Наистина Фърги е велик в рамките на 5години 4 много значими трофея. В момента просто се изгражда нов отбор - Смолинг, Джоунс, Клевърли, Уелбек. Вие за какво си мислихте, че Бербатов е резерва за сметка на Чича и Дани. Еми просто е Бербатов е по-стар няма още много години, а Уелбек на 19, Чича на 23 имат много футбол пред себе си нищо, че Бербата е по-голяма класа. Затова се пускат братятя Да Силва във всеки удобен случай ... Тъжно е, мъчно е, срамно е, ама трябва да се вдигнем !!!
GGMU
ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед
[/center]- t0bl3ro_bg
Тъжно,но заслужено отпадане. По-добре, че сензацията стана тук, защото можеше да се повтори историята със сити в по-нататъшен етап от ШЛ. Дано сега да се направят промени в отбора, за да потръгне играта, че играхме като Арсенал когато ги бихме -на половината позиции нямаше играчи.
Много се надявах Юнайтед да отпадне, както и повечето неутрални фенове, но честно казано не вярвах че може да стане 

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
Относно Лига Европа. Ето няколко мнения от най-популярния форум на Юнайтед
Europa F*cking League
It's still a boring second rate competition.
Its the Carling Cup of Europe.
Play the youth, no need to distract from the league. Mickey mouse trophy.
- blue avalanche
- Контакти:
Заслужена победа на Базел!
Жакък МЮ!Ама мно-о-о жалък!
blue avalanche написа:Заслужена победа на Базел!
Така е.Факт.
Нямаше да е справедливо с тази игра и тези резултати да продължим в ШЛ.
Тази схема с 1 нападател почва леееко да ми писва.
Странно беше и поведението на Де Хея при първия гол,вместо да плонжира при центрирането и да хване топката,той реши с крак да играе,глупаво решение.
В нито един от мачовете в групата не показахме добра игра.Дори срещу Оцелул се мъчихме и в Румъния и на Олд Трафорд.
Вчера атаките на МЮ бяха еднообразни,без никакъв замисъл как да се преодолее защитата.Стигнат до наказателното поле и там почва една МЪКА.Няма кой да направи един точен удар.
Поздравления за Базел.Най-силно впечетление ми направи този Шакири.Голямо бъдеще го чака.
За САФ остават поуките от този мач и дано най-накрая се вразуми и разбере,че трябват ТРАНСФЕРИ.Не само да купува нови играчи,а и да продава некадърниците.А такива в отбора има много.
E все пак след толко успехи е нормално и ние един път да отпаднем рано-рано. 
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Не мога да разбера, медиите в Англия ''пометени, мизерни, унижение'' няма да играят ШЛ и сега са в траур... до 2100 ли трябва да гледаме, Барса, Реал, Ман, Милан... браво на Базел, заслужено продължават 
MuFc1878 написа:Това, което прави Съра с тези футболисти си е истинско чудо. Друг треньор нямаше на нито един финал да ни класира,...
Какво им е на футболистите? Интер с нещо повече ли спечели ШЛ?
Не ми говорете как САФ подмладявал отбора, защото е повече от абсурдно да се чуват такива неща с 37-годишен полузащитник...и 30 годишни защитници, без които не можем! Всичко, което се случи е съвсем логично и е резултат от политиката, която води САФ в последните няколко години. Не сме на тоя хал заради "подмладяване"...
Напълно заслужено Базел продължават , и в 2-та мача играха по-добре от МЮ .
Ман. тази година играят трагично , даже румънците от Оцелул играха по-добре от тях когато бяха домакини !
Не знам но според мен голяма част от играчите в Юнайтед са за смяна .
Ман. тази година играят трагично , даже румънците от Оцелул играха по-добре от тях когато бяха домакини !
Не знам но според мен голяма част от играчите в Юнайтед са за смяна .