Мнениеот nqkoisitam » 08 дек 2011 02:38
^
Какъв пък е смисъла да намесваш Реал, Барса или Сити. Аз като фен на Юнайтед съм длъжен да ги мразя ли, кво ?
1. Може да си фен и да плюеш отбора, след като не играе добре 3 месеца (лошо няма, нито си треньор, нито ще повлияеш някак си).
2. Провала си е провал и сега тука 2-3 дни(може и повече), някой хора ще ги сърби. Човешко е да ти е гадно, нали ?
3. Всеки иска отбора му да бие, да мачка и да играе красив футбол, абсолютно най-нормалното нещо си е да искаш.
4. След като следиш от 25 години си забелязал, че от поне 3 липсва класен халф(като изключим Гигс и Скоулс, но те си бяха на години). Карик прави първите си добри мачове от 7:1 срещу Рома, Флечър се чупи и е дръвце, Валенсия играе само с единия крак, с другия се подпира, Нани е супер талант, който е много неефективен. Андо има 1 мач на 10. Не казвам, че трансферната политика е слаба. Факт е, че Юнайтед няколко години беше сила и е напълно нормално все някога нещата да се сринат, мен ме дразни факта, че можеше да се излязат от тая група, обаче САФ я подцени, ако не - то значи играчите са слаби, което и в двата случая не е хубаво.
Еванс ще се научи, Уелбек има голям талант. Близнаците баща им е стъклар.
Колелото се върти!