ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ШЛ: Базел - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 00:59

Avrameca написа:Отпадането Ви наистина е жалко , но както виждате колелото се върти и сега Вие ще берете срам в ЛЕ.Защото с тази игра не вярвам да продължите надалеч и там ;) Come back when you get 5 !!!

Внимавай какво си пожелаваш! И през 1990 година при 7<18 това са скандирали феновете на Пуул :) А за ЛЕ трябва да се играе с футболисти от първенството на резервите.
Последна промяна от MuFc1878 на 08 дек 2011 01:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 08 дек 2011 01:01

Какво ли още ще трябва да понесем този сезон-зле сме в шампионата-или падаме,или бием с едно на мъка!Чао Карлинг къп,вероятно чао и на ФА къп!Чао шампионска лига,сега само се моля да не ни се натресе Металист Краков в Лига Европа,че хубаво се смяхме на Лузърпул лане в Европа,ама май сме тръгнали да ги догонваме! :!:
И все пак GGMU и Go retired SAF
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 01:05

Някой може ли да изнамери коментарите след жребия за групите. Доста ще се посмеем :lol:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 дек 2011 01:17

MuFc1878 написа:
Avrameca написа:Отпадането Ви наистина е жалко , но както виждате колелото се върти и сега Вие ще берете срам в ЛЕ.Защото с тази игра не вярвам да продължите надалеч и там ;) Come back when you get 5 !!!

Внимавай какво си пожелаваш! И през 1990 година при 7<18 това са скандирали феновете на Пуул :) А за ЛЕ трябва да се играе с футболисти от първенството на резервите.

Пожелавам Ви късмет , с резервите не може да биете Кристъл Палас , а в ЛЕ има доста сериозни отбори.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 дек 2011 01:26

MuFc1878 написа:Някой може ли да изнамери коментарите след жребия за групите. Доста ще се посмеем :lol:

manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=88361 ей ти тая тема смей се наволя! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 01:39

Мдааа, невероятен късмет извадихме с тая група. Всеки мач всички си правеха ташак... подценяване, резерви. Ето го резултата един от най-големите резили в историята на клуба в последните 25 години (Фъргюсъново летоброене).

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 дек 2011 02:20

Юнайтед подцени групата, помисли си, че с минимални усилия без проблем ще я преминат и се изпатиха. Но не мисля, че ще има катаклизми в клуба. Зимата и лятото като се купят добри футболисти и се махнат тези, които не стават и всичко ще се оправи. Случват се и такива неща, не може винаги да се побеждава и винаги да си на финали.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 08 дек 2011 02:21

Не знам от кое да се срамувам повече. От представянето на отбора или това което вие демонстрирахте тази вечер.
1) Да се наречеш фен на Юнайтед и да плюеш отбора
2) Да изгубиш вяра в отбора и в САФ
3) Да искаш отбора само да мачка
4) Да плюеш трансферната политика, защото един играч сигурно щеше да ни оправи, нали?!

Сега ще се обоснова. Нито един отбор до сега, не е имал поражения. Нито един отбор до сега не е имал слаба година. Нито един отбор до сега не е доминирал години наред. Факт е - тази вечер се издънихме и ме боли от това. Но още повече ме боли от това какви идиоти има в тази група.
1) Като ще плюеш Юнайтед - стани фен на Шити
2) Като не вярваш в отбора и САФ - вярвай в Шити и Манчини
3) Е за това пак знаете към кой отбор да се насочите
4) И за това - отново към Шити.

Истината е, че САФ в момента разбира, че не му остава много време на кормилото - 70% от играчите ни са на възраст под 23. Прави се колектив, който не се сформира за ден-два-три. За това налага Евънс, въпреки грешките му. За това налага Уелбек вместо Бербатов. За това Смолинг от резерва на Фърдинанд стана титуляр. За това близнаците играят във всеки удобен момент. За това тества Джоунс на коя позиция може да играе.
Юнайтед винаги е бил отбор с традиции. Печелили сме много - губили сме много. Истината е, че в момента просто не сме на нивото за да печелим максимума, или поне не на това ниво, което вие очаквате. Фен съм на Юнайтед от както мога да говоря и за скромните ми 25 години съм видял всичко - бяхме в долната таблица, борихме се със зъби и нокти за квота в евротурнирите и го направихме! Колко от вас помнят времето когато Кантона игра в отбора? Къде бяхме ние тогава?!

Имам само едно нещо което искам да ви кажа - ако сте истински фенове на Юнайтед - не губете вяра в отбора! Длъжни сме да ги подкрепяме, за това сме им фенове. Хубави или лоши времена - Юнайтед е Юнайтед!

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 08 дек 2011 02:38

^

Какъв пък е смисъла да намесваш Реал, Барса или Сити. Аз като фен на Юнайтед съм длъжен да ги мразя ли, кво ?
1. Може да си фен и да плюеш отбора, след като не играе добре 3 месеца (лошо няма, нито си треньор, нито ще повлияеш някак си).
2. Провала си е провал и сега тука 2-3 дни(може и повече), някой хора ще ги сърби. Човешко е да ти е гадно, нали ?
3. Всеки иска отбора му да бие, да мачка и да играе красив футбол, абсолютно най-нормалното нещо си е да искаш.
4. След като следиш от 25 години си забелязал, че от поне 3 липсва класен халф(като изключим Гигс и Скоулс, но те си бяха на години). Карик прави първите си добри мачове от 7:1 срещу Рома, Флечър се чупи и е дръвце, Валенсия играе само с единия крак, с другия се подпира, Нани е супер талант, който е много неефективен. Андо има 1 мач на 10. Не казвам, че трансферната политика е слаба. Факт е, че Юнайтед няколко години беше сила и е напълно нормално все някога нещата да се сринат, мен ме дразни факта, че можеше да се излязат от тая група, обаче САФ я подцени, ако не - то значи играчите са слаби, което и в двата случая не е хубаво.

Еванс ще се научи, Уелбек има голям талант. Близнаците баща им е стъклар.

Колелото се върти!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 дек 2011 06:32

Това, което прави Съра с тези футболисти си е истинско чудо. Друг треньор нямаше на нито един финал да ни класира, а какво остава за последните 5 сезона да спечели 4 титли. Никой не го оценява. Големи фенове сте! А нуждата от нови класни попълнения не е под съмнение. Защо не се купуват само шотландеца може да отговори. Дали не е видял, че му трябват.... едва ли ;)

Върни се в “Манчестър Ю”