Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кои футболисти трябва да си тръгнат от ЦСКА?
Тошко Янчев е за бенефис! Интересно ми е как ще седи с Галчев с един добър вътрешен полузащитник. Все си мисля че Борето може да е титуляр. Този новия мароканец дали е вярващ като Рабех? Байрямите са август месец
PR_CSKA написа:Тошко Янчев е за бенефис! Интересно ми е как ще седи с Галчев с един добър вътрешен полузащитник. Все си мисля че Борето може да е титуляр. Този новия мароканец дали е вярващ като Рабех? Байрямите са август месец
Чакай първо да го видиме срещу "геройте" пък после да правим сметки за него.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:vaskonti написа: Нещо не ми харесва...
Тая статистика не е много вярна защото със сигурност има мачове за норвежците. Успях да разбера, че е по-скоро дефанзивен халф, силният крак му е левият и има 1 мач за младежите на Мароко. Не, че тая информация променя много нещата. По принцип наистина имаме нужда в центъра от висок и здрав играч, а този Юсеф си е такъв. Но все пак май не е нашия човек...
Май все пак съм си поотворил поне едното око, а?
От първия ти пост разбарах мнението ти, като аз също дадох подобно и без да ти опонирам, ти обаче излишно реши да ме "захапеш" ,просто защото съм "на гости"
Като си ме разбрал веднага защо ми обясняваш, че сме си били затворили очите и не го виждаме що за птица е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Red Warrior
- Контакти:
PR_CSKA написа:Тошко Янчев е за бенефис! Интересно ми е как ще седи с Галчев с един добър вътрешен полузащитник. Все си мисля че Борето може да е титуляр. Този новия мароканец дали е вярващ като Рабех? Байрямите са август месец
Пич, специално наблюдавам Галчев как центрира от корнер. Този човек един път не вдигна топката като хората, а я подава винаги средно висока на първа греда. Освен това срещу Стяуа основния ни проблем бяха бавните Янчев и Галчев. Футбола вече е 90% скорост. Както каза един футболен специалист - ако Меси и Роналдо нямаха скорост, щяха да бъдат едни средняшки футболисти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- mertezaker
- Контакти:
Живец си мисля, че е талантлив, но не му беше даден никакъв шанс, той почти не игра! Интересно ми е какво стана с Радулович, в контролите правеше фурор, иначе при юношите никакъв го нямаше...
- BLUE CHAMPIONS
vaskonti написа:Като си ме разбрал веднага защо ми обясняваш, че сме си били затворили очите и не го виждаме що за птица е?
Нищо не съм обеснявал, останах с впечатлението, че като откри, че бил титуляр в един мач в Норвегия, то визитката му се обогатява. Водим абсолютно излишна дискусия, по принцип имаш компетентни мнения, но да си обесняваме сега, че с оглед циркаджииската му визитка щели да го одобряват на мач със Симитли ли беше, Сливнишки герои ли забравих, е повече от несериозно. но трябва да сме винаги напреки с врага, нали така?,особено и когато си позволява да бъде "на гости"
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
vaskonti написа:blue avalanche написа:Там,откъдето си взел инфото,с ма-а-алки букви пише,че е от 10.03.2011г.Как мислиш,дали е "актуално"?Колко пъти казвам-четете написаното с малки буквички!Ама кой да слуша...
А ти обърна ли внимание, че всъщност на тази дата той е подписал с норвежците, а не че от тогава е последната актуализация?
Какво пречи едното на другото?

- Udoji90
- Контакти:
Red Warrior написа:Свърши първия полусезон и освен за нови трансфери в ЦСКА, трябва да се мисли и от кои футболисти трябва да се освободим. Вече ЦСКА прекъсна взаимотношенията си с Караджов, Живец, Халилович и Виданов.
Кои според вас трябва да са следващите, които ръководството да засили?
Аз нещо съм проспал, че сме разтрогнали с Халилович.
Иначе от останалите най-вече Станко Йовчев май излиза ненужен, както и единият (който и да е) от двамата ни леви бранители.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Като си ме разбрал веднага защо ми обясняваш, че сме си били затворили очите и не го виждаме що за птица е?
Нищо не съм обеснявал, останах с впечатлението, че като откри, че бил титуляр в един мач в Норвегия, то визитката му се обогатява. Водим абсолютно излишна дискусия, по принцип имаш компетентни мнения, но да си обесняваме сега, че с оглед циркаджииската му визитка щели да го одобряват на мач със Симитли ли беше, Сливнишки герои ли забравих, е повече от несериозно. но трябва да сме винаги напреки с врага, нали така?,особено и когато си позволява да бъде "на гости"
Виж си мнението в темата за Мораес на първа страница, та разбери, че нищо не разбираш от футбол

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Като си ме разбрал веднага защо ми обясняваш, че сме си били затворили очите и не го виждаме що за птица е?
В същото мнение бях написал, че тези факти нищо не промянят! Явно е колко си ме разбрал от самото начало, нищо че са 2-3 изречения на кръст! Кой викаш е винаги напреки с врага?
[center]I'll be the savior of you all