suareshampion написа:Момчета гледайте реално на нещата .Смачкахме ги тия ..айде моля ви се ...пуснете си пак мача ..значи първо не се разбра кой е домакина и кой е госта..играем смело с 4-3-3 като гости ! ..взимахме им първата топка и от там и центъра ..постоянно атакувахме ..имаше динамика ,агресия ,удари ,мелета ,греди ,дузпи и ГОЛ ДАЖЕ ...вие какво искате бе ? Нека да ни зачете гола тоя ПРЕСТЪПНИК и бяха готови тия ! Тая дузпа на Адам ..ако беше за мангалите веднага се свиреше ...тая дузпа срещу Суарес също ..ония го натисна с тяло отгоре ! Ами колко нарушения свири в тяхна полза ..ами колко засади ни вдигнаха ,въпреки че не дадоха повторения на ситуациите ? Спестени картони на Демпси и Сендерос..къв е тоя Демпси ,че ще удря глави ..ама и нашия не падна ..и накрая капака беше тоя измислен картон на Спиъринг ??? Съдията просто дебнеше и чакаше удобен момент за да изгони някой от нашите !Това са тънки моменти ,които изнервят нашия отбор и решават мача в полза на другия ! Кени направи една единствена грешка ,че не пусна от началото на мача Макси на мястото на Керъл ...и след това направи втора грешка ,че не пусна на полувремето Макси на мястото на Керъл ! ЦЕНТРАЛНИЯ НИ НАПАДАТЕЛ Анди Керъл не можа да вкара в началото и да успокои донякъде момчетата...Керъл не отправи повече удар в очертанията на вратата а и извън нея ,всъщност имаше един удар ,който излезе май в ТЪЧ..Керъл няма и голов пас до момента ..това е трагична статистика за един нападател -да има по един или два удара за цял мач !!! Керъл когато топката мине през него забавя атаката..Керъл не знае как да застане при ситуациите когато противника изнася топката ..отива да покрива човека ,който вече е покрит от Суарес ...Керъл НЕ ЗНАЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАСИРА ПРАВИЛНО при центрирания към наказателното поле !!! Не е вярно ,че няма центрирания към него ,особено в този мач те бяха страшно много и от корненри и от фалове и от игра... Керъл постоянно се спъва в топката и попада в комични ситуации ...Керъл няма грам техника ...Керъл няма бързина ..това е най слабия нападател ,който съм гледал от 20 години в Ливърпул ! Рейна допусна фатална грешка накрая ,но преди това пък изкара три чисти голови положения а и като се замисля дали хикс или загуба в 85мин ..май е едно и също с оглед класирането ! Джонсон и той се пропука на два пъти ,но това беше май вече отново след червения картон,нормално е предвид умората,това не го оправдава напълно разбира се . Останалите момчета играха много добре в тоя мач до червения картон ,че повечето и след него !
Браво бе,човек! Най-точния коментар от всичко прочетено...само съм малко по-умерен със съдията...мисля,че засада на Суарез имаше,но никакви картони на Белами и Спиъринг,даже очквам ФА да отмени картона на Спиро по запис,както направиха с Родуел...Така е понякога,с-у Евертън взехме аванта,днес съд(ия)(ба)та си я взе...но за мен много по-важното е играта и разликата в отбора за тези 2 месеца от мача с Евертън насам...някои плюят Кени,ама аз не си спомням от кога не сме играли така като гости,сигурно от 90те.Пълни господари на терена,преса,мачкане,мнг.движение,пасове само и изцяло по земя и всичко това го налага той!!!Според мен изглеждахме мнг .добре,просто ни трябва един голаджия да материализира целия този труд.Затова "статистика" Комоли да намери нападеля,който бележи най-много голове с най-малко докосвания до топката и да го води на Анфийлд януари.Не може след такава игра на таблото да стои 0!!! А така беше и със Сток,Норич и т.н.Да ме извинява А.Керъл ама игра хубаво първите 30мин,после си беше обичайната трагикомедия,не искам да коментирам качествата му(колегата отгоре ги е описал перфектно),ама е очевидно най-малкото,че той не се вписва в този начин на игра и наистина играем с човек по-малко...А лично бих го разменил веднага след мача за този техния Дембеле,мнг.по-полезен нападател...даже бих доплатил!!! Кени да пуска другия мач отпред Адам Морган,той май е точно такъв тип нападател-на правилното място в правилното време,само да я завърши!!! А Хендерсън някои го недолюбват,ама момчето има виждане за пасове и наистина играе все по-добре,днес се загуби последните 30 мин,на като цяло беше ок...На Рейна вече толкова съм му свикнал,винаги спасява трудните положения,но и ни закопава с по 4,5 такива издънки на сезон!За този вече му е втора след Тотнъм,макар там мача да беше вече свършил...Извода е: януари- голаджия и заместник на Лукас,щото Спиро няма как да се справи там(и аз мнг искам да видя Шелви,макар и на него да не му е това позицията)...всичко друго е ок и полека лека ще завържем битката за 4тото място и март и април ще е супер интерсно,помнете ми думата!!!