Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот Alonso_Massa » 04 дек 2011 21:22

CTAHKO написа:Напълно Ви разбирам,че искате любимият ви отбор да побеждава,ама не бъдете толкова сигурни в победата ;) Все пак...топка е,има и дуги 11 футболисти,които са на противоположното мнение от вашите и в общи линии всичко може да се случи :roll:

Пич разбирам какво искаш да кажеш, но аз мисля, че играчите на Ливърпул са много по-надъхани, пък и като кчества са над тези на Фулъм. Кени със сигурност умее добре да нахъсва играчите, пък да не говорим и колко по-доказани са играчите на Ливърпул, така че везните клонят към Ливърпул, пък и това не е някое от големите дербита че да се очаква торен мач. Все пак ако късмета се усмихне на Фулъм може и да бият, но се съмнявам.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 05 дек 2011 13:51

Alonso_Massa написа:
CTAHKO написа:Напълно Ви разбирам,че искате любимият ви отбор да побеждава,ама не бъдете толкова сигурни в победата ;) Все пак...топка е,има и дуги 11 футболисти,които са на противоположното мнение от вашите и в общи линии всичко може да се случи :roll:

Пич разбирам какво искаш да кажеш, но аз мисля, че играчите на Ливърпул са много по-надъхани, пък и като кчества са над тези на Фулъм. Кени със сигурност умее добре да нахъсва играчите, пък да не говорим и колко по-доказани са играчите на Ливърпул, така че везните клонят към Ливърпул, пък и това не е някое от големите дербита че да се очаква торен мач. Все пак ако късмета се усмихне на Фулъм може и да бият, но се съмнявам.

Мача е двоен- или равен или победа за нас :) Това в кръга на шегата
Дано вече вълната от равенства и особено на Анфилд свърши,защото така няма да влезем дори в топ 4. Вчера след Уулвс-Съндърланд специално на Нова Спорт дадох пауза на класирането да си го анализирам добре :) и много ме хвана яд на проскубаните пуйки..... Арсенал също са в битката за топ 4. Челси няма как да не са там,както и Ман Сити отсега нататък. Просто единственият ни шанс е Тотнъм да почнат да губят и дано сега по Коледа почнат да губят точки.
Иначе мача с Фулъм не знам дали аз го подценявам или вие го надценявате,но Фулъм са си слаб отбор каквото и да кажем за тях. Нямат и сили в ЛЕ да играят, вторият кръг Уулвърхямпън им скриха топката. За мен това е мач в който можем да си оправим головата разлика с повечко голове ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 05 дек 2011 14:14

Hakercheto написа:Мача е двоен- или равен или победа за нас :) Това в кръга на шегата
Дано вече вълната от равенства и особено на Анфилд свърши,защото така няма да влезем дори в топ 4. Вчера след Уулвс-Съндърланд специално на Нова Спорт дадох пауза на класирането да си го анализирам добре :) и много ме хвана яд на проскубаните пуйки..... Арсенал също са в битката за топ 4. Челси няма как да не са там,както и Ман Сити отсега нататък. Просто единственият ни шанс е Тотнъм да почнат да губят и дано сега по Коледа почнат да губят точки.
Иначе мача с Фулъм не знам дали аз го подценявам или вие го надценявате,но Фулъм са си слаб отбор каквото и да кажем за тях. Нямат и сили в ЛЕ да играят, вторият кръг Уулвърхямпън им скриха топката. За мен това е мач в който можем да си оправим головата разлика с повечко голове ;)

Притесненията идват от факта, че ние играем по-леко срещу съперници, които се опитват да се надиграват с нас, отколкото срещу съперници, които се прибират дълбоко в защита и се налага да откриваме празни пространства и да предизвикваме грешки в нея. Просто защото в тези случаи скоростта, с която играе отбора губи силата си. И аз вярвам, че ще си вземем своето, но винаги трябва да имаме и едно на ум. Колкото до топ 4 - аз смятам, че по-скоро трябва да се надяваме неубедителните игри на Челси и Арсенал да продължат и ние да се възползваме от тях. Освен това аз смятам, че по-лесно ще се класираме пред Ман Сити отколкото пред Тотнъм, защото в Тотнъм освен добри футболисти има и отбор, което в Ман Сити няма и затова и не вярвам те да станат шампиони. В момента двата отбора, които показват най-добра отборна игра за мен са Ливърпул и Тотнъм и затова продължавам да смятам, че тези два отбора в хода на сезона ще се окажат основните конкуренти на МЮ за титлата. Но за да бъдат Ливърпул реални претенденти за титлата още този сезон трябва да си взимат мачовете като този и притесненията ни преди подобни мачове да стават все по-малки.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 дек 2011 17:19

Предния път като взехме да пишем 3ки и 4ки беше с-у Суонзи,затова аз този път ще съм по-кротък- 0:1 или 0:2,гледах Фулам мин седмица със Апренал и отзад и в полузащита са доста организирани,ама напред куцат. Надявам се да продължим с добрата игра в защита.Състава според мен:
--------------Рейна-----------
Джонсън-Шкъртел-Агър-Енрике
-----Спиъринг------Адам------
----------Хендерсън-------------
Белами-----------------Макси
-------------Суарез----------

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 дек 2011 18:25

Dzheff написа:
Hakercheto написа:Мача е двоен- или равен или победа за нас :) Това в кръга на шегата

Притесненията идват от факта, че ние играем по-леко срещу съперници, които се опитват да се надиграват с нас, отколкото срещу съперници, които се прибират дълбоко в защита и се налага да откриваме празни пространства и да предизвикваме грешки в нея. Просто защото в тези случаи скоростта, с която играе отбора губи силата си. И аз вярвам, че ще си вземем своето, но винаги трябва да имаме и едно на ум. Колкото до топ 4 - аз смятам, че по-скоро трябва да се надяваме неубедителните игри на Челси и Арсенал да продължат и ние да се възползваме от тях. Освен това аз смятам, че по-лесно ще се класираме пред Ман Сити отколкото пред Тотнъм, защото в Тотнъм освен добри футболисти има и отбор, което в Ман Сити няма и затова и не вярвам те да станат шампиони. В момента двата отбора, които показват най-добра отборна игра за мен са Ливърпул и Тотнъм и затова продължавам да смятам, че тези два отбора в хода на сезона ще се окажат основните конкуренти на МЮ за титлата. Но за да бъдат Ливърпул реални претенденти за титлата още този сезон трябва да си взимат мачовете като този и притесненията ни преди подобни мачове да стават все по-малки.

нали именно затова бе привлечен плитката-за да играе срещу сгъстени защити...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 05 дек 2011 18:28

Liverpool_EC написа:Предния път като взехме да пишем 3ки и 4ки беше с-у Суонзи,затова аз този път ще съм по-кротък- 0:1 или 0:2,гледах Фулам мин седмица със Апренал и отзад и в полузащита са доста организирани,ама напред куцат. Надявам се да продължим с добрата игра в защита.Състава според мен:
--------------Рейна-----------
Джонсън-Шкъртел-Агър-Енрике
-----Спиъринг------Адам------
----------Хендерсън-------------
Белами-----------------Макси
-------------Суарез----------

Ако това е състава ще вкараме повече от два гола този мач.
Надявам се Керъл да играе обаче !
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 05 дек 2011 18:41

Дано си изиграем мача спокойно, като гостуването на УБА, и една победа с 0-2 и поредна суха мрежа биха били супер. :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 дек 2011 19:01

Според мен мача ще е труден-Фулъм са единствения друг отбор,който взе точка на Сити,освен Ливърпул,а в последния си мач не загубиха на "Емирейтс".Надявам се да победим,защото иначе конкурентите за място в четворката ще дръпнат.Играем добре като гости,ако успеем да вкараме бърз гол ще е идеално.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 дек 2011 19:49

Liverpool starting XI:::: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Spearing, Adam, Rodriguez, Suarez, Bellamy

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 05 дек 2011 19:51

liverpool-4ever написа:Liverpool starting XI:::: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Henderson, Spearing, Adam, Rodriguez, Suarez, Bellamy

източник?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”