Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Анкета за футболист на годината за 2011г. на ПСФК Черноморец

Мнениеот petkan » 07 дек 2011 15:02

Не е от салатитеееее.... от чая е :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 07 дек 2011 15:04

petkan написа:Не е от салатитеееее.... от чая е :)

Ми казах билков, ама може да са нямали и да са ми сложили от зеления :mrgreen: Или прекалих със захарчетата в чая...???
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 дек 2011 17:10

калпазанчо написа:Хахахаах и аз пуснах един вот докато говорих с Нейчо, ама няма да споменавам в коя урна, че ще си получа бана :mrgreen:
Така става като смесиш салатите :shock:

Калпазанчо, мислех да пазя в конфиденциалност тези събития, ама гледам си отворил приказка :) ...Впрочем, нали знаеш, че гениалните идеи на човек се пръкват на "онова" място, което на теб ти отне 20 безценни минути от ранния следобед. :)
ПС: Гласувайте бе хора. Урните са свободни. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 дек 2011 20:35

Ако не беше Стоян Колев нямаше да сме с най-добрата защита в А група.Изкара много положения през 2011 година и за мен е най-добрият вратар в А група с класи над прехвалените Мболи и Пламен Илиев.Вратарят е половин отбор затова гласувах за Стоян Колев!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

hai
Контакти:

Мнениеот hai » 08 дек 2011 10:36

Трудно и не много коректно е да се избира най-добър футболист в един колективен спорт като футбола.
Затова избрах Хайри,не защото е най-добър,а защото винаги когато е на терена привлича вниманието ми.Забелязал
съм ,че когато той играе наблюдавам най-много него и ми е интересно как се движи,отиграва топката,бори се и се
усмихва.Просто ме радва.
Другият,който наблюдавах с персонален интерес и се възхищавах беше Браганца.Този футболист не повтаряше
нито едно отиграване,може би малко бавен да беше,но уникален техник.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 08 дек 2011 16:31

Аз гласувах за Стоян Колев. Тук-таме гледам Черноморец по телевизията и нямам претенции да познавам играта на отбора в детайли,но при положение че един вратар е допуснал само 5 гола в 15 мача и има "суха мрежа" 700 минути не виждам как изобщо може да се гласува за някой друг
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 дек 2011 18:14

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз гласувах за Стоян Колев. Тук-таме гледам Черноморец по телевизията и нямам претенции да познавам играта на отбора в детайли,но при положение че един вратар е допуснал само 5 гола в 15 мача и има "суха мрежа" 700 минути не виждам как изобщо може да се гласува за някой друг

Можело значи да се води нормален разговор с тебе... :)Не болеше, нали :lol: . Сериозно, радвам се когато се води нормален диалог, та дори и спор (в случая сме на едно мнение ;) ) ако щеш с представител на градския съперник :idea: .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 дек 2011 09:27

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Аз гласувах за Стоян Колев. Тук-таме гледам Черноморец по телевизията и нямам претенции да познавам играта на отбора в детайли,но при положение че един вратар е допуснал само 5 гола в 15 мача и има "суха мрежа" 700 минути не виждам как изобщо може да се гласува за някой друг

Дизел. Не е в темата, но...Ще се радваме да се запознаем. Оня ден се бяхме събрали много готини хора в "Духа на тигъра". Ти си около нашите години. Спомнихме си как ходихме на мачовете на Нафтата, а някой от нас и боядисани. Спомнихме си еуфорията от тогава. Никой няма нищо против оня отбор и различната истина, ама защо пък да не си похортуваме на живо. ;) Сигурен съм, че мислим еднакво... но действаме различно. Това беше и идеята - да се съберем и избистрим позициите си. В Бургас публиката ни не е институция, защото не е обединена. Кой не иска два силни отбора в Бургас, кой не иска всеки да играе на стадиона си ? Силни сме, когато сме единни, а ние се постиламе на сегашната конюнктура, като мек сатен върху кралска кожа и само се дърлим...И от нас зависят много работи.
Справка: Ботев Пд. - знаеш.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 09 дек 2011 09:51

ntodorov написа:

Дизел. Не е в темата, но...Ще се радваме да се запознаем. Оня ден се бяхме събрали много готини хора в "Духа на тигъра". Ти си около нашите години. Спомнихме си как ходихме на мачовете на Нафтата, а някой от нас и боядисани. Спомнихме си еуфорията от тогава. Никой няма нищо против оня отбор и различната истина, ама защо пък да не си похортуваме на живо. ;) Сигурен съм, че мислим еднакво... но действаме различно. Това беше и идеята - да се съберем и избистрим позициите си. В Бургас публиката ни не е институция, защото не е обединена. Кой не иска два силни отбора в Бургас, кой не иска всеки да играе на стадиона си ? Силни сме, когато сме единни, а ние се постиламе на сегашната конюнктура, като мек сатен върху кралска кожа и само се дърлим...И от нас зависят много работи.
Справка: Ботев Пд. - знаеш.

Споделям напълно този коментар. Дизел, ще се радваме да се запознаем, та белким се избистрим най-накрая. Макар да се дърлим по форумите, и на нас ни пука какво става в Нафтата и наблюдаваме с интерес.
п.п. Феновете на Черноморец не са само тия в пъба до НХК, и тези на Нафтата не са ония 200 човека постоянните на Долно Езерово ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 09 дек 2011 13:36

Хм, досега са гласували 25 човека (което не е лошо), а дискутиращите са десетина - дванайсет.
Хайде влючвайте се де хора! Да става по-интересно! Колкото повече - толкова повече :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”