Литекс продаде Том!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Литекс продаде Том!

Мнениеот wolf » 06 дек 2011 22:42

Който си купи китайски боклук като тези трябва да е тотално побъркан -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xANaO_Hp54[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gMeX3tpmLik[/youtube]
Поне краш тестовете им вижте, единствено джипа има 4 звезди.

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 06 дек 2011 22:51

wolf написа:Който си купи китайски боклук като тези трябва да е тотално побъркан -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xANaO_Hp54[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gMeX3tpmLik[/youtube]
Поне краш тестовете им вижте, единствено джипа има 4 звезди.

Ох пич вие червени и сини имате голяма омраза към останалите които не се съобразяват с вас. Опа ти си бил моряче ами поне прави Ганчев нещо, за разлика от ваще мутри от ТИМ.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 дек 2011 23:01

Пич мен си ме интересува единствено моя си отбор. През оная работа ми е кой какво прави, обаче тук говорим за нещо много над футбола - това е кола която може да те остави на място с невероятно ниската степен на сигурност която притежава. И не го казвам аз - а международните експерти които всяка година дават звезди на новите коли. съответно от 1 до 5.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 дек 2011 23:10

Един феномен си отива....Том за мен ще си остане най-добрият чужденец който е играл в това първенство някога ! Никога няма да забравя как години наред правече защитниците на ЦСКА и Левски на балъци,дори в Европа правеше с когото си иска,каквото си иска.Лошото му качество беше,че в много моменти беше адски демотивират,но как няма да при положение,че футболист като него излиза да играе срещу отбори като Монтана,Видима,Академик,Сливен и т.н.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 дек 2011 00:36

dunavfc написа:Един феномен си отива....Том за мен ще си остане най-добрият чужденец който е играл в това първенство някога ! Никога няма да забравя как години наред правече защитниците на ЦСКА и Левски на балъци,дори в Европа правеше с когото си иска,каквото си иска.Лошото му качество беше,че в много моменти беше адски демотивират,но как няма да при положение,че футболист като него излиза да играе срещу отбори като Монтана,Видима,Академик,Сливен и т.н.

Пожелавам му късмет в новия отбор, но е феномен за нашето първенство.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 дек 2011 08:07

liverpool96 написа:
dunavfc написа:Един феномен си отива....Том за мен ще си остане най-добрият чужденец който е играл в това първенство някога ! Никога няма да забравя как години наред правече защитниците на ЦСКА и Левски на балъци,дори в Европа правеше с когото си иска,каквото си иска.Лошото му качество беше,че в много моменти беше адски демотивират,но как няма да при положение,че футболист като него излиза да играе срещу отбори като Монтана,Видима,Академик,Сливен и т.н.

Пожелавам му късмет в новия отбор, но е феномен за нашето първенство.

Времето ще покаже дали е бил феномен само за България ;)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 дек 2011 10:34

Голяма загуба за Литекс е тази продажба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 дек 2011 18:13

Вече не разбирам, какво правят в Литекс. Уж ще се борят за трета титла, а продават най-добрия си играч. Ако завода за коли на Гришата гълта повечето пари да си кажат, че тази година ще е нулева. Отбора ще стане още по-слаб, защото Том беше един от лидерите. Въпреки картоните и симулацийте. Много трудно ще намерят, кой да го замести.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 10 дек 2011 11:34

Наи сетне продадоха Том !!!! Този играч заслужаваше да играе в по силно първенство !!!! А Турското първенство е със сигорност по силно от нашето!Крачка на пред е този трансвер за Том,пожелавам му успех и късмет! :roll:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 10 дек 2011 11:39

Kotooshu написа:Голяма загуба за Литекс е тази продажба

А продажбата на голямата звезда Зику и голмаистура Гара Дембеле не бяха ли загуба за ваз? Това е политиката в българския футбол!Които добре се представя отива в чужбина да играе,бизнеса е винаги на първо място!А и Том каквото е могъл е дал за Литекс..... ;)

Върни се в “Литекс”