krivia написа:Довечера стадона ще ПРЕЛИВА.
Точно срещу тези андорци едва ли ще прелива,ако влезем в шл или ле тогава стадиона ще е full max
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krivia написа:Довечера стадона ще ПРЕЛИВА.
Blue_Lion написа:100 % има - отивай да взимашМисля,че останаха и малко карти за южната трибуна - аз лично си взех за "Б" (25 лв.) и да ти кажа,по-оферта е
Имаш 15 % намаление в Ултраблу,безплатен абонамент за списание "Само Левски" (взимат се от стадиона,магазините или фургона) и включват общо 22 мача на Герена и на Националния
LoveAndPeace написа:Blue_Lion написа:100 % има - отивай да взимашМисля,че останаха и малко карти за южната трибуна - аз лично си взех за "Б" (25 лв.) и да ти кажа,по-оферта е
Имаш 15 % намаление в Ултраблу,безплатен абонамент за списание "Само Левски" (взимат се от стадиона,магазините или фургона) и включват общо 22 мача на Герена и на Националния
А предварителната продажба на билети за турнирите ?
LoveAndPeace написа:Blue_Lion написа:100 % има - отивай да взимашМисля,че останаха и малко карти за южната трибуна - аз лично си взех за "Б" (25 лв.) и да ти кажа,по-оферта е
А предварителната продажба на билети за турнирите ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта