И носителят на "Златната топка" е...?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И носителят на "Златната топка" е...?
1.Меси 2.КР 3.Шави
Така си мисля,че ще е класирането,като Шави разбира се заслужава да е Номер 1.Надявам се догодина все пак да вземе "Златната топка" след Европейска титла с Испания и ШЛ и Примера с Барса 
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
РВП. Ама ще я дадат на гнома.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- south_division
- Контакти:
Меси е човека, няма по голям гении във футбола в момента
-
nikolay_stoychev_
- Контакти:
Искам да попитам, какъв е критерия за най-добър нападател на Примера ? Роналдо вкарва 40 гола и е топголмайстор на Испания и Европа, а Меси е избран за най-добър нападате...?!? Малко странно...
nikolay_stoychev_ написа:Искам да попитам, какъв е критерия за най-добър нападател на Примера ? Роналдо вкарва 40 гола и е топголмайстор на Испания и Европа, а Меси е избран за най-добър нападате...?!? Малко странно...
Брой голове+асистенции+тежестта на головете. Едно е "Най-добър нападател", друго е " Голмайстор на сезона". Преди 2г. Меси вкара най-много в Шл, но Милито стана най-добрият нападател в турнира.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Бойко Борисов
Искам Шави да я вземе, но знам ,че ще е Меси, просто това е най добрия футболист в момента.
Роналдо също е голям играч, но определено Меси е една идея по добър, а освен това взе с клубния отбор всичко.Някои говорят, че Меси не правил нищо с Аржентина, но да попитам какво прави Роналдо с Португалия ????
Искам ми се да е така Шави, Меси, Роналдо
Но знам, ще е така : Меси, Роналдо, Шави
Роналдо също е голям играч, но определено Меси е една идея по добър, а освен това взе с клубния отбор всичко.Някои говорят, че Меси не правил нищо с Аржентина, но да попитам какво прави Роналдо с Португалия ????
Искам ми се да е така Шави, Меси, Роналдо
Но знам, ще е така : Меси, Роналдо, Шави
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Messi то е ясно,но ШАВИ я заслужава много повече ама ..........Меси е толкова добър и вкарва толкова много заради пасовете и играта в центъра на ШАВИ и ИНИЕСТА,когато двамата ги няма в аржентинският национален отбор ЛЕО МЕСИ не е нищо особенно

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
В последните няколко години на света има само един играч
Лео МЕСИ !!! и после всички останали
Бате БОЙКО Трябва да си подобри формата ако иска да е конкуренция на Меси догодина
Бате БОЙКО Трябва да си подобри формата ако иска да е конкуренция на Меси догодина