ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- WestCoast2
- Контакти:
Re: Довечера стадионът пълен ли ще е?
1:7 000 

Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
- Koceto_8303
- Контакти:
Red_champions написа:Едви ли ще има повече от 8 хиляди.
Не ти ли се е изтрило тва 8 от съзнанието вече,минаха много години от Ловешкият тормоз,още ли те държи треската? " Да загубиш с 8 на село"
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА
Стадиона ще се пръска по шевовете....от РИНГ са ремонтирани 4 големи екрана пред секторите А и В за привържениците които няма да могат да влязат 

-
- Контакти:
МироСлав Велев написа:Такива въпроси са излишни... не само, че няма да си напълнят стадиона, но и ще има по-малко от 10 000 зрители...
ЧАКАЙ БЕ! Ние не сме като ВАС селяндури. Според мен стадиона ще е пълен, защото хората искат да гледат шоу!
БЕРОЕ ВЛЕЗНАХА В "А" ГРУПА И ВЕЧЕ ФЕНОВЕТЕ ИМАТ САМОЧУВСТВИЕ, САМО ЧЕ БЪРКАТ ФОРУМИТЕ!
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Като си купиш билет за следващият домакински мач на Левски за ШЛ на цена от 10 лева и вече ще си тотално преeбан
Доколкото зная клубната Ви карта е пропуска за всички домакински мачове на Левски и ще доплащате единствено ако влезете в групите на ШЛ, но ще сте с предимство за билетите, като същите ще са на по ниска цена
Най-скъпата Ви карта е 100 лева за идеалните места в сектор "А"
10 ЛЕВА, АМА ЗА СЕКТОР А ИСКАШ ДА КАЖЕШ. В сектор Б и В никога няма да станат 10 лв
-
- Контакти:
Re: Бижутера център-нападател ?
Аз разбрах, че ХРИСТОВ И ЖО са били с леки контузии, затова ще играят 2рото полувреме
levski_777 написа:PFC Litex написа:Като си купиш билет за следващият домакински мач на Левски за ШЛ на цена от 10 лева и вече ще си тотално преeбан
Доколкото зная клубната Ви карта е пропуска за всички домакински мачове на Левски и ще доплащате единствено ако влезете в групите на ШЛ, но ще сте с предимство за билетите, като същите ще са на по ниска цена
10 ЛЕВА, АМА ЗА СЕКТОР А ИСКАШ ДА КАЖЕШ. В сектор Б и В никога няма да станат 10 лв
Ако влезем в групите, повярвай ми, че и по-скъпи ще са за В сектор ...
Иначе и аз съм на мача - надявам се атмосферата да е супер

futbolqga написа:levski_777 написа:PFC Litex написа:Като си купиш билет за следващият домакински мач на Левски за ШЛ на цена от 10 лева и вече ще си тотално преeбан
Ако влезем в групите, повярвай ми, че и по-скъпи ще са за В сектор ...
Иначе и аз съм на мача - надявам се атмосферата да е супер
Ако влезнем в групите,за Сектор Б ще са не по-малко от 10-15 лв. а за другите сектори от 25 нагоре

Re: Бижутера център-нападател ?
Момчета, още никой незнае дали Йовов ще е централен нападател, така че дайте да не започваме с критиките към Велев още от сега ...
Довечера всички на стадиона и разгромна победа за нашите!
Довечера всички на стадиона и разгромна победа за нашите!
levski_777 написа:PFC Litex написа:Като си купиш билет за следващият домакински мач на Левски за ШЛ на цена от 10 лева и вече ще си тотално преeбан
чакай бе момченце... 8 лв бяха най евтините билети в групите като бяхме за сектор Б и то срещу Вердер. Срещу Челси бяха 10, срещу Барса 12. А за сектор А бяха 40-50 и нагоре
_/\_