Liverpool forever_95 написа:RedMagic написа:Още не мога да разбера защо Суарес неможе да започне да вкарва редовно и за Ливърпул и по МНОГО, както го прави за Уругвай... Кошмарна атака имаме, а на всичкото отгоре дадохме над 60 млн. паунда за тъпи нападатели... 17 гола за 14 мача... И ще влизаме в Топ 4 .... А Норич, Болтън и Блекбърн имат повече голове от нас... ТОРЕС, МОЛЯ ТЕ, ВЪРНИ СЕ, ВЪРНИ СЕ И ПОКАЖИ КАК СЕ ВКАРВАТ ГОЛОВЕ ! ВЪРНИ СИ ФОРМАТА И СТАНИ ОТНОВО FERNANDO TORRES, LIVERPOOL'S NUMBER NINE !!!!!!!!!
Този сезон сме 7-ми. Още нещо - Суарес няма да вкара повече от 10 гола през този сезон. Единствената ни надежда е КК.
Желанието ми е само едно, едно простичко, а то е Кени да вади ВЕДНАГА парите за Торес. Да ги вади и да си идва при нас, да си върне формата и да стане отново топ-играча, който познаваме. Повечето от вас ще ме нападнат, че Торес вече не е същият играч и ще е същата работа като Керъл. Хмм, аз не мисля, че ако се върне ще е толкова жалък, колкото в Челси, видя се преди да направи този трансфер, който беше най-голямата грешка в живота му, започна да играе много добре, вкара чудесен гол на Блекпул, побърка Евертън и надупчи на два пъти Уулвс. Повярвайте ми - ако Ел Ниньо се върне - ще виждаме нещо такова отново:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aegGABM-Wog[/youtube]
Айде, поздрав от Торес и лека, че ако остана още малко сърцето ми ще се пръсне, сериозно, и още веднъж, СМЪРТ за съдиите в АНГЛИЯ !