Приказката започна

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gretna

Re: Приказката започна

Мнениеот Gretna » 15 юли 2009 21:56

Ей червени кашици,

не знам за вас ама аз ще гледам и тази година повече мачове от вас на живо от двата Турнира.

Ако Маркиньос остане ще е добре. Ако и Котев и Зе Руийййй също си останат екстра. Само като гледам как играят Сливналиий и съм толкова щастлив, че отново ще сте зле, по зле от нас със сигурност.
Не ви ли хареса мача?:)) Или вие гледахте доктор Хаус:)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 юли 2009 21:57

добре червените фенове сега кво почвате момчето с темата,недейте с такава злоба вашият отбор и той ще играее тази година нали помните.тази година и вас ще гледаме,а за играта на ЛЕВСКИ моля ви не коментирайте.И на мен не ми хареса първото полувреме ама си трая защото знам хала на нашето първенство и за това не се изхвърлям в изказванията.А за теб мемориалния фена на манчестър относно приказката за ЛЕВСКИ, САМО ЕДНО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ МЛАДО МОМЧЕ ДАНО И ТИ ИЗЖИВЕЕШ ТАЗИ СТРАСТ НАРЕЧЕНА ШАМПИОНСКА ЛИГА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 15 юли 2009 21:59

Все такива приказки да гледаме! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 15 юли 2009 22:00

LSFC1914 написа:Каква приказка с тая игра бе? Чуваш ли се какво говориш? С тая игра от първото полувреме следващия кръг няма да преминем.Ако тъпия плешивец нареди хубаво състава и Зе и Жо да са титуляри може да минем следващия.

как Зе и Жо титуляри ??????? Ти чуваш ли се? Лекето Хичо и тузът Йовов са титулярите ... Йовов дори да му ампутират левия крак до коляното пак ще е титуляр, а Жо резерва :evil: .. докато велев е тренер Йовов ще е по-твърд титуляр от всеки друг.. за съжаление :evil:

Ице, много те моля откажи се от футбола, иди си в Своге и си коси градинката пред къщата, ходи за риба и гледай гола срещу "Марсилия" на запис ако искаш ... искам да те запомня с него и с гола срещу ЦСКА :(

gonzales12
Контакти:

Мнениеот gonzales12 » 15 юли 2009 22:01

Левскар съм,обичам си отбора,радвам се на победата обаче.........с тоя ТЪП ПРЕЗИДЕНТ и ОЩЕ ПО ТЪП ТРЕНЕР нищо добро не ни чака за в бъдеще....дано Чорни по-бързо се сети да го разкара....САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Dr. Who
Контакти:

Мнениеот Dr. Who » 15 юли 2009 22:01

Офф тук се напълни с разбирачи..Играта беще на ниво,вие какво искате тва им е първи мач!А и какво като са сервитьри тези ако хванат отжори като ботев берое и теа от златната среда както им викат поне хикс ще вземе!Какво повече искате?Ние нямама Кака нито Роналдо,играта беше повече от добра но истината ще се види следващият кръг!

един румънски, украински, словашки, полски отбор и щяхме да видим "играта беше на ниво". аре гледайте малко по реално на нещата. какви са тия смешни оправдания за първото полувреме.
Сектор Б: изрази ясна позиция. ходи там между хората да им разправяш какви "разбирачи" са..
Последна промяна от Dr. Who на 15 юли 2009 22:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 15 юли 2009 22:02

zlatan написа:добре червените фенове сега кво почвате момчето с темата,недейте с такава злоба вашият отбор и той ще играее тази година нали помните.тази година и вас ще гледаме,а за играта на ЛЕВСКИ моля ви не коментирайте.И на мен не ми хареса първото полувреме ама си трая защото знам хала на нашето първенство и за това не се изхвърлям в изказванията.А за теб мемориалния фена на манчестър относно приказката за ЛЕВСКИ, САМО ЕДНО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ МЛАДО МОМЧЕ ДАНО И ТИ ИЗЖИВЕЕШ ТАЗИ СТРАСТ НАРЕЧЕНА ШАМПИОНСКА ЛИГА.

Не го схванах тва за страстта. :roll:
GGMU

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 22:05

Lord of memories написа:
zlatan написа:добре червените фенове сега кво почвате момчето с темата,недейте с такава злоба вашият отбор и той ще играее тази година нали помните.тази година и вас ще гледаме,а за играта на ЛЕВСКИ моля ви не коментирайте.И на мен не ми хареса първото полувреме ама си трая защото знам хала на нашето първенство и за това не се изхвърлям в изказванията.А за теб мемориалния фена на манчестър относно приказката за ЛЕВСКИ, САМО ЕДНО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ МЛАДО МОМЧЕ ДАНО И ТИ ИЗЖИВЕЕШ ТАЗИ СТРАСТ НАРЕЧЕНА ШАМПИОНСКА ЛИГА.

Не го схванах тва за страстта. :roll:

Е,не си прав!Да гледаш любимият си отбор на живо докато излиза под звуците на химна на ШЛ си е преживяване :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 15 юли 2009 22:05

gonzales12 написа:Левскар съм,обичам си отбора,радвам се на победата обаче.........с тоя ТЪП ПРЕЗИДЕНТ и ОЩЕ ПО ТЪП ТРЕНЕР нищо добро не ни чака за в бъдеще....дано Чорни по-бързо се сети да го разкара....САМО ЛЕВСКИ!

Какво по-точно са ти направили треньора и президента тази вечер?! И аз не подкрепям Батков и Кокала в много техни решения, но точно в момента не виждам какъв е проблема.

Ако е Жоб, сега да ме извинявате, ама ако е толкова голяма звезда, че да не може на едни проби да се подложи (защото да носиш фланелката на Левски е нещо, което трябва да заслужи), ми да ходи в Реал Мадрид, явно сме прекалено смешни за него...в този случай Кокала е напълно прав, защото последния сезон маймуната имаше 7-8 гола, и то в Катар, и надали е в най-добрата си форма...

Ако е за това, че пусна Бижутера титуляр днеска не виждам какъв е проблема, след като мача беше един вид контрола, а и в последствие го замени с Жо, който не направи нещо супер запомнящо се...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
cskathebest

Мнениеот cskathebest » 15 юли 2009 22:06

трагични говеда просто!!!Сега са сервитьори, добре че не бяха хамали, защото мача щеше да е загубен!!!Кокала е идиот, футболистите са полупрофесионални, Йовов-за старчески дом, Бразилските циганчета са ОК;
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA

Върни се в “Футбол - България”