1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот venomcho » 05 дек 2011 23:01

karabadabul написа:СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. .

само го каза - срещу Враца и то на какъв етап, а пак 2000 :!:
един мач извън Колежа без значение къде и кога намаля посещаемостта с 1/3 от раз...

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 05 дек 2011 23:44

drughi написа:Ако Лудогорец решат като Черноморец да не играят, имате шанс да ги биете, иначе не ми се мисли.

Как точно разбра, че Черноморец били решили да не играят, аман от комплексирани злобари.
Относно жребия, най силния отбор ще отстраним на 1/4 финала, по нататък ще е по лесно. Благородно им завиждам на приятелите ми от Лаута, аз се надявах да ни се падне техния съперник хем спортно технически по слаб противник, хем по голям дразнител.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 06 дек 2011 00:43

karabadabul написа:Мачът ще е в сряда от 14:00 часа и е пълна глупост да отлагат ремонта, защото е ясно, че в работен ден по обяд и в Брестник и на Христо Ботев едва ли ще се съберем повече от 4000. Нека не говорим глупости за пълен стадион на полуфинала, защото в сряда по обяд зная колко ще сме...........

Само едно нещо не ми стана ясно - откъде си толкова сигурен, че мача ще е в работен ден?

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 06 дек 2011 01:16

kartago написа:
kokorz написа:Вие тук вярно, че подценявате Лудогорец.Като погледнете класирането на двете групи на двата отбора не би трябвало да е така.Но нищо, вече свикнахме всички да ни се точат за победа и какви ли не резултати.Говорите за селекция в Ботев, добре, но забравяте и селекцията в другия отбор.Нищо.Ще се получи отворен мач, в който сме фаворити определено.Ще се получи отворен мач, точно за стила на Лудогорец и смятам, че ще бием с два гола разлика.Ботев се класира на два пъти с доза късмет, трети път стомната се чупи!Купата смятм, че ще ни е по - голям приуритет.Все пак сигурно излизане в Европа.И играем срещу отбор от Б-група, който не върви добре в първенството.

Е да, добър отбор сте, но всички споменават за изригването ви в София срещу ЦСКА и някак си много удобно подминават мача в Бургас, който въпреки, че завърши наравно малко ви приземи и вас защото не показахте абсолютно нищо!!!

В Бургас може би не са си взели дозата!?Наслушах се в последните месеци какъв специалист бил тоя Петев,каква мега селекция имали и тн...,а истината е,че зобат яко допинг.Това не е само мое мнение.Днес говорих с бивш футболист,който е приемал и за Лудогорец е почти сигурен,че не им е чиста работата.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 06 дек 2011 01:31

За мен няма да е изненада ако Ботев Продължи защото лудогорец още не са видели света и Почнаха да разбират много лудогорец бг барса ех това его на богатите бързо ще падне усещам. Успех ботев с Милен като треньор може много да направите дано победите и да разбера тия от коя дупка дойдоха Как си купиха последните 7 кръга в Б група ма това е друга тема УСПЕХ БОТЕВ :!: :!: :!:
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 06 дек 2011 06:26

Ще ги видим колко отворени ще са лудогорци като стъпят на Колежа. Да не забравят да си вземат фотоапаратите на тръгване от Разград ;) Има адски много време до мача, а дотогава предполагам ще се променят доста неща. Което пък изобщо не е от значение - отсега виждам как на лудогорци им треперят краката. Все пак ще играят за първи път срещу великия Ботев и то в Пловдив. Да не говорим, че има шанс и да отпишат купата за сметка на първенството. Това, което ме радва обаче е, че поне ще си направим супер шоу по трибуните и футболът ще спечели. Наздраве, пичове

TribuneEast1912
Контакти:

Мнениеот TribuneEast1912 » 06 дек 2011 07:24

Вие луди ли сте бе пичове, какви са тия глупости дето ги пишете? Когато и да е мача, където и да е мача едно е сигурно - по-малко от 5000 няма как да има. Какво ме интересува мен с кой играем, Ботев Пловдив е на ЧЕТВЪРТФИНАЛ с реални шансове за продължаване напред, каква по-голяма мотивация трябва да има човек, за да се освободи от всякакви задължения? Аман от негативизиъм.

А за лудогорци не ги знам какво ще правят, но още едно нещо е сигурно - за пръв път ще се сблъскат с адът наречен Трибуна Изток :twisted: Наздраве.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 06 дек 2011 08:50

TribuneEast1912 написа:Вие луди ли сте бе пичове, какви са тия глупости дето ги пишете? Когато и да е мача, където и да е мача едно е сигурно - по-малко от 5000 няма как да има. Какво ме интересува мен с кой играем, Ботев Пловдив е на ЧЕТВЪРТФИНАЛ с реални шансове за продължаване напред, каква по-голяма мотивация трябва да има човек, за да се освободи от всякакви задължения? Аман от негативизиъм.

А за лудогорци не ги знам какво ще правят, но още едно нещо е сигурно - за пръв път ще се сблъскат с адът наречен Трибуна Изток :twisted: Наздраве.

Напълно съм съгласен, няма сряда, няма четвъртък, на такъв етап от турнира, срещу лидера на А група и при условие, че ще сме зажаднели за футбол след зимната пауза. Абсурд е мача да е в Брестник, може да стане и някой сакатлък, напълно правилно е да се отложи ремонта и да се играе на Колежа!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 06 дек 2011 09:15

karabadabul написа:
v.s. написа:От по-близкото време-И в Ловеч полуфиналът беше в Сряда,но това не ни попречи да принудим домакините да отворят допълнителен сектор ,за да ни поберат.

То ядрото от 1000-2000 навсякъде ще отидем, но няма да сме много по обяд в работен ден и то на четвъртфинал. И аз искам да сме поне 10000, но реалността е друга.
А в Ловеч мача бе късно и си спомням, че доста от колите тръгнахме точно в 17:00 след работа. СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. Сега колкото и да ни се иска повече от 4000 едва ли в рабоен ден по обед заради - Лудогорец :-)) Айде сериозно. Колкото и да си надъхан комшията ти Иван дето идва пет пъти в годината на мач и прави калабалъка няма да си пусне отпуск заради Лудогорец. Ако отложат ремонта заради публиката дето щяла да дойде в сряда на обяд е глупост. Повече бихме се събрали даже в Стара загора на осветление вечерта. Те Лудогорец доста ядове браха на този стадион даже.

Приятелю, глупости говориш.
Това е БОТЕВ ПЛОВДИВ. Ние играем четвъртфинал за купата на България, съперника ни е лидер в първенство, цяла зима феновете ще са зажаднели за футбол, ще сме направили и стабилна зимна селекция. Ако ще мача в понеделник сутрин да е ще има минимум 10 000 души на стадиона.
Ако мача е в Брестник ще стане някой сакатлък. Капацитета бил 3000 на стадиона дори и 5000 да е, само от Пловдив феновете които ще дойдат ще надвишават капацитета на стадиона, отделно местните също ще искат да гледат мача предполагам, отделно резаците от Разград също може да пътуват(по-добре да не го правят, ако мача е в Брестник) и може да стане мармалад. ;)

fen4ica
Контакти:

Мнениеот fen4ica » 06 дек 2011 10:17

obi4am_pirin написа:Успех на Ботев!Успех канари!Традицията историята трябва да победи тази еднодневка!

Ей това не го очаквах от тебе! Винаги си давал разумни коментари, но тоя път се изложи! Няма лошо да имаш пристрастия това си е нормално, но какво значи еднодневка? Изстреляни клишета и игра на думи! От самото начало изливате злоба и завист срещи Лудогорец, а замисляте ли се, че това е едно от най хубавите неща които се случват във футбола? Колко са отборите, които се раздават на мачове? Колко са хората които искат да изчистят футбола от гнилоча и помията? Навярно не ти се гледа хубав футбол, просто се задоволяваш със стари лаври и сантименти! Недей така, времената се променят и нещата трябва да се надграждат в положителна посока! Поне на мен пък и на много други им се иска да е така, иначе виждаш в какво се превръща футбола в Бг. Жив и здрав бъди и по оптимистично гледай на нещата!

Върни се в “Архив”