи смелостта да се нарекат мъже след такива сцени - аз не виждам нищо героично 10-15 човека да заритат един по-вързрастен и кротък мъж...
Заради безхаберието на клуб, МВР, законодателна власт, общество и държава като цяло, хората не ходят на мачове, защото ги е страх. Благодаря ви, "приятели", благодаря, че гоните истинските левскари от стадиона. Футболът може и да е слаб, но стадионът е редовно полупразен именно заради вас.
И последно, сектор Б беше смешен и заради виковете против Велев. Ясно е на всички, че не го харесваме, но не може отборът да води, а вие да скандирате против Кокала. Просто не може. Аз лично не издържах и си тръгнах в 55'. Не желая да седя до хора, които са против Левски, защото треньорът е част от него. Просто не споделям вашите разбирания... Вие не сте гласът на феновете!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 юли 2009 08:37

ЕМИЛ ЕВАЛА БАТКО радвам се че има такива като теб аз съм от провинцията ,но много често съм на стадиона ,но всичката тази помия която се изля във форума,а и тези случки на стадиона,които са ставали нямам думи.АМИ те не спряха да обиждат тренерацяло второ полувреме,а ако с малко късмет на жребия влезем в групите тогава??????
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 16 юли 2009 08:47

Верно ли пребиха един от своите ?? Т'ва е поредната простотия.СРАМ и ..СРАМ.А знаете ли , че една немалка част от феновете на Арсенал са тъмнокожи.Има индийци , пакистанци , африкан'с...но и бели,които ходят с невръстни бебета за да поддържат любимия отбор.Какво би станало при някакво расово противопоставяне?! Не ви познавам тарторите , но ако те са лицето на агитката,говори за лош вкус меко казано.Същото се отнася и за моят любим отбор с тартор на агитката явен празноглавец с IQ някъде около точката на замръзване.Заради такива малоумници няма да ни дадат домакинство на нищо друго освен затворническо някакво първенство

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юли 2009 08:55

Евала ултраси! Влизам - бой при кенефите. Качвам се горе момиче припада 10 човека го гледат и се пулят. На полувремето ...........бой. Защо ? Никой не знае. Кой бият ? Какво значение има ?
Момчета наркотиците не ви понасят. Половината сте за ПРУто , другата половина за диспансера.
А като си помисля , че исках да взема детето да му покажа този Левски за който му говоря .........
Евала ултраси отново. ВИе гоните хората от стадионите.

Върни се в “Архив”