Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2011 18:00

THE G.A.M.E написа:
Жоржиньо написа:Мартин Станкев нали така или?

Да, Станкев, допадна ми ... Страшно нахален ( в добрия смисъл на думата ) и пробивно крило ! ... ;)
Напомня ми малко на Зе ... :)

Стига с тоя Станкев,де...Всеки,който направи 3 финта срещу Левски и ще го взимаме в отбора ли?Базбая голмайстор на А група взехме преди време(Г.Христов) и видяхме резултата!Да не говоря за разни Миро Антоновци!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 дек 2011 18:41

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:
Жоржиньо написа:Мартин Станкев нали така или?

Да, Станкев, допадна ми ... Страшно нахален ( в добрия смисъл на думата ) и пробивно крило ! ... ;)
Напомня ми малко на Зе ... :)

Стига с тоя Станкев,де...Всеки,който направи 3 финта срещу Левски и ще го взимаме в отбора ли?Базбая голмайстор на А група взехме преди време(Г.Христов) и видяхме резултата!Да не говоря за разни Миро Антоновци!

Напълно те подкрепям - жестоко се съмнявам, че Станкев ще покаже по-добра игра от Райков, Калво или Христов.Лично аз мисля, че не се даде достатъчно шанс на Тошко Христов.Все пак един футболист не може да играе венднъж на 4-5 мача и да е в перфектна форма ...

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 дек 2011 00:16

Със сигурност ще да е по-добър от Калво пък и ще взима 4 пъти по-ниска заплата примерно;)

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Левски спазари двама нови, единият играл в ЦСКА

Мнениеот LL999 » 05 дек 2011 09:36

“Левски” уреди първите си две нови попълнения през зимата. Става въпрос за двойката централни защитници на Черно море Росен Колев и Александър Александров. Двамата бяха на “Герена” преди мача с Етър за Купата на България във Велико Търново, спечелен от “сините” с 3:0, и са договорили личните си условия. Колев и Александров остава само да подпишат личните си договори с клуба, пише “7 дни спорт”.

Росен Колев е роден на 4 юли 1990 година, юноша е на ЦСКА и през 2007 година печели наградата за най-добър защитник на турнира “Юлиян Манзаров”. След това изкарва проби в английския Рединг, но не се стига до трансфер. През 2010 година разтрогва по взаимно съгласие с “червените” и заминава в Черно море.

Александър Александров е роден на 13 април 1986 година и е на “Тича” от 2005-а, като има вече над 100 мача за “моряците”.

:arrow: Росен Колев е машина. Един от перспективните ни млади защитници. Със сигурност ще е титуляр. Александров също е добър. Трябваше да го вземем още лятото.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски спазари двама нови, единият играл в ЦСКА

Мнениеот Kotooshu » 05 дек 2011 09:43

Надали някой вече вярва на жълтурите от 7 дни с мазния Московски
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Мнениеот LL999 » 05 дек 2011 09:50

А на кой да вярвам? На червената газета нема спорт, която дори няма достъп до Герена или на Мач, които пишат глупости от рода "Батков маха Костов, заради слабата игра в ТЪрговище" :) :) :) :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 дек 2011 09:51

аз не знам на кого да вярвам,но от днес до края на януари ще има толкова трансферни новини че свят ще ни се завие.
Има ли яснота около контузията на |\иво \\\иванов.
LEVSKI_FOREVER

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 дек 2011 09:52

Този Сашо Александров Черно море не го ли изгони преди няколко дни? Или се бъркам нещо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 05 дек 2011 09:53

Ти знаеш ли, че двамата имат договори с Морето? Ако ги искате, това са към един милион лева, доколкото съм запознат с клаузите им в договора. И как ти се струва Черно море да продаде и двамата си централни защитници едновременно, като 3тата ни опция е трайно контузен? А пък и Сашо отказва и на Левски, и на ЦСКА вече 2-3 години поред. Ако тази "новина" някак си се окаже вярна обаче, аз лично ще бъда бесен на цялото ни ръководство за малоумното им решение. Но докато няма нищо официално, за мен тази новина е просто един абсурд. ;)

П.С. Я кажи откъде е тази новина, тъй като аз никъде не я виждам?
Последна промяна от AndreyBG на 05 дек 2011 10:00, променено общо 1 път.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 05 дек 2011 09:59

zlatan написа:аз не знам на кого да вярвам,но от днес до края на януари ще има толкова трансферни новини че свят ще ни се завие.
Има ли яснота около контузията на |\иво \\\иванов.

Разкъсани коленни връзки!

AndreyBG написа:Ти знаеш ли, че двамата имат договори с Морето? Ако ги искате, това са към един милион лева, доколкото съм запознат с клаузите им в договора. И как ти се струва Черно море да продаде и двамата си централни защитници едновременно, като 3тата ни опция е трайно контузен? А пък и Сашо отказва и на Левски, и на ЦСКА вече 2-3 години поред. Ако тази "новина" някак си се окаже вярна обаче, аз лично ще бъда бесен на цялото ни ръководство за малоумното им решение. Но докато няма нищо официално, за мен тази новина е просто един абсурд. ;)

1 млн за тея двамата :!: Ти болен ли си :mrgreen:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”