Свалям шапка на Лудогорец за "есента".

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Свалям шапка на Лудогорец за "есента".

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2011 16:30

ludogorets1945 написа:dunavfc прав си ! . помня като бях малък идвах в Русе с баща ми да гледам мачове когато играехте в А група , ходил съм и на мачове в Шумен , ( не съм фен на левски и цеска , ходех заради мачовете ), кефеше ме еуфорията в градовете , когато играят в А група . Това се случва сега при нас и не виждам защо трябва да има негативизъм , при положение че нашия регион го няма не футболната карта от не знам колко години :!:
винаги сте добре дошли , дори и да подкрепяте другия отбор

Би трябвало вече да си на доста прилична възраст,щом си гледал като дете Дунав в "А" група :) Иначе само успех,аз съм щаслив,че отбор от нашият регион в момента мачка всичко по-пътя си,дано успеете да вземете титлата,ще бъде велико !

ludogorets1945
Контакти:

Мнениеот ludogorets1945 » 07 дек 2011 11:38

Лидерът в "А" група Лудогорец е отборът в родния елит, събрал най-много публика на домакинските си мачове през есента.

Според класация на хърватския сайт index.hr тимът от Разград се е радвал на средно по 4900 зрители на срещите си.

Сайтът обаче не отчита, че първите домакински двубои на Лудогорец се играха на стадиона в Каварна. На второ място в България според класацията е ЦСКА – средно по 3443 зрители.

Най-голяма посещаемост на Балканите има румънският гранд Стяуа. Тимът, в който играе Валентин Илиев, може да се похвали със средно по 25 800 зрители на мачовете си. На второ място на север от Дунав е Университатя (Клуж) – по 13 333 зрители.

Цървена звезда е привличал средно по 17 894 фенове на домакинските си мачове, докато шампионът и лидер Партизан – по 5167. Дори новакът Нови Пазар (6250) и Раднички от Крагуевац (5917) имат по-добра посещаемост от клуба на Иван Иванов.

Хайдук (Сплит), където треньор е Красимир Балъков, може да се похвали с по около 11 000 зрители на домакинските си мачове. Това е значително повече от големия местен съперник Динамо (Загреб) – 2837.

Словенският Мура събира средно по 5400 зрители на мач, а босненският гранд Железничар – 5000. Най-популярният отбор в Македония Вардар има средна посещаемост от 3425 фена, а черногорският Будучност – 2625.

За сравнение е посочено и унгарското първенство, където Диошдьор има средно по 7800 зрители на домакинските си срещи. Дебрецен е със 7300, а Ференцварош – 5688.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 07 дек 2011 15:49

Лудогорец ме направиха фен на футбола. Вярно, че и във В група съм ходил на техен мач, но сега е уникално. На Армията на мач на отбор от моя град и 2:2 - е няма такова чувство.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 дек 2011 20:45

entwickler написа:Лудогорец ме направиха фен на футбола. Вярно, че и във В група съм ходил на техен мач, но сега е уникално. На Армията на мач на отбор от моя град и 2:2 - е няма такова чувство.

Хе-хе :) Същото е и за мен! Не бях футболен фен и единствените мачове, които бях гледал са тези на националния отбор когато България завърши 4-та в САЩ. И така до тази есен, макар и да съм потомствен запалянко ;)
Впечатлен съм от начина по който работят и играят Лудогорец.
Също бях на мача на Армията. Част от живота си прекарвам в София и отидох на фенския сектор на Лудогорец. Единственото за което съжалявам са съдиите, които направиха така, че трябваше да чакаме целия мач със свити сърца, макар и Лудогорец да бяха отвърнали на удара още около 30-тата минута. Две корумпирани пионки не позволиха да видим един още по-разтърсващ спектакъл.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”