megan fox написа:AnalBreaker написа:Dani написа:Е 7-ми де.![]()
Малъъък![]()
Ти сякаш си много голям...
Хич да не е съм в началото на най-хубавите години - 17-23(или докато се заженя)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:AnalBreaker написа:Dani написа:Е 7-ми де.![]()
Малъъък![]()
Ти сякаш си много голям...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Пука ти за годините, живей си живота!!( или казано на наш си език).. Живей си годините и ш*бай....![]()
П.п Февруари правя юбилей!
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Пука ти за годините, живей си живота!!( или казано на наш си език).. Живей си годините и ш*бай....![]()
И кво? Ще "ш*баш" ли на юбилея си?
Rivaldo10 написа:Red_Girl написа:Пука ти за годините, живей си живота!!( или казано на наш си език).. Живей си годините и ш*бай....![]()
И кво? Ще "ш*баш" ли на юбилея си?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Доколкото знам тва се превежда: Ако знаеш кво ти мисляДано не греша, иначе благодаря.

Потребители, разглеждащи този форум: Septimius и 3 госта