Прогнози Шампионска Лига (вторник)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Прогнози Шампионска Лига (вторник)

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 20:39

Няма друг цска,освен ..москва.. :lol:[/quote]
Тъй кажи де :lol: Ами логично е щом не е днеска да е... утре :lol
Все пак заглавието на темата е за мачовете във вторник... Логично е тези които не са тук да са утре...[/quote]

Ами то трябва акъл ,за това..верно ,че няма как да го търся в софииските розови,но... :mrgreen:[/quote]
За кое? Да се досетиш че щом ги няма в темата за вторник значи играят утре ли? :lol: Иначе не съм от софийските розови ама здраве да е :)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 дек 2011 20:43

runnersa написа:Няма друг цска,освен ..москва.. :lol:

Все пак заглавието на темата е за мачовете във вторник... Логично е тези които не са тук да са утре...[/quote]

Ами то трябва акъл ,за това..верно ,че няма как да го търся в софииските розови,но... :mrgreen:[/quote]
За кое? Да се досетиш че щом ги няма в темата за вторник значи играят утре ли? :lol: Иначе не съм от софийските розови ама здраве да е :)[/quote]

Не,да не не се намесваш в чужди разговори..Не само акъл,но и възпитание..При теб явно липсват в големи количества... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 20:44

фифи перото написа:
runnersa написа:Няма друг цска,освен ..москва.. :lol:

Все пак заглавието на темата е за мачовете във вторник... Логично е тези които не са тук да са утре...

За кое? Да се досетиш че щом ги няма в темата за вторник значи играят утре ли? :lol: Иначе не съм от софийските розови ама здраве да е :)[/quote]

Не,да не не се намесваш в чужди разговори..Не само акъл,но и възпитание..При теб явно липсват в големи количества... :lol:[/quote]
Е то и да се спами по чужди форуми не е възпитано ама... :lol:
[offtopic][/offtopic]Погледни си последното изречение в темата за Том! Намерил кой да ме учи на обноски - един от най - големите комплексари в форума които "никога" не се месят в чужди разговори ... как ли пък не :lol: Опазил Бог :lol: Аман оттакива самозвани учители затова образователната ни система е на това дередже :lol: де изчезна няма ли да ми даваш още уроци?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 дек 2011 20:55

runnersa написа:Е то и да се спами по чужди форуми не е възпитано ама... :lol:
[offtopic][/offtopic]Погледни си последното изречение в темата за Том! Намерил кой да ме учи на обноски - един от най - големите комплексари в форума които "никога" не се месят в чужди разговори ... как ли пък не :lol: Опазил Бог :lol: Аман оттакива самозвани учители затова образователната ни система е на това дередже :lol: де изчезна няма ли да ми даваш още уроци?

Съжалявам ,че имаш комплекси..Сърди се на родителите си... :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 20:58

фифи перото написа:

Това го кажи на себе си! ;)
Айде че успамихме хубавата тема!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 дек 2011 21:04

runnersa написа:
фифи перото написа:

Айде че успамихме хубавата тема!

Ти я Оспами..аз си дадох прогнозите..друг път като нямаш какво да кажеш,само си го..мисли :lol: Но гледай да е на правилен български език...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 21:08

Съжалявам ,че имаш комплекси..Сърди се на родителите си... :mrgreen:[/quote]
Айде че успамихме хубавата тема![/quote]

Ти я Оспами..аз си дадох прогнозите..друг път като нямаш какво да кажеш,само си го..мисли :lol: Но гледай да е на правилен български език...[/quote]
Ей човек в бързната да не сбърка някъде лош учител...Добре самозвани учителю на твойта да е :lol: Айде лека че има мачове и не ми се занимава повече с комплексари! Щом не се чувстваш съпричастен към спаменето на темата го оставям на твоята съвест... а то ти пък нямаш :lol: :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 дек 2011 21:11

runnersa написа:Съжалявам ,че имаш комплекси..Сърди се на родителите си... :mrgreen:

Айде че успамихме хубавата тема![/quote]

Ти я Оспами..аз си дадох прогнозите..друг път като нямаш какво да кажеш,само си го..мисли :lol: Но гледай да е на правилен български език...[/quote]
Ей човек в бързната да не сбърка някъде лош учител...Добре самозвани учителю на твойта да е :lol: Айде лека че има мачове и не ми се занимава повече с комплексари! Щом не се чувстваш съпричастен към спаменето на темата го оставям на твоята съвест... а то ти пък нямаш :lol: :lol:[/quote]

В бързината си сбъркал доста неща..Дори и кой си... :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 дек 2011 22:36

Аз съм ебати олигофрена... В Оналйн Букито исках да пусна Челси-Валенсия 2:0 Първо полувреме, а по погрешка съм пуснал Челси-Валенсия 0:2 Първо полувреме.. :) И гледам коефицент 29 и си викамм оооооооо как да не го пусна... :) И ся ако знаете, кво ми е тъпо, щот коеф за 2:0 бе 9.5.... :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 06 дек 2011 22:43

storm написа:Аз съм ебати олигофрена... В Оналйн Букито исках да пусна Челси-Валенсия 2:0 Първо полувреме, а по погрешка съм пуснал Челси-Валенсия 0:2 Първо полувреме.. :) И гледам коефицент 29 и си викамм оооооооо как да не го пусна... :) И ся ако знаете, кво ми е тъпо, щот коеф за 2:0 бе 9.5.... :mrgreen:

Е това наистина е гадно! Как мислите след като Борусия загуби всякви шансове за продължаване в евротурнирите дали ще "врътне" една обръщалка срещу Марсилия? Ест. Марсилия вероятно ще им се отблагодарят след това с някой друг чек :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”