1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

karabadabul
Контакти:

Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот karabadabul » 05 дек 2011 17:55

Мачът ще е в сряда от 14:00 часа и е пълна глупост да отлагат ремонта, защото е ясно, че в работен ден по обяд и в Брестник и на Христо Ботев едва ли ще се съберем повече от 4000. Нека не говорим глупости за пълен стадион на полуфинала, защото в сряда по обяд зная колко ще сме...........

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 05 дек 2011 17:59

karabadabul написа:Мачът ще е в сряда от 14:00 часа и е пълна глупост да отлагат ремонта, защото е ясно, че в работен ден по обяд и в Брестник и на Христо Ботев едва ли ще се съберем повече от 4000. Нека не говорим глупости за пълен стадион на полуфинала, защото в сряда по обяд зная колко ще сме...........

Говориш пълни глупости. Това, че е сряда няма никакво значение. Бил съм на достатъчно мачове за купата, които сме играли през седмицата и сме събирали по 15-20 000.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 05 дек 2011 18:14

Успех на Ботев!Успех канари!Традицията историята трябва да победи тази еднодневка!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 05 дек 2011 18:16

От по-близкото време-И в Ловеч полуфиналът беше в Сряда,но това не ни попречи да принудим домакините да отворят допълнителен сектор ,за да ни поберат.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 05 дек 2011 18:17

група съветски учени написа:
karabadabul написа:Мачът ще е в сряда от 14:00 часа и е пълна глупост да отлагат ремонта, защото е ясно, че в работен ден по обяд и в Брестник и на Христо Ботев едва ли ще се съберем повече от 4000. Нека не говорим глупости за пълен стадион на полуфинала, защото в сряда по обяд зная колко ще сме...........

Говориш пълни глупости. Това, че е сряда няма никакво значение. Бил съм на достатъчно мачове за купата, които сме играли през седмицата и сме събирали по 15-20 000.

Да и аз съм бил, но са били с начален час поне 17:00 часа и хората са идвали след работа, а на такива в началото на март дето започват почти по обяд никога не сме събирали много хора. Може да си направиш справка в миналото - примери много. Попитай кои от канарите около теб ще си пуснат почивен ден заради мача. Ще сме най-надъханите - максимум 4000. Днес на работата това си говеорихме и от 10 човека, които вчера сме били в сряда по обед ще сме само двама. Замисли се. Така, че нека не се изхвърляме за 10-20000 и после 3000.
Затова даже си мисля, че един пълен Беркут би помогнал повече от полупразен Христо Ботев с 3-4000. Не се главозамайвай, защото колкото и да сме надъхани повечето имат много други неща преди Ботев и това, че в почивен ден или след работа биха посетили мача, не значи, че ще си пуснат отпуск заради този мач (заради финал може би да). Нека не пишем глупости. Даже някой да си поговори с ръководството.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 05 дек 2011 18:38

karabadabul написа:
група съветски учени написа:

Да и аз съм бил, но са били с начален час поне 17:00 часа и хората са идвали след работа, а на такива в началото на март дето започват почти по обяд никога не сме събирали много хора. Може да си направиш справка в миналото - примери много. Попитай кои от канарите около теб ще си пуснат почивен ден заради мача. Ще сме най-надъханите - максимум 4000. Днес на работата това си говеорихме и от 10 човека, които вчера сме били в сряда по обед ще сме само двама. Замисли се. Така, че нека не се изхвърляме за 10-20000 и после 3000.
Затова даже си мисля, че един пълен Беркут би помогнал повече от полупразен Христо Ботев с 3-4000. Не се главозамайвай, защото колкото и да сме надъхани повечето имат много други неща преди Ботев и това, че в почивен ден или след работа биха посетили мача, не значи, че ще си пуснат отпуск заради този мач (заради финал може би да). Нека не пишем глупости. Даже някой да си поговори с ръководството.

Ако мача наистина е през седмицата и е от 13:00, гарантирам ти, че ще има минимум 10 000 на стадиона. ;)

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 05 дек 2011 19:35

v.s. написа:От по-близкото време-И в Ловеч полуфиналът беше в Сряда,но това не ни попречи да принудим домакините да отворят допълнителен сектор ,за да ни поберат.

То ядрото от 1000-2000 навсякъде ще отидем, но няма да сме много по обяд в работен ден и то на четвъртфинал. И аз искам да сме поне 10000, но реалността е друга.
А в Ловеч мача бе късно и си спомням, че доста от колите тръгнахме точно в 17:00 след работа. СРещу Ботев Враца колко имаше по обяд??? - 2000. Сега колкото и да ни се иска повече от 4000 едва ли в рабоен ден по обед заради - Лудогорец :-)) Айде сериозно. Колкото и да си надъхан комшията ти Иван дето идва пет пъти в годината на мач и прави калабалъка няма да си пусне отпуск заради Лудогорец. Ако отложат ремонта заради публиката дето щяла да дойде в сряда на обяд е глупост. Повече бихме се събрали даже в Стара загора на осветление вечерта. Те Лудогорец доста ядове браха на този стадион даже.

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 05 дек 2011 19:50

Пича е прав че в сряда по обед няма да има много хора да гледат лудогорец. Нали локото и те играят тогава. Не може ли ние да сме в събота :evil: Така вместо 3000 в сряда. В събота или неделяще сме поне 15000.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 05 дек 2011 20:15

До колкото си спомням,след сезона в който Берое и Поморие играха финал,тъй наречените грандове изреваха,че мачовете в Сряда им пречат на формата и затова ставали много изненади.И така от миналата година,мачовете след осминафиналите се играят през уикендите.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: 1/4 Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот botev_1912 » 05 дек 2011 21:56

Ивайло Лудогорец написа:Аз се радвам ... само Симитли бяха по - добрия вариант :)

изтеглихте вие късата клечка :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”