Прогнози Шампионска Лига (вторник)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Прогнози Шампионска Лига (вторник)

Мнениеот storm » 06 дек 2011 22:57

runnersa написа:
storm написа:Аз съм ебати олигофрена... В Оналйн Букито исках да пусна Челси-Валенсия 2:0 Първо полувреме, а по погрешка съм пуснал Челси-Валенсия 0:2 Първо полувреме.. :) И гледам коефицент 29 и си викамм оооооооо как да не го пусна... :) И ся ако знаете, кво ми е тъпо, щот коеф за 2:0 бе 9.5.... :mrgreen:

Е това наистина е гадно! Как мислите след като Борусия загуби всякви шансове за продължаване в евротурнирите дали ще "врътне" една обръщалка срещу Марсилия? Ест. Марсилия вероятно ще им се отблагодарят след това с някой друг чек :mrgreen:

Дано не , че съм ги играл единица заедно с Челси и Олимпиакос, и вече за тях съм сигурен.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 23:47

storm написа:
runnersa написа:
storm написа:Аз съм ебати олигофрена... В Оналйн Букито исках да пусна Челси-Валенсия 2:0 Първо полувреме, а по погрешка съм пуснал Челси-Валенсия 0:2 Първо полувреме.. :) И гледам коефицент 29 и си викамм оооооооо как да не го пусна... :) И ся ако знаете, кво ми е тъпо, щот коеф за 2:0 бе 9.5.... :mrgreen:

Е това наистина е гадно! Как мислите след като Борусия загуби всякви шансове за продължаване в евротурнирите дали ще "врътне" една обръщалка срещу Марсилия? Ест. Марсилия вероятно ще им се отблагодарят след това с някой друг чек :mrgreen:

Дано не , че съм ги играл единица заедно с Челси и Олимпиакос, и вече за тях съм сигурен.. :)

Borusiq sa spe4elili pove4e pari ot tvoite eventualni :lol: Soru za lat.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 дек 2011 23:51

runnersa написа:
bubka написа:Аз напук на всички ще кажа Апоел-Шахтьор-2

Да бе да тия дето нямат загуба досега в групата ще паднат от обезверения Шахтъор бeз шансове за нищо и то в Кипър :lol:
Като искаш го играй ама да не кажеж че не си предупреден ( че няма да стане) :)

Абе случва ми се да познавам отвреме навреме :)
А иначе ще ти обясня защо така съм го играл тоя мач-гледах в bet365 мача на Шахтьор с Арсенал Киев-5:0.Та при 2:0 за Шахтьор и червен картон за гостите Шахтьор играеха така все едно губят на финал в ШЛ-на пълни обороти,агресивно,създадоха десетки положения в сгъстена отбрана-това е всичко друго,но не и обезверен отбор,направо не ми побира главата как тея кипърци ще продължат,а те не :evil:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”