Приказката започна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Приказката започна

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 22:07

Red_champions написа:
Lord of memories написа:
zlatan написа:добре червените фенове сега кво почвате момчето с темата,недейте с такава злоба вашият отбор и той ще играее тази година нали помните.тази година и вас ще гледаме,а за играта на ЛЕВСКИ моля ви не коментирайте.И на мен не ми хареса първото полувреме ама си трая защото знам хала на нашето първенство и за това не се изхвърлям в изказванията.А за теб мемориалния фена на манчестър относно приказката за ЛЕВСКИ, САМО ЕДНО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ МЛАДО МОМЧЕ ДАНО И ТИ ИЗЖИВЕЕШ ТАЗИ СТРАСТ НАРЕЧЕНА ШАМПИОНСКА ЛИГА.

Не го схванах тва за страстта. :roll:

Е,не си прав!Да гледаш любимият си отбор на живо докато излиза под звуците на химна на ШЛ си е преживяване :)

Преживявал съм го, спокойно гледал съм 8 мача на ОТ, не схванах че говори за това в първия момент.
GGMU

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 юли 2009 22:07

Сант Джулия носят късмет! Ч.Море по същия начин тръгнаха миналата година срещу Сант Джулия 0:0 до 80' -викове оставка за Колю -накрая 4:0! После последва най-успешния сезон -бяха на 5 минути от групите на УЕФА ,а после и бронз.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 15 юли 2009 22:08

БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2009 22:09

Gretna написа:Ей червени кашици,

не знам за вас ама аз ще гледам и тази година повече мачове от вас на живо от двата Турнира.

Ако Маркиньос остане ще е добре. Ако и Котев и Зе Руийййй също си останат екстра. Само като гледам как играят Сливналиий и съм толкова щастлив, че отново ще сте зле, по зле от нас със сигурност.
Не ви ли хареса мача?:)) Или вие гледахте доктор Хаус:)

Интересно.......всички фенове на ЦСКА във форума,ви подкрепихме,но злобата в част от левскарите тука не може да не се покаже!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 15 юли 2009 22:10

cskathebest написа:трагични говеда просто!!!Сега са сервитьори, добре че не бяха хамали, защото мача щеше да е загубен!!!Кокала е идиот, футболистите са полупрофесионални, Йовов-за старчески дом, Бразилските циганчета са ОК;

Обама - млък :lol: некомпетентното ти мнение не ни интересува...гледай си собственото отборче, че с Любака не ви виждам да стигнете до финал за КЕШ скоро....макар че ви го пожелавам :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 15 юли 2009 22:10

Велев е железен.
И като играч и като треньор. Е малко е простоват но това е защото е бивш футболист. Те всички са такива не са виновни(като изключим Доктор Сократес и разбирасе инж. Златко Янков)

Погледнете г-д Пенев и си помислете какво им е на онези. Да не е лесно г-н Папагал без мозък да ти е треньор. Не, не е лесно. Но такъв е живота. Това заслужават заблудените.

Какво ще правите вие които сега плюете Велев а след два месеца ще трябв да му целувате краката( както впрочем стана тази пролет когато все пак видяхме - ЛЕВСКИ ШАМПИОН.

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 15 юли 2009 22:11

Sole написа:Сант Джулия носят късмет! Ч.Море по същия начин тръгнаха миналата година срещу Сант Джулия 0:0 до 80' -викове оставка за Колю -накрая 4:0! После последва най-успешния сезон -бяха на 5 минути от групите на УЕФА ,а после и бронз.

Ми освен да пожелаем на левскиту идентично представяне този сезон. :)
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 юли 2009 22:12

Ех, малее. На кой свят сте - ква приказка, кви 5 лева?
Или имате предвид приказката отпреди година. Що не заиграете във В група - там " приказката" ви няма да има край. Сладури. :geek: :) Приказка - боже, боже, божееееееееееееееееееееееееее.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 юли 2009 22:16

cskathebest написа:трагични говеда просто!!!Сега са сервитьори, добре че не бяха хамали, защото мача щеше да е загубен!!!Кокала е идиот, футболистите са полупрофесионални, Йовов-за старчески дом, Бразилските циганчета са ОК;

Я се застреляй бе кретен. :evil:
П.С. Трагично първо полувреме и що-годе добро второ.
П.С2.Късмет на Левски,ЦСКА и Черно Море на жребия в петък ;)
Последна промяна от 0007 на 15 юли 2009 22:17, променено общо 2 пъти.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 22:16

Нека не припламват искри.Темата върви цензурно и учтиво,въпреки че цесекари и левскари говорят за победата на Левски :shock: :lol: :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Футбол - България”