Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа.Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски?
Наистина бих искал,но сега си печем чорбарския задник на Златните!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа.Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски?
delqnski47 написа:Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа.Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски?
Наистина бих искал,но сега си печем чорбарския задник на Златните!Се пак това не е първата,няма да и е последния мач!Ей сега ако има някоя и друга контрола,или направо турнира кат почне ще ви викам на ЛС пичовете от форума да се събираме да ги подкрепяме наще хора!
Ще ми е драго да се запозная с тебе,а и с другите тука!Дай Боже се събереме много хора от форума
Red_champions написа:delqnski47 написа:Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа.Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски?
Наистина бих искал,но сега си печем чорбарския задник на Златните!Се пак това не е първата,няма да и е последния мач!Ей сега ако има някоя и друга контрола,или направо турнира кат почне ще ви викам на ЛС пичовете от форума да се събираме да ги подкрепяме наще хора!
Ще ми е драго да се запозная с тебе,а и с другите тука!Дай Боже се събереме много хора от форума
Да,приятел,супер ще е така.А иначе ще гледам да отида на мача,пък после ще обсъждаме.Радвам се,че ще е още в събота-скоро е,а и аз съм нетърпелив да видя новите,особено Тимонов и Иван Стоянов
абе ей,сега се сещам за Светльо-не съм го гледал на живо от...доста ввреме-5 годин май.Абе изобщо ще е интересно.
emarkon написа:животното с бан ще си ти
псуването е забранено
delqnski47 написа:Red_champions написа:Делянски,прав си!Пък незнам де,дано да си прав...макар на мен мечтата да ми е да играем доста силно и в Европа.Ти ще ходиш ли на мача в събота,Делянски?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта