Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Сезонът на Ливърпул до 14-я кръг

Мнениеот Hakercheto » 07 дек 2011 19:37

john barnes написа:
Pichichi написа:Пускайте Макси централен нападател на мястото на дъската Керъл, със сигурност ще вкара 2 пъти повече голове !!!

и аз съм на това мнение,ама няма кой да ме чуе...

Абе не е съвсем така,най-добре да си играем така както сега,само че вместо Drowning да играе Макси. Суарез и Керъл достатъчно увличат защитата за да може головият инстинкт на Макси да се задейства,но все пак да не се лъжем- Макси не е първа младост и неможе да търси такива позиции както го прави мексиканеца при МЮ,така че за мен специално е най-добре да си играят и Керъл и Макси.

ПС: Все още имам надежди за Керъл и смятам че ще се окаже важен този сезон,но единственото което ме притеснява че Хендо е по-нов в клуба от Керъл и вече започна да свиква с обстанковката и играта :cry:
Само Левски!
You'll never walk alone!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 07 дек 2011 19:59

wolf, форумът е за това - всеки да изкаже мнението си. Едни са песимисти, други оптимисти, всеки си има своя позиция и не е нужно да се обиждаме. Ако искаш ми пиши на лично съобщение къде и кога да дойда да ми кажеш тези неща, които си написал и ще ти отговоря подобаващо. Писна ми всякакви пубери да се крият зад анонимността си и да обиждат наляво и надясно. Искаш обосновка? Погледни класирането. Накрая на сезона пак го погледни и си отговори сам дали съм излязъл от диспансер или просто този филм съм го гледал. Вече 20 пъти.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 07 дек 2011 20:57

Два пъти повече от Каръл не е много (които писаха за Макси). ;) Мисля, че ни трябва ни 9-тка, която да вкарва два пъти повече от Луис. В следващите мачове отбора без дефанзивен халф ще играе по-нападателно, и ще бъде както едно време.
Спеца на Реал, когато почна да ги води малко трудно печелеше мачовете и беше се заканил, че някой отбор от Ла Лига ще го отнесе яко. Така и стана няколко седмици след това изказване :o . Надявам се това да се случи скоро и с Ливърпул. Отбора с всеки мач играе все по-добре. Преди исках играчите да се обиграят сега това е факт, сега им трябва малко повечко увереност и капитан, за да може да се визмат такива мачове като с Фулам. 8-цата да си идва по-скоро, за да научи новите как се бият дузпи и да може някoй малък отбор да го отнесе поне с 5-ца. Тогава всички слабаци ще ги е страх да минат половината на Ливърпул, а и липсата на Лукас няма да усеща.
До всички фенове на 9-тката на Челси -стига сте плакали за Торес. Благодарение на него сега гледаме (гледахме Каръл). Другите известни имена, които се спрягат са малко вероятни да заменят Каръл. Вия е добър, но играе от ляво където е и силата на Суарес, на години е и едва ли от Барса ще го пуснат лесно. Тавес няма как да стане-той ще ходи в Милан. Там ще го дисциплинират, а и без това игра за много отбори в Англия.
Според мен през януари ни трябва нова 9-тка и една качественна 10-тка. Замяната на Кайт с който и да е, като че ли наближава. В оставащите мачове до края на годината може би е времето някой от школата да заеме мястото на Каръл, а той да поиграе с резервите. Задължително Каръл да пита Лукас как от дупка се става важен играч на Ливърпул. :!: И двамата ще имат достатъчно време да го обсъдят.
Така че след 14 кръга нещата не са толкова зле, но може много повече. Ако бяхме отпаднали за Карлинг куп от Челси, и загубили от Сити за лигата нещата щяха да са сериозни. Щяха да се искат оставки и да се сечат глави на играчи.
Нещата са много прости: Ливърпул трябва да вкарва много повече голове.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 дек 2011 21:21

Колкото и добре да играем , за жалост в края на годината се гледат точките (а сега ги нямаме).Не мисля , че от мача с Фулам ще тръгнем надоло , сега ще трябва да сме 2 пъти по мотивирани за победата и трябва да печелим мачове.До сега не сме получили точките който заслужаваме , но за жалост това е футбола.За ФА и съдийството нямам думи ... много грешки тази година , не само срещу нас ... но все пак всеки си гледа отбора.Добра новина за мен е че Стиви Джи се възтановява и се моля да няма повече травми и операцията на Лукас е минала перфектно ;) Много позитиви виждам в играта ни и в следващия ни мач с КПР очаквам победа с разлика ;)
Извън темата:Защо ли очаквам доста солено наказание от ФА за Луис Суарез ?? :(
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 дек 2011 07:36

За мен лично сезона досега си е ок.Аз не искам да коментирам греди,съдии,късмети и конспирации.Аз гледам едно-играта на отбора и да ви кажа честно виждам,че има градивност.Виждам,как отбора придобива облик и то наистина доста приятен.Вярно е ,че пропиляваме доста положения в момента,но и аз съм сигурен,че рано или късно някой ще го отнесе сериозно,а след него ще последват и други,дали ще е другия кръг или другия месец,за мен няма значение,стига да продължаваме да показваме тази игра от мача с фулъм до изгонването на спиъринг.Спрямо пролетта има спад в напедението по отношение на реализирането на головете и затова страдаме,обаче никой ли не вижда огромния прогрес в защита.Ако не ни бяха изгонили 2 играч с-у тотнъм сега щяхме да сме едноличен лидер за най-малко доп.голове.И това само със един нов играч за 6мил.Това не ви ли навежда на мисълта,че за това заслугата е на Кени и Ст.Кларк и работата им в това отношение за последната година.Не знам аз ли само си ваобразявам или и други виждат,че 90 % от играчите израстват и подобряват играта си значително откакто Кени дойде.Но за всичко трябва време и то повече от една година.Не знам защо си мислехте,че като похарчихме 100мил за играчи и ще ставаме шампиони тази година.Че сити изхарчиха над 300 за 3г за да могат в момента да са временен водач и току що го издухаха в ШЛ,защото тепърва почват да трупат опит там.Аз лично ще съм супер доволен, ако сме 4ти и вземем Карлинг,за повече догодина-това е реализъм след X,Джилет,Рафата и чичо Рой!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 дек 2011 08:26

Liverpool_EC написа:За мен лично сезона досега си е ок.Аз не искам да коментирам греди,съдии,късмети и конспирации.Аз гледам едно-играта на отбора и да ви кажа честно виждам,че има градивност.Виждам,как отбора придобива облик и то наистина доста приятен.Вярно е ,че пропиляваме доста положения в момента,но и аз съм сигурен,че рано или късно някой ще го отнесе сериозно,а след него ще последват и други,дали ще е другия кръг или другия месец,за мен няма значение,стига да продължаваме да показваме тази игра от мача с фулъм до изгонването на спиъринг.Спрямо пролетта има спад в напедението по отношение на реализирането на головете и затова страдаме,обаче никой ли не вижда огромния прогрес в защита.Ако не ни бяха изгонили 2 играч с-у тотнъм сега щяхме да сме едноличен лидер за най-малко доп.голове.И това само със един нов играч за 6мил.Това не ви ли навежда на мисълта,че за това заслугата е на Кени и Ст.Кларк и работата им в това отношение за последната година.Не знам аз ли само си ваобразявам или и други виждат,че 90 % от играчите израстват и подобряват играта си значително откакто Кени дойде.Но за всичко трябва време и то повече от една година.Не знам защо си мислехте,че като похарчихме 100мил за играчи и ще ставаме шампиони тази година.Че сити изхарчиха над 300 за 3г за да могат в момента да са временен водач и току що го издухаха в ШЛ,защото тепърва почват да трупат опит там.Аз лично ще съм супер доволен, ако сме 4ти и вземем Карлинг,за повече догодина-това е реализъм след X,Джилет,Рафата и чичо Рой!

И аз точно това мисля.Пресен пример за работата на Кени и Кларк е Макси , когато дойде всички искаха да се махне , а сега всички плачат , че не е в игра.не мога да си представя какво ще стане ако Даунинг или Керъл направят хеттрик и после са резерви :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 дек 2011 12:31

Liverpool_EC написа:.Че сити изхарчиха над 300 за 3г за да могат в момента да са временен водач и току що го издухаха в ШЛ,защото тепърва почват да трупат опит там

Сити хич не го издухаха, ами си подсигуриха титлата :!:
класиране за още някой друг кръг в ШЛ щеше да им донесе освен умора и контузии само приходи, които на тях специално са им излишни...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 дек 2011 13:43

Сезона до момента не върви никак добре с оглед точките и класирането след 14 кръг ! Миналата година по това време имахме само 4 точки по малко от сега ! ,когато бяхме трагични с Ходжсон..НО ОТ ТОГАВА ДО СЕГА БЯХА ВЛОЖЕНИ ЦЕЛИ 130 МЛН !!! Сами си направете сметката за какво става въпрос ! Играем по добре от тогава спор няма ,но няма точки насреща! И рискуваме отново за трета поредна година да не участваме в ШЛ,да не говорим и за титлата ! За мен както съм казвал много пъти ..проблема е в селекцията на Кени ! Поздравявм го за махането на 25 излишни играчи! ..но няма как да го поздравя за трите ни мегатрансфера на стойност 75 млн!!! За тия пари ако беше взел двама добри голаджии и бързо крило с техника на скорост ,който да дава голови пасове и да вкарва от време на време ..сега щеше да сме поне втори ! Другия грешен ход беше махането на Акуилани(който се представи много добре в летните контроли!)или Мейрейлеш ..тъй като тогава Джерард беше трайно контузен и не се знаеше кога ще се завърне ..а както виждаме сега отново го няма ! В началото на сезона в някой мачове бяха допуснати за мен и тактически грешки ,но за това съм говорил много пъти ,сега няма да ги споменавам пак ! Значи ..политиката на отбора е подмладяване ок но...на нас едновремено с това ни трябват и бързи успехи ! Точно за това той нямаше нужда на тоя етап от недоразумението Керъл(22г) и недоказалия се Хендерсън(21). Ок да вземе млади ..но доказани с класа,постоянство и ефективност ! Примерно Агуеро(23),Азар(20) ,А.Джонсон,че даже и Шакири ,който снощи срещу английски отбор игра уникално !Ето такива млади играчи ни трябваха ..които да влязат и още тая година да ни дърпат напред а не да ги чакаме да се сработват и развиват ..ми те докато се развият може още няколко години да гледаме чуждите отбори в ШЛ ,като дойдат вторник и сряда ..а и какво значи да се развива един 22 годишен играч ? Аз лично ви казвам ,да не очаквате кой знае какво развитие от това което показва в момента.Този Керъл е играч за отбори като Стоук, Нюкасъл ,там стила на игра е много подходящ за него ..даже съм сигурен ,че ако играе там ще вкарва по 15 гола на сезон .Оттук нататък е лошото ,че ни се контузи най важния играч а и най вероятно ще накажат и другия най важен а и ще сме без нови попълнения ..и ще става още по трудно да печелим...а сега този период от мачове до края на януари е най важния според мен за крайното класиране !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 дек 2011 14:35

Офф,пак ли парите са ви виновни? Далглиш човека му омръзна да ви казва че парите са си негова работа и на клуба тези пари не тежат и е крайно време и на вас да не тежат. Как се взима Агуеро в края на зимния прозорец? Как се урежда сделката за 1 ден от оста Англия-Испания. Керъл си блестеше миналата година по това време и логично го купихме. Че какво му е на Хендо ? Аз съм изненадан че продължавате да го спадате към недоразуменията и дупките.....
Адам още в началото казах,че е супер попълнение за халфовата линия,ама тука ме сметнаха за луд и ми се хилят и причисляват Адам към дупките. А така ли е ?
Даунинг е единственото грешно решение за трансфер на краля,но всеки мениджър може да сгреши.
Сезонът върви добре като цяло за нас-дори се обзалагам че след 3 кръга ще изметим Нюкасъл,а защо не и Арсенал малко по напред. Да видим ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 дек 2011 17:19

Hakercheto написа:Офф,пак ли парите са ви виновни? Далглиш човека му омръзна да ви казва че парите са си негова работа и на клуба тези пари не тежат и е крайно време и на вас да не тежат. Как се взима Агуеро в края на зимния прозорец? Как се урежда сделката за 1 ден от оста Англия-Испания. Керъл си блестеше миналата година по това време и логично го купихме. Че какво му е на Хендо ? Аз съм изненадан че продължавате да го спадате към недоразуменията и дупките.....
Адам още в началото казах,че е супер попълнение за халфовата линия,ама тука ме сметнаха за луд и ми се хилят и причисляват Адам към дупките. А така ли е ?
Даунинг е единственото грешно решение за трансфер на краля,но всеки мениджър може да сгреши.
Сезонът върви добре като цяло за нас-дори се обзалагам че след 3 кръга ще изметим Нюкасъл,а защо не и Арсенал малко по напред. Да видим ;)

Да важни са парите ..защото ако не се класираме за ШЛ ..отиват на вятъра ! И ми кажи как ще ги изместиш Арсенал и Тотнъм ? Сега като ни накажат и Суарес и ще играем само с твоя любимец в нападение и кво прайм ? За Адам нищо не съм казал,за мен е добро попълнение. Агуеро исках да го вземем ЛЯТОТО ..не съм казал зимата ! Кажи ми ти имахме ли нужда зимата от 35 милионен КОНТУЗЕН играч ?Трябваше да се натиснем за Стъридж за 15 млн и ето ти го решен проблема .А и да не бяхме взели нападател ,мисля че нямаше да има никаква разлика ..кажи ми колко мача игра Керъл и колко ни помогна в тия мачове ??? Както в последния момент лятото продаде Мейрелеш и не взе НИКОЙ на негово място,можеше и зимата да постъпи така ,нали..още повече ,че тогава нямахме такива големи цели ,каквито поне според някои фенове имаме в момента ? За Хендерсън какво да кажа освен ,че е най излишния трансфер в историята на футбола ..ок щом толкова го харесва да го вземе другото лято а не това ..така хем щеше да се израства още една година в Съндърланд ..хем щеше да се утвърди на даден пост ! Ние имахме нужда от дясно крило ..така ли е ? А той ми взима играч без един финт ,без нужната бързина и центриране за този пост ! Освен това още не може да му намери мястото ..е кво е това ? Единствения пост на който се справя добре е като централен халф и това го разбрахме чак сега след 14 кръг .. по простата причина ,че досега играеше с друга схема в която няма място за централен халф ! Но като се върне Джерард той ще си играе на този пост ! И КАКВО ИЗЛИЗА ,ЧЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ТРИТЕ НИ НАЙ СКЪПИ ТРАНСФЕРА НИЕ СМЕ В МОМЕНТА НА ТОВА МЯСТО В КЛАСИРАНЕТО ..ЗАЩОТО ИГРАЯТ СЛАБО И НЯМА ПОСТОЯНСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ В ТЯХНАТА ИГРА ! Пак казвам отбора в момента играе добре ,особено в защита ..но в нападение нямаме хора !!! Ако не вземем сега поне трима офанзивни и един дефанзивен.. отново ще сме извън топ 4 и другата година пак ще се чудите защо добрите играчи не идват при нас и защо сме на 7 място ..а и са си прави играчите ..за какво да идват ..да играят за Карлинг къп ли ? A нищо чудно и да ни напуснат добрите ни играчи ,както го направиха Масчерано,Торес и Мейрейлеш(Алонсо напусна не по тази причина).И НАЙ ВАЖНОТО ,ЧЕ НАЙ ГОЛЯМАТА НИ ЦЕЛ ТИТЛАТА ,ОТНОВО ЩЕ СИ ОСТАНЕ МИРАЖ..
Последна промяна от suareshampion на 08 дек 2011 19:04, променено общо 4 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”