Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Одобрявате ли исканата оставка на Симеон Дянков
Тук му е последното убежище,без това е изгонен от всякъде,където е работил.
Твърдо ДА!
Пенсионна реформа преработена 100 пъти - знак за незнание какво да се прави!
Никаква реформа в Митниците. Контрабандните цигари са на всякъде!
Никаква реформа в приходната агенция - оставяме на страна карлсон и летящия НАП пропуснал циганските палати!
Минимален дефицит в бюджета!??!?!- Няма страна във валутен борд с дефицит!
Изпука над 4 милиарда от фискалния резерв!
Ефекта на кабела (който обеща още през 2010) все още е Дефекта на кабела (митници, нап и полиция в единна система)
Страх от орязване на привилегии в държавната хранилка - МО, МВР, Администрация...
Пълен крах в събирането на осигуровките!
И ако още някой ми обеснява, че го харесвал защото "свивал колана" да се гръмне!
Пенсионна реформа преработена 100 пъти - знак за незнание какво да се прави!
Никаква реформа в Митниците. Контрабандните цигари са на всякъде!
Никаква реформа в приходната агенция - оставяме на страна карлсон и летящия НАП пропуснал циганските палати!
Минимален дефицит в бюджета!??!?!- Няма страна във валутен борд с дефицит!
Изпука над 4 милиарда от фискалния резерв!
Ефекта на кабела (който обеща още през 2010) все още е Дефекта на кабела (митници, нап и полиция в единна система)
Страх от орязване на привилегии в държавната хранилка - МО, МВР, Администрация...
Пълен крах в събирането на осигуровките!
И ако още някой ми обеснява, че го харесвал защото "свивал колана" да се гръмне!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
CTAHKO написа:shevchenko написа:Този Дянков трябва да си иде. Той само гледа как да съдере пари от хората. Защо не иде да вземе от мултимилионерите? Тамън успея да направя някой лев и тия данъчните налитат като стършели. Айде няма нужда.
И като си отиде Дянков данъчните ще спрат да ти налитат ли![]()
Интересно разсъждение
Е поне да не са толкова упорити да ровят
Нали знаеш, че надеждата умира последна

shevchenko написа:CTAHKO написа:shevchenko написа:Този Дянков трябва да си иде. Той само гледа как да съдере пари от хората. Защо не иде да вземе от мултимилионерите? Тамън успея да направя някой лев и тия данъчните налитат като стършели. Айде няма нужда.
И като си отиде Дянков данъчните ще спрат да ти налитат ли![]()
Интересно разсъждение
Е поне да не са толкова упорити да ровят![]()
Нали знаеш, че надеждата умира последна
А данъчния след нея
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Тоя педе**ст ми е най-противния от цялото правителство. Не мога да го понасям! Но на въпроса дали трябва да си ходи - категорично не!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
marmi52 написа:Blagoy написа:Толкова много популизъм, толкова много промиване на мозъци не помня да е имало в краткия ми житейски опит. Както написа и колегата "urkoto" и това правителство не може да се справи със сивата икономика.... Защо няма воля да се изкорени корупцията в МВР? Една малка Естония се е справила с този проблем с въвеждането на изключително ефективно и РАБОТЕЩО електронно правителсто.
Говориш за "промиване на мозъци", а самият ти или си промит мозък, или се опитваш да промиваш мозъците на другите !
Знаеш ли какво означава въвеждането на електронно правителство за обикновения човек ?
Това означава, че този, който владее информацията от системата на електронното правителство практически притежава и теб ! Той знае всичко за теб - с кого си лягаш, какви са ти навиците, къде пазаруваш, какво пазаруваш, от какво си болен, кои са приятелите ти .... Тотален контрол над хората ! Това хубаво ли е според теб ?
И как електронното отчитане ще спре корупцията ? Обясни ми, моля те ! Спира ме катаджия за проверка и вижда, че гумите ми са износени. Бутам му 2 по 20 лв. и заминавам ... Как електронното правителство ще разбере какво правим извън колата на КАТ ?
И като са въвели електронно правителство в Естония да не са настигнали примерно Германия по стандарт ? Напротив - Естония в миналото беше сред водещите по стандарт бивши съветски република. Днес там нещата не са много розови ...
Пишеш да се ликвидира сивата икономика. Добре. Значи искаш да заприличаме на Северна Корея ?!
Тя е единствената бедна държава в света без сива икономика !
Друга такава НЯМА !
Сещаш ли се колко семейства работят без трудови договори, но все пак изкарват за прехраната си ? Какво ще стане с тези хора, когато сивата икономика бъде унищожена ?
Много тъжно е, когато млади хора като вас позволяват да им бъдат промивани мозъците с идеи несъвместими и неприложими към нашата действителност ... Осъществяването им ще донесе само нови нещастия за обикновения човек в България ...
Прекалено много си обсебен от теорията на конспирацията, илюминати и тем подобни!
И човек, който ми казва, че сивата икономика може да е добра за първи път срещам... Да, краткосрочен неблагоприятен ефект може и да има, но в по-дългосрочен план ще има повече постъпления в хазната, които ако бъдат насочени правилно под формата на субсидии и дотации за бизнеса, ще са от много по-голяма полза. И да, наясно съм, че сивата икономика не може да бъде изкоренена изцяло, но може да бъде силно ограничена.
И точно това мислене на дребния тарикат- "да си изкарваме прехраната, пък колко ще я ощетим държавата с нашите мизерни отчисления..." Заради такова мислене сме на това дередже. Щом си решил да се правиш на предприемач- би трябвало да си преценил рисковете и да се съобразяваш с нормативната уредба- в случая най-вече Търговския закон и Кодекса на труда. А то в България куцо, кьораво и сакато тръгнало да прави бизнес...
За Естония- да, не са стигнали Германия (казваш го все едно е много лесно да се постигне тяхната производителност и стандарт), но със сигурност са доста по-напред от нас. И една от причините е именно въвеждането на електронното правителство. И отново- прекалено много си обсебен от тия илюминати (пиша го, защото знам, че ще ми възразиш, че така всяка моя крачка щяла да бъде следена).
[center]
[/center]
[/center]- vladitol
- Контакти:
marmi52 написа:8-)
Дянков е несменяем ! Разберете го ! Проумейте го !
Дянков е назначен не от Борисов. Дянков е назначен директно от тези, които назначиха Борисов !
Затова Дянков може да каже всичко и да направи всичко, а Борисов си мълчи и си трае.
Дянков е над Борисов ! Той е директният представител на илюминати в българското правителство. Симеон Дянков е човекът на МВФ и Световната банка. Той е племенник на масонката Кристалина Георгиева (еврокомисар). На леля момчето ...
Истината е проста за издигането на Бойко Борисов и беше публикувана в "Уикилийкс". Каза я Волен Сидеров в предаването на Цветанка Ризова "На 4 очи" по NOVA :
Борисов се е самопредложил на американския посланник като обещава пълно и безпрекусловно подчинение на България на САЩ, ако американците го назначат за министър-председател на България. Това е факт !
За всеки случай илюминати назначават свои хора в ключови министерства - на финансите и външно. Така Дянков става министър на финансите.
Затова Дянков е несменяем !
Дянков ще си отиде, когато си отиде правителството на Бойко Борисов. По-рано - не !
Няма ли някой да го прибере тоя лудия , какви Илюминати те гонят,бре момко
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
marmi52 написа:8-)
Да, одобрявам всички протести срещу това антибългарско и антихуманно управление на България !
Когато се скара с Бойко Борисов и ГЕРБ, Волен Сидеров отново взе да вади истини на бял свят. Една от тях е следната:
В "Уикилийкс" са публикувани извадки от докладите на последните американски посланници в България. В тези доклади по недвусмислен начин е описано как Бойко Борисов е предложил услугите си на САЩ. Бойко Борисов е обещал да води колониална политика на пълна зависимост, ако американците го издигнат за министър-председател.
Така и стана !
За всеки случай илюминати си сложиха един финансов министър от Световната банка и МВФ - Симеон Дянков.
Затова Дянков си прави, каквото иска и Борисов не може нищо да му каже.
Резултатът от странната симбиоза между комунистически милиционери, партийни секретарки и масонски слуги (Кристалина Георгиева и Симеон Дянков) е налагане на ГЕНОЦИД спрямо българския народ !!!
Затова няма как да не подкрепям всеки протест срещу този урод - Франкенщайн, родил се между две уж взаимно изключващи се крайности - милиционери и илюминати.
Колкото по-рано си отиде това правителство от власт, толкова по-добре за България !
Колега ако много си наясно с илюминати няма да седиш и да спориш за политика!
Последното ти изречение показва че думата илюманати я използваш като нещо което не разбираш.В контекста на илюминати има ли значение кое правителство е на власт? Спри да пишеш несвързани неща.По-добре си кажи че си почитател на комунистите и не се опитвай да ставаш оригинален с използването на илюминати.Смешен си.
Всички като теб,знаещи- незнаещи ,плюят ли плюят по каквото и да е.Дай решение.Да плюе всеки знае!
- KategorieC
- Контакти:
Абсолютно НЕ!!! от Костов насам не сме имали строга фискална и данъчна политика ,отчитам и факта че сме криза (ние не излизаме от нея по принцип,но сега е световен мащабът). предишните правителства приемаха поста финансов министър като някаква синек!урна позиция и пост, даван за заслуги към лидера на партията - Симон Крадецът от Мадрид или като благодарност за просрочено време в партията майка (нейната майка!!!) . Други министри спокойно могат да си отидат, но Дянков НЕ! Единственият човек, който започна някакви реформи,прави си сметката и не е смотан утопист !
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- Синьо сърце
- Контакти:
По-добре негър, отколкото гербер...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!