ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Re: Левски-Санта Жулия или страхове,предизвикани от психиката!

Мнениеот ministur » 15 юли 2009 10:36

Ами според мен просто сме по-умерени в думите си преди мача по простата причина че имама няколко обеци на ушите от предни години!
И по повод казаното снощи в ефира на Ринг ТВ от Вальо Грънчаров за досегашните ниски цени на билети,стимулирането на купуването на абонаментни карти искам да кажа следното:

1.Да прав сте г-н Грънчаров че досега цените бяха ниски, но не забравяйте че ако сте на 500лв заплата,няма кой да ви плаща командировките и най-вече ако не работите като журналист едва ли ще мислите по-този начин.
2.Аз лично си купувам карта 3 години поред и за тази също си купих(живот и здраве и занапред мисля да го правя),но погледнете какви са седалките и изобщо състоянието на Герена.Ако сте си направили труда да се отделите от журналистическите ложи ще видите как цели реадове са буквално във вертикалнио положение и не можеш да стъпиш а камо ли да седнеш!Аз като един нормален фен искам за парите които давам и да си плащам за една що годе нормална обстановка и нормални условия за един европейски стадион на европейски отбор!
3.Може би проблема в по-горното ще кажете че са базите, но когато ръководтсвото иска нещо от феновете,ние го правим от любов към отбора каквото и да ни струва.Сега аз и много други фенове искат по-добри условия на стадиона и се надявам поне малко да се подобрят нещата!

Който може довечера на стадиона и САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 15 юли 2009 10:36

Категорична победа се съмнявам да се получи от сорта на 6-7-0
едва ли ще се вкарат повече от 3 гола ,но в коя полза незнам.хахха
базик мн ясно че Левски трябва да бие .Успех и дано приказката се повтори . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 15 юли 2009 10:37

Аз също съм от ЦСКА,но мисля,че Левски ще победи с огромна разлика.А искам да попитам как се казват тези андорци?Едни им казват Сант Жулия,други Санта Хулия.
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Бижуотера центар нападател

Мнениеот sedem_!_dva » 15 юли 2009 10:37

DeShawn написа:Йовов много пъти е играл като централен нападател и е вкарвал голове. Помните ли мъката с Публикум и кой влезе като нападател второто полувреме и вкара 2 гола за 10 минути?

Йовов беше титуляр този мач с Публикум, вкара два гола и го смени Домо и после и той вкара, а иначе Йовов беше нападател и с/у ЦСКА, когато вкара и ги бихме с 1:0, ама тогава беше съвсем друг мач, тактика и т.н Просто е смешно да пускаш Йовов централен нападател само колкото да е на терена за сметка на Жоро. :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Re: Бижуотера центар нападател

Мнениеот sistera » 15 юли 2009 10:40

todordk написа:И аз така мисля!
ако зацикли мача и до полувремето не вкараме...ще има мъка..мъка!
аре стига бе...тва е най слабия отбор в европа. и тези ако не може да бием ебаси и БГ първенството дето имаме!
аиде---довечера които може на стоадиона :)
Само ЛЕВСКИ

На това му викат "синдром на заешко сърце".Просто ви се чудя какво толко коментирате тоя махленски отбор,нали говорите за шампионска лига?Стегнете се малко!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 10:40

ig10 написа:Аз също съм от ЦСКА,но мисля,че Левски ще победи с огромна разлика.А искам да попитам как се казват тези андорци?Едни им казват Сант Жулия,други Санта Хулия.

Santa Julia- Санта Жулия ей това им е името.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 15 юли 2009 10:41

Както дойде ама мисля ,че са Санта Жулия ОФК :mrgreen: :mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 15 юли 2009 10:41

То и те сигурно не знаят как се казват. Сант Жулия май се казват
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 10:42

to6kata1912 написа:То и те сигурно не знаят как се казват. Сант Жулия май се казват

:lol: .Да
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 15 юли 2009 10:43

Заложил съм Левски-С.Жулия прогноза 1 и точен резултат 4:0 така че дано излезе :)

Върни се в “Архив”