Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.
Докога ще го гледаме тоя филм:започва с греда, продължава с изпускане на няколко полжения,после отменен чист гол, следва нова съдийска тесла и накрая тея ще ни вкарат от някакъв щастлив рикушет, на всичкото отгоре можеха и да ни дадат поне една дузпа от положенията с чарли и суарес.Просто съдиите тази година в Англия са трагични, че то дори и в ШЛ в мачовете на бършилайната не им се дава такъв червен картон.Все пак Даунинг показа че като смяна играе много добре.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Аз лично вместо дузпа срещу Адам бих казал по-скоро така-защо Адам не подаде малко по-рано на Белъми?Пък за тия конпирации хора осъзнайте се ,точно в Англия ...........просто един не толкова слаб мач но все още не сме чак такава класа да си вземаме мачовете дори и когато нямаме ден ,когато и това стане може да претендираме за нещо повече.Дано американците инвестират и зимата ама нещо много неискам скъпи играчи май по-ефтините вършат повече работа(Енрике и Адам).Нещо почва да ми се изчерпа оптимизма за черворката като гледам Тотнъм ква серия правят .............
Дали ще накажат Суарес според вас след снощната му изцепка след мача с Фулъм?
-
- Контакти:
LFC1892 написа:Дали ще накажат Суарес според вас след снощната му изцепка след мача с Фулъм?
Сигурно ще го накажат .. се пак те щяха да го накажат без да имат доказателста пък камо ли сега като всички го видяха ..
- Hakercheto
- Контакти:
Хора, да си призная вчера хванах някакъв вирус където ме убиваше и успях да гледам само 1вото полувреме.
Та съдейки по коментарите съдиите са некви педера*и. Я кажете какво толкова е сгрешил Рейна,имало ли е засада при гола на Суарез,защо обвинявате Белъми,какво е направил Drowning
и пак ли Керъл е бил невидим ,защото бях много доволен от всички през първото полувреме и най вече от невероятното взаимодействие на Керъл и Суарез
Та съдейки по коментарите съдиите са некви педера*и. Я кажете какво толкова е сгрешил Рейна,имало ли е засада при гола на Суарез,защо обвинявате Белъми,какво е направил Drowning

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Hakercheto
- Контакти:
LFC1892 написа:Дали ще накажат Суарес според вас след снощната му изцепка след мача с Фулъм?
Ами ФА са си го нарочили и са готови да го обвинят и в расизъм без доказателства,освен това титлата му 'симулант'. Голям шанс има да го накажатю
Но помня Мейрелеш след асистенцията за 2рия гол на Ливърпул с/у Арсенал също показа среден пръст ама се размина
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Ами ФА са си го нарочили и са готови да го обвинят и в расизъм без доказателства,освен това титлата му 'симулант'. Голям шанс има да го накажатю
Но помня Мейрелеш след асистенцията за 2рия гол на Ливърпул с/у Арсенал също показа среден пръст ама се размина
А Фримпонг показа среден пръст на противников футболист или на съдята не разбрах на кой.
Hakercheto написа:Хора, да си призная вчера хванах някакъв вирус където ме убиваше и успях да гледам само 1вото полувреме.
Та съдейки по коментарите съдиите са некви педера*и. Я кажете какво толкова е сгрешил Рейна,имало ли е засада при гола на Суарез,защо обвинявате Белъми,какво е направил Drowningи пак ли Керъл е бил невидим ,защото бях много доволен от всички през първото полувреме и най вече от невероятното взаимодействие на Керъл и Суарез
Ами да почвам поред както си питал.
1. Рейна изпусна топката след удар на Д.Мърфи и Демпси вкара за 1:0
2. Да, засада имаше.
3. Нямам идея за какво обвиняват Белами. Той игра както и всички други до 60-65 мин където мача вече трябваше да е решен.
4. Даунинг се включи г/д добре. Уцели греда. Подаде 2-3 паса.
5. Керъл е най-некадърният играч, който съм виждал откакто гледам футбол. Просто техника,пас,спиране всичко му е "чудесно". Спирането му е къс пас. Техника добра - сравнена с бетонна сграда. Пас тук няма какво да кажа владее го, но малко. Завършващ удар на човек избягал от лудницата - единствената му цел е или да скъса мрежата, или да спука топката. 35милионен дървосекач - не мерси по добре сърдито Хлапе.
You'll Never Walk Alone
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
CM Punk написа:Ами ФА са си го нарочили и са готови да го обвинят и в расизъм без доказателства,освен това титлата му 'симулант'. Голям шанс има да го накажатю
А Фримпонг показа среден пръст на противников футболист или на съдята не разбрах на кой.
На Лукас показа.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
KingKenny написа:2. Да, засада имаше.
не съм съгласен с това твърдение:

тази линия за мен по скоро показва позицията на Суарес и виж че голяма част от стъпалото на футболиста на фулъм е зад линията.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."