ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот mursusaid » 04 дек 2011 21:51

Айде почват се слуховете и чешенето на езици :lol: То още нищо официално няма,обаче щом "Стандарт" казва, значи е така :lol: И пак почвате с наредбите един друг,ей не се научихме да уважаваме мнението на другите.Чакайте и мен да нахраните тогава :lol: Аз пък К.Янев не харесвам,а Писаров за мен е доста добро попълнение ако дойде,тъкмо вдясно нямаме подобен футболист,който смело и на скорост да влиза в противниковото поле,пък нека си е симулант,нали за това си има съдии,той и Индзаги е глезлъо и симулант ама не му пречи като играе почти винаги да бележи ;)
п.п. Все пак това е мое мнение за двама футболисти все още на Локо Сф,нека дойдат официално пък тогава ще ги приветстваме :mrgreen:
Последна промяна от mursusaid на 04 дек 2011 22:41, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 дек 2011 22:15

boys85 написа:Льохман, извини ме, че си имам отдавна някакво отношение към футболист, който не играе при нас и го казвам. Никой не ангажирам с мнението си, не съм от хората, които плюят по играчите ни със или без причина, стоя в "сектора без седалки". Успокой се малко, спри с безсмислените в случая цитати и си избърши пяната от устата. ;)

За това че имаш мнение за футболист който не играе при нас и го изразяваш си извинен.Само че тук имаме играчи които :arrow: ,,Коста Янев и Искрен Писаров вече са се разбрали с "Черно море",и с този безмислен цитат ти показвам нещо,за което няма как да си извинен.А опита ти за обида ще го оставя да мине покрай мен.За разлика от теб съм наясно,че простотията ходи по хората ,а не по животните,за което също си извинен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 дек 2011 23:40

Тоя не ни трябва бе хора, Вземет се в ръце от техния отбор няма човек, който да ни е нужен!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 дек 2011 10:16

Костов иска нова защита - взима двама от Черно море
05 декември 2011 10:10

Росен Колев и Александър Александров договорили личните си условия с Левски
Селекцията в Левски явно тече с пълна сила и старши треньорът Николай Костов няма намерение да чака до последния момент, за да привлича нови играчи. Според последните информации двойката централни бранители на Черно море - Росен Колев и Александър Александров вече са договорили личните си условия със сините. Според 7 дни спорт моряците са били на Герена преди мача с Етър, за да уговарят детайло по трансферите си. Така не е изключено те да започнат подготовка с Левски от зимата. Да припомним, че Росен Колев е юноша на ЦСКА, но така и не му бе даден шанс да се наложи на Армията и пристигна на Тича, където този сезон успешно замести Танко Дяков. Александров пък стигна и до националния отбор преди време, показвайки стабилни игри, като той вече доста време е основен фактор в отбраната на черноморци.

Не е ясно дали от ръководството на Черно море няма да се отметнат в последния момент, след като евентуален такъв трансфер ги лишава от титулярната им двойка централни защитници. От друа страна Николай Костов е бил тотално разочарован от сините бранители - Йордан Милиев и Иво Иванов, като мача с Етър беше показателен за неговото недоволство. Да припомним, че Левски завърши мача с двойка бранители - Даниел Димов и Сержиньо Грийн. Костов искал да заздрави отбраната с играчи, които са свикнали да играят заедно и имат перспектива за бъдещо развитие.

Информацията е отново на "Балона". Ако това обаче случайно излезе истина... :o :o :o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:28

зеления написа:Костов иска нова защита - взима двама от Черно море
05 декември 2011 10:10

Росен Колев и Александър Александров договорили личните си условия с Левски
Селекцията в Левски явно тече с пълна сила и старши треньорът Николай Костов няма намерение да чака до последния момент, за да привлича нови играчи. Според последните информации двойката централни бранители на Черно море - Росен Колев и Александър Александров вече са договорили личните си условия със сините. Според 7 дни спорт моряците са били на Герена преди мача с Етър, за да уговарят детайло по трансферите си. Така не е изключено те да започнат подготовка с Левски от зимата. Да припомним, че Росен Колев е юноша на ЦСКА, но така и не му бе даден шанс да се наложи на Армията и пристигна на Тича, където този сезон успешно замести Танко Дяков. Александров пък стигна и до националния отбор преди време, показвайки стабилни игри, като той вече доста време е основен фактор в отбраната на черноморци.

Не е ясно дали от ръководството на Черно море няма да се отметнат в последния момент, след като евентуален такъв трансфер ги лишава от титулярната им двойка централни защитници. От друа страна Николай Костов е бил тотално разочарован от сините бранители - Йордан Милиев и Иво Иванов, като мача с Етър беше показателен за неговото недоволство. Да припомним, че Левски завърши мача с двойка бранители - Даниел Димов и Сержиньо Грийн. Костов искал да заздрави отбраната с играчи, които са свикнали да играят заедно и имат перспектива за бъдещо развитие.

Информацията е отново на "Балона". Ако това обаче случайно излезе истина... :o :o :o

Това ако е вярно, няма да гледам мачове на отбора за много дълго време и ще съм изключително бесен на малоумниците, измислили този гениален ход. Как може да продадеш двамата си защитници, като нямаш абсолютно никаква алтернатива? Дано всичко е лъжа, че иначе...
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 дек 2011 10:34

AndreyBG, ако е истина на всички ще стане ясно за какъв план 2013 става дума. Не ми се мисли по темата. Дано да е поредния локум на "Балона". От друга страна изборите минаха и... всичко е възможно.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:37

зеления написа:AndreyBG, ако е истина на всички ще стане ясно за какъв план 2013 става дума. Не ми се мисли по темата. Дано да е поредния локум на "Балона". От друга страна изборите минаха и... всичко е възможно.

Мда, шампиони, ама на Б група, нали... Просто такова малоумие ще е това, че нямам думи. Имаме 2ма здрави централни защитници, ако ги продадем и двамата, просто съсипваме втората най-добра защита в България. Кой ще играе на тяхно място? Не, не, това просто няма как да е истина (или не ми се иска да е истина). Знам, че ще бъда изключително бесен, ако това стане, да си даваме младите играчи за жълти стотинки, и то на Левски, е никога няма да им го простя. Продават Паломино за жълти стотинки на някакви слабаци в Турция или Украйна, ако и това е истина просто не знам...

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 дек 2011 10:39

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 10:46

зеления написа:http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2723448

Е да, нали знаеш как са българските медии, някой напише нещо и веднага всички преписват... До няколко часа трябва да има официално изявление на ръководството по въпроса, дано не е истина, че не ми се мисли иначе...

Върни се в “Архив”