Fifa 12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Изверг

Re: Fifa 12

Мнениеот Изверг » 05 дек 2011 17:11

mironi88 написа:Дайте някви съветиииии :lol: :lol: :lol: :lol:

тази игра е много по-трудна на Legendary, отколкото на фифа 11. Там си ги биех с по 10 - 12 гола разлика, а тука на легендари и мен ме бият като тъпан и затова предпочитан на World class да играя... поне имам някакъв шанс :lol:

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 05 дек 2011 20:24

Много взе да ме дразни всичко по тази игра. Първо - съдията нон стоп дава измислени дузпи на противника. Второ - противниковите играчи могат да правят неща, които твоите по смъртно не могат. Трето - всеки играч на противниците е един малък Меси и не е проблем да те мине на слалом.Ако случайно го засечеш със шпагат, често той става като призрак и пак си минава. Четвърто - доста често като видя, че мой играч е на добра позиция и цъкна копчето за пас, в момента в който го направя и докато топката иде до него той застава точно ЗАД противник. Да не говорим, че мои играчи редовно се сблъскват на границата на наказателното ми поле, след което онзи само хваща топката и вкарва. А и, че моито редовно чакат топката да дойде до краката им, никога не тръгват към нея. Пълна пародия.Ще слезя и аз ниво надолу. Там нещата са поне 50/50.Някой все пак да сподели бие ли на Legendary.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 03 яну 2012 09:59

DAsh написа:А това Origin какво прави?

Оригина е бившия EA Store от тази година е програмата, удобно може да си добавяш приятели и да си чаткаш с тях в играта има и браузър, но е пълна с бъгове ако имап едни референци които не са изтити ще имаш много ядове :) Иначе аз си купих играта и си струва :)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 24 яну 2012 21:14

Хора аз да питам има ли начин да играя онлай играта без да съм си я купил.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 фев 2012 16:30

Мислех си, че ФИФА 11 е зле, но всъщност - хареса ми два пъти повече от ФИФА 12.

Не знам дали има нещо, което в 12 ме кефи. Честно! Просто няма никаква логика тази игра. Ако играеш на сравнително лесно ниво - противниците просто търсят празните пространства. Дори когато са в наказателното ти поле - пак пробват някакви пасове в коридор. От друга страна пък - в 80% от случайте, твоя вратар няма проблеми да скочи и да хване топката. Това противник да стреля извън наказателното поле? Да бе...

Ако играеш на възможно най-трудното ниво, там наистина всеки противник е като Меси - просто те разминават и това.

Извеждащия пас е пълен майтап. Ако си на границата на наказателното поле не можеш да пуснеш пас успоредното на дъгата и там твой играч от центъра да я засече. Ако подадеш с точни пас - топката е бавна, твоя играч обикновенно спира да се движи и чака паса. Ако пуснеш извеждащ пас (W - по старому), то той не е успореден, а по дефут търси да изведе играч, който е напред. (Някъде в наказателното).
Извеждащия пас върши работа само ако е мнооооооооооооооого силен и ако имаш мнооооооого бърз играч, който да надбяга противника.

Ударите - ако е finesse shot - то топката като цяло няма никакъв фалц. По-скоро е някакъв прехвърлящ удар (падащ лист).
Chip shot - (прехвърляне) - трябва да се уцели някакъв точен момент, когато вратаря е напред. Ако задържите - аут, ако е слабо - вратаря я хваща. Тоест - ако ви трябва гол, намаляте значително шансовете да вкарате. Използва се само в момент, когато се гаврим с противника...

Друго, което съм забелязал - лек удар минава покрай вратаря, който не може да направи нищо. От идентична ситуация, ако стреляте много силно - не, не вкарвате силно, вратаря избива...

И едно от най-дразнещите неща в играта - ако има противникови играчи около вас - в 80% от ситуацийте успяват да блокират удара ви. Много е дразнещо.
Голяма пародия. Противниците никога не разиграват. Те са постоянно в някакъв full attack mode. Където единствата им логика е да намерят играч, който има малко повече пространство около себе си, който от своя страна ще потърси пас на друг свободен съотборник и така до момента в който някой се озове с топката около дузпата, когато най-сетне ще последва удар към вратата.
От друга страна, в защита са някви зверове - в момента който овладееш топката вече те блокират и отнемат топката (гардирането на топката с тяло е почти безсмислено, защото повече от две сек. на едно място с топка в крака и ти я отнемат). Успяват да блокират почти всеки твой удар с тяло.
Дори бързи и повратливи играчи като Меси и Рибери изпитват проблеми срещу мудни защитници, като Ван Буйтен и Рио Фърдинанд, които все някак успяват да избият топката от краката им, колкото и бързо да сменят посоката.
Дори с Робен ми е много трудно да направя характерния му финт - рязка смяна на посоката на скорост и изстрел.
На практика се получава следното - бягам наравно със защитник. Тъй като единствения начин да сменя посоката рязко, а не плавно и на скорост, е да натисна шифт + посоката (това убива скоростта ми). Ако защитника не ме блокира и не ми избие топката, то обикновенно успява да блокира удара.

Като цяло "физиката" на ударите във Фифа 11 беше далеч по-добре.

Аз финтове в тая игра не мога да правя. Не знам вие как сте.

Ааа, и друго дразнещо - противниците много рядко правят фалове. Това да имаш право на пряк свободен или дузпа е рядкост. Обикновенно фалове се получават, когато настоятелно задържаш топката, въртиш се тук-там и в крайна сметка се сблъскваш със защитника. (Той от своя страна не е правил шпагат, нито се е пробвал да ти отнеме топката, не те е задържал. Просто те блокира с тяло, все едно се блъскаш в стена).

Общо взето - това е което ме дразни в играта. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Игри и забавления”