Локомотив през следващия сезон
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Локомотив през следващия сезон
Как очаквате..на кое място ще завършим през следващия сезон.. ? Според мен вземем ли 1-вия мач с ЦСКА..ще тръгнем добре ! 

Re: Локомотив през следващия сезон
Пожелавам ви да е по напред от миналия сезон
но 1ия мач ви пожелавам да не го вземете 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ще видим.Рано е още.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
ако запазите състава и най-вече покажете играта от пролетта писля ,че 7 пясто ви приляга.Но ако гоните Европа в което се съмнявам трябва да се хвърляте на живот и смърт за Купата
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
ЕМИЛ написа:ако запазите състава и най-вече покажете играта от пролетта писля ,че 7 пясто ви приляга.Но ако гоните Европа в което се съмнявам трябва да се хвърляте на живот и смърт за Купата
С Галя в Европа ?! Стига майна.Това е ще нещо като с Батков в Шампионска лига.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- *GEORGI*1936*
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:ЕМИЛ написа:ако запазите състава и най-вече покажете играта от пролетта писля ,че 7 пясто ви приляга.Но ако гоните Европа в което се съмнявам трябва да се хвърляте на живот и смърт за Купата
С Галя в Европа ?! Стига майна.Това е ще нещо като с Батков в Шампионска лига.

ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
-
Аз мисля 4е ако направим удари в селекцията като сингбо и павле може да си задаржим позицията.ина4е от 7 до 10 място не мога да кажа то4но кое но истина е някаде там .
- BLaNCo_NeGrO
- Контакти:
Какви седми места бе майна, пак ще треперим да не изпаднем като миналия пролетен полу-сезон! Само, че тоя път есента няма да наваксаме точки, защото зимата повечето добри футболисти ще бъдат продадени ...(знам от сигурен източник), Даки е един от тях! То даже има време да ги продаде и сега, не се знае! Докато тази к***а седи там на ложата, нищо добро не ни чака! Аз предпочитам да изпаднем, отколкото да кретаме като некви дядовци цяла година. Само нерви за феновете и нищо друго! Според мен тая година сме на 12-то място, с много късмет! Надявам се поне да се представим на ниво в дербитата(смисъл със софийските отбори, ние Ботяв си ги тряскаме винаги;))!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!
пичове защо сте толкоз черногледи,залагам 1000-1 че мача с чорбарта е наш ЛОКОТО ще е фактор в това първенство помнете ми думата,не си мислете че останалите от групаат правят селекция просто си прибират КУЦИТЕ ПИЛЕТА.
ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ ,ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ ,ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ
ЛОКО БИЕ ЛОШО БИЕ
ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ ,ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ ,ПЛОВДИВ Е САМО ЛОКО ЕЙ ЕЙ
ЛОКО БИЕ ЛОШО БИЕ
-
незнам ама по-горното мнение е много ама много депресирано,виж братле не 4е се правя на някъкъв голям оптимист оба4е да кажеш 4е сме на 12 място зна4и си нещо не наред с главата
просто ти си от ония песимисти постояни където още по времето на св.Георги Илиев се говерехте 4е сме много зле.вярно е 4е нямаме нападатели но може ли да попитам в бг кои прави селекция,преди малко гледах 4ерно море и ви казвам отиват на 3 на лаута ако няма страни4ни фактори.може ли да те попитам кои ще е преди нас 4е да сме 4ак 12:пирин ли ,локо мездрали,монтана ли,берое ли ,миниоро ли,сливен ли за др няма да изброявам защото те може и да са преди нас на4и като гледам под 10 място не се виждам със публиката която имаме и футболисти ги превъжхождаме с класи тези отбори.друг е въпроса 4е с галка няма да стигнем до ме4тите ни,да бъдем в европа и да имаме водеща роля в първеснтвото.трябва да е махаме това е ясно,въпроса е как и кога.така 4е не бъди толкова 4ерноглед и разбери 4е само публиката ни дърпа в 1 вата 8 мица