Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот dreben23 » 08 дек 2011 01:37

msm написа:Tази зима, едва ли Титаните ще отвържат кесията. Да мечтаем за супер класен магьосник за който и да е пост, ще си останем с мечтите. Пак ще се търсят играчи с изтекли договори, преотстъпени или от вътрешното първенство. Така, че нека търсим алтернативи на проблемните ни постове от добри играчи, а не звезди. Дано собствениците ме опровергаят, но хич не ми се вярва да платим за някой футболист 5-10 милиона.

Хора, намаляйте малко нулите, че тея трансфери повече от бюджета бре! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 дек 2011 01:49

dreben23 написа:
msm написа:Tази зима, едва ли Титаните ще отвържат кесията. Да мечтаем за супер класен магьосник за който и да е пост, ще си останем с мечтите. Пак ще се търсят играчи с изтекли договори, преотстъпени или от вътрешното първенство. Така, че нека търсим алтернативи на проблемните ни постове от добри играчи, а не звезди. Дано собствениците ме опровергаят, но хич не ми се вярва да платим за някой футболист 5-10 милиона.

Хора, намаляйте малко нулите, че тея трансфери повече от бюджета бре! :)

Човека явно се е объркал с тия 5-10 милиона :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 дек 2011 01:59

Има големи хуморески в тоя форум, аз затова се навъртам чат-пат. Хубаво, че не чета всичко от темите, че ще паднат после критически анализи и статистически нецелесъобразни, фактологически неточности. Лека нощ и приятно напиване! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 дек 2011 08:37

Кашчей написа:
msm написа:Ръководството на ЦСКА очаква до часове отговора на Александър Тунчев, след като преди няколко дни му изпрати конкретна финансова оферта. Ако бранителят приеме предложените му пари, ще се завърне в Борисовата градина. 30-годишният защитник има договор с английския Лестър до края на сезона, но “лисиците” са готови да го пуснат още сега.

Както е известно, ЦСКА търси централен защитник и името на Тунчев фигурира на първо място в зимния трансферен списък.

Винаги са ме кефели такива ярки стратегически ходове от нашите президенти-продаваш даден играч някъде и следващият сезон (в случая малко повече) започват да се "оглеждат" за него.

Знаеш много добре защо бяха продадени Тунчев,Илиев и други от шампионския отбор.Не бяха признати за активи на клубът,за разлика от други клубове и се наложи да се продават на пожар.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 08 дек 2011 08:56

Хора ,хайде да не се заблуждаваме.Всички футболисти искат да играят за пари ,ама за много пари и когато имат оферта -естествено ,че забравят какви ЦСКА-ри са.След време като започнат да остават резерви и да не ги искат другаде --пак се сещат за България.Така че, колкото собствениците си правят някои игри ,толкова - и футболистите -отдавна мина времето на истинските ЦСКА.-,ри ,ама и то беше ,защото им беше забранено да играят навън.Всичко е пари.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 дек 2011 10:40

Преди да разхвърляте милионите помислете,кой е този играч,който струва толкова пари има оферти за него и той ще предпочете България.И за претенциите за трансферни суми има една приказка - "Посмали манго".

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 дек 2011 11:28

Естествено, че не можем да се надяваме на супер класни попълнения. "Удари", като Зику и Мораеш са редки случаи. Но и дори да са толкова да добри, колкото тях, то пак ще чакаме 2-3 месеца, за да влязат в крак. Вижте Мораеш кога започна да бележи за ЦСКА. Естествено, това е напълно нормално, но нас не ни устройва.
Всеки полусезон с половин нов отбор, така не се прави. Но в България друг начин май няма. Просто собствениците на клубове нямат финансовата възможност да задържат добрите си играчи и при първата по-приемлива оферта те се продават. Тук-там има временни изключения, като Литекс преди години и може би Лудогорец сега, които ще се опитат поне до края на годината за не продават. При първата издънка в Европа обаче ще се започне с търговията.

Та в тоя ред на мисли аз ще съм много доволен, ако успеем да върнем поне Тунчев. А защо не и В. Илиев. Те са единствената "изпитана марка", която можем да си позволим в момента, що се отнася до защитата. Намерим ли и 2 добри вътрешни халфа, друго може да не се купува зимата.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 дек 2011 12:11

Зику и Мораеш са плод на стечение на обстоятелствата и връзки иначе ние неможем да си позволим закупуването на такива играчи.А и те едва ли биха дошли при нас,ако ситуацията при тях беше нормална и ги искаха от западноевропейски отбор,макар и без шансове за ЕКТ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 дек 2011 12:54

vaskonti написа:Само аз откривам защото явно само аз съм се поровил мааалко повече. Просто попаднах на един мач между Лилестрьом и Розенборг, в който той е бил титуляр и е играл през всичките 90 минути. А след като е титуляр в точно такъв мач, направих обосновано предположение, че има и още мачове.

Не е нужно да се рови човек като луд, защото има база данни за всеки един футболист и за всяко едно първенство.
Това е кариерата на Юсеф Секур до момента:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 08 дек 2011 13:32

Трябват ляв бек ,1,2 класни халфа , евентуално един централен защитник .
Ясно е ще се търсят евтини , или с изтичащи договори . В Черноморец намериха достъчно прилични играчи без пари .
Ясно е също че при добри оферти ще продаваме , клуба тртябва да се издържа някак си . Ако "фенчетата" бяха купили 20 000 абонаментни карти и 200 000 фланелки от феншопа щяха да имат частични основания сега да мрънкат . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Архив”