Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Ливърпул
Може ли някой да ми даде линк за актуална информация за Ливърпул? Благодаря предварително! За мен Ливърпул ще бъде новия шампион в Англия,макар,че не правят големи тансфери!Просто това е най сработения отбор в момента на Острова и като техен фен вярвам,че е сега е момента да зарадват милионите си почитатели 

- Lord of memories
- Контакти:
Re: Ливърпул
bobich_78 написа:Може ли някой да ми даде линк за актуална информация за Ливърпул? Благодаря предварително! За мен Ливърпул ще бъде много трудно новия шампион в Англия,макар,че не правят големи тансфери!Просто като техен фен се надявам те да спечелят, въпреки че много трудно ще стане, също така трудно ще зарадват почитателите си
Редактирах поста от правописните грешки...

GGMU
bobich_78 написа:Може ли някой да ми даде линк за актуална информация за Ливърпул? Благодаря предварително! За мен Ливърпул ще бъде новия шампион в Англия,макар,че не правят големи тансфери!Просто това е най сработения отбор в момента на Острова и като техен фен вярвам,че е сега е момента да зарадват милионите си почитатели
Заповядай http://www.liverpoolfc.tv/

-
- Контакти:
Благодаря за линка! А що се отнася за редактирането-ами доколкото видях си променил структурата на изречението/което е свързано с граматиката а не с правописа/
И за да го разбереш,ще бъда кратък-ЛИВЪПУЛ ШАМПИОН 2009/2010г. 

- Lord of memories
- Контакти:
mursusaid написа:а ако станем шампиони тая година,как ще го редактираш
В официалния ни форум мислим ритуално самоубийство, или най-малкото ще изпадна във феноменална депресия.
Не мразя феновете на Ливърпул, ненавиждам самия клуб.
което е свързано с граматиката а не с правописа/
Прав си, моя грешка.
GGMU
- fabregas_949
- Контакти:
bobich_78 написа:Благодаря за линка! А що се отнася за редактирането-ами доколкото видях си променил структурата на изречението/което е свързано с граматиката а не с правописа/И за да го разбереш,ще бъда кратък-ЛИВЪПУЛ ШАМПИОН 2009/2010г.
да не стане както винаги, догодина, догодина, догодинa... догодина и вече 20 години

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Lord of memories
- Контакти:
fabregas_949 написа:bobich_78 написа:Благодаря за линка! А що се отнася за редактирането-ами доколкото видях си променил структурата на изречението/което е свързано с граматиката а не с правописа/И за да го разбереш,ще бъда кратък-ЛИВЪПУЛ ШАМПИОН 2009/2010г.
да не стане както винаги, догодина, догодина, догодинa... догодина и вече 20 години

GGMU
ами тая година бяхме близо,затова и надеждите ни за предстоящата са ни основателни,а дали ще успеем,времето ще покаже.
За вас моряци ний живеем...
- Red_champions
mursusaid написа:ами тая година бяхме близо,затова и надеждите ни за предстоящата са ни основателни,а дали ще успеем,времето ще покаже.
Този сезон,класирането ще изглежда така(Специално за лорда на мечтите)

1.Челси
2.Манчестър Сити
3.Ливърпул
4.Евертън
5.Арсенал
.
.
.
.
20.Юнайтед

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !