Alonso_Massa написа:CTAHKO написа:Напълно Ви разбирам,че искате любимият ви отбор да побеждава,ама не бъдете толкова сигурни в победата

Все пак...топка е,има и дуги 11 футболисти,които са на противоположното мнение от вашите и в общи линии всичко може да се случи

Пич разбирам какво искаш да кажеш, но аз мисля, че играчите на Ливърпул са много по-надъхани, пък и като кчества са над тези на Фулъм. Кени със сигурност умее добре да нахъсва играчите, пък да не говорим и колко по-доказани са играчите на Ливърпул, така че везните клонят към Ливърпул, пък и това не е някое от големите дербита че да се очаква торен мач. Все пак ако късмета се усмихне на Фулъм може и да бият, но се съмнявам.
Мача е двоен- или равен или победа за нас

Това в кръга на шегата
Дано вече вълната от равенства и особено на Анфилд свърши,защото така няма да влезем дори в топ 4. Вчера след Уулвс-Съндърланд специално на Нова Спорт дадох пауза на класирането да си го анализирам добре

и много ме хвана яд на проскубаните пуйки..... Арсенал също са в битката за топ 4. Челси няма как да не са там,както и Ман Сити отсега нататък. Просто единственият ни шанс е Тотнъм да почнат да губят и дано сега по Коледа почнат да губят точки.
Иначе мача с Фулъм не знам дали аз го подценявам или вие го надценявате,но Фулъм са си слаб отбор каквото и да кажем за тях. Нямат и сили в ЛЕ да играят, вторият кръг Уулвърхямпън им скриха топката. За мен това е мач в който можем да си оправим головата разлика с повечко голове