п.п. Все пак това е мое мнение за двама футболисти все още на Локо Сф,нека дойдат официално пък тогава ще ги приветстваме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boys85 написа:Льохман, извини ме, че си имам отдавна някакво отношение към футболист, който не играе при нас и го казвам. Никой не ангажирам с мнението си, не съм от хората, които плюят по играчите ни със или без причина, стоя в "сектора без седалки". Успокой се малко, спри с безсмислените в случая цитати и си избърши пяната от устата.
зеления написа:Костов иска нова защита - взима двама от Черно море
05 декември 2011 10:10
Росен Колев и Александър Александров договорили личните си условия с Левски
Селекцията в Левски явно тече с пълна сила и старши треньорът Николай Костов няма намерение да чака до последния момент, за да привлича нови играчи. Според последните информации двойката централни бранители на Черно море - Росен Колев и Александър Александров вече са договорили личните си условия със сините. Според 7 дни спорт моряците са били на Герена преди мача с Етър, за да уговарят детайло по трансферите си. Така не е изключено те да започнат подготовка с Левски от зимата. Да припомним, че Росен Колев е юноша на ЦСКА, но така и не му бе даден шанс да се наложи на Армията и пристигна на Тича, където този сезон успешно замести Танко Дяков. Александров пък стигна и до националния отбор преди време, показвайки стабилни игри, като той вече доста време е основен фактор в отбраната на черноморци.
Не е ясно дали от ръководството на Черно море няма да се отметнат в последния момент, след като евентуален такъв трансфер ги лишава от титулярната им двойка централни защитници. От друа страна Николай Костов е бил тотално разочарован от сините бранители - Йордан Милиев и Иво Иванов, като мача с Етър беше показателен за неговото недоволство. Да припомним, че Левски завърши мача с двойка бранители - Даниел Димов и Сержиньо Грийн. Костов искал да заздрави отбраната с играчи, които са свикнали да играят заедно и имат перспектива за бъдещо развитие.
Информацията е отново на "Балона". Ако това обаче случайно излезе истина...![]()
![]()
![]()
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
зеления написа:AndreyBG, ако е истина на всички ще стане ясно за какъв план 2013 става дума. Не ми се мисли по темата. Дано да е поредния локум на "Балона". От друга страна изборите минаха и... всичко е възможно.
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
зеления написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2723448
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта