Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1

Мнениеот ntodorov » 04 дек 2011 22:16

Честита победа. Напълно заслужена. Днес срещу вас не игра нашия Черноморец. Игра един безволеви, бездушен, слаб и непознат отбор. В този мач се разбра, че във футбола все пак има логика, а нашия отбор няма класата да играе срещу всеки. Жалко само за един човек - Херо. Неговите играчи го подведоха...и предадоха. Пак ви честитя и ви желая в следващия кръг пак един такъв противник, като нашия Черноморец, който да се победи сам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 04 дек 2011 23:14

Казах го преди няколко дена - всички ни подценяват и накрая доста хора ще останат с пръст в устата. Радвам се, че се оказах прав. Невероятна игра, феноменална публика, уникална победа - БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 04 дек 2011 23:22

ntodorov написа:Честита победа. Напълно заслужена. Днес срещу вас не игра нашия Черноморец. Игра един безволеви, бездушен, слаб и непознат отбор. В този мач се разбра, че във футбола все пак има логика, а нашия отбор няма класата да играе срещу всеки. Жалко само за един човек - Херо. Неговите играчи го подведоха...и предадоха. Пак ви честитя и ви желая в следващия кръг пак един такъв противник, като нашия Черноморец, който да се победи сам.

Абсолютно си прав, че вашия отбор няма класата да играе с отбор като Ботев и то на Колежа пред тази публика. Днес ви размазахме и само неумението пред гола на нашите момчета, което показват вече цял полусезон е причината да се отървете от доста по сериозна загуба. Пожелавам ви успех за първенството, а на Херо да се пребори. Ние продължаваме да мечтаем.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 04 дек 2011 23:23

Древен и Вечен написа:Истината е ,че днес ги отрепахме направо.Черноморец имеше точно две атаки .Честито на всички пловдивчани!

Бъркаш приятелю - точно ЕДНА атака :oops:

Поздравления за победата, за публиката, за атмосферата!
Желая ви успехи през пролетта!
[center]Изображение[/center]

gamaun

Мнениеот gamaun » 04 дек 2011 23:57

Да отдадем заслужена почит на отбора на Херо - все пак всеки играе толкова, колкото противникът му позволи. И да пожелаем на бургазлии успех догодина в Европа.

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 05 дек 2011 01:14

kartago написа:Знаеш ли, чест прави на моите приятели с които гледах мача, че влязоха във вашият форум и ви поздравяват! Аз имах същата идея, или дай да го направя! Честито на всички фенове на "Ботев", днес те заслужаваха победата! "Черноморец" по никакъв начин, не заслужаваше да победи в този мач! Изключителна атмосфера, много як мач, много яка публика, много слаб съдия, който от нищо, от един спокоен мач показ три червени картона! На мен лично, нещо мача ми мирише, не може такива професионалисти да върнат топката в 85-та минута на вратаря като има и ъглов и тъч, не може и Кишишев две минути след това да изведе нападател на пловдивчани сам срещу вратаря! Но, това не са проблеми на "Ботев", на "3-ия" в А група са! Пак повтарям, абсолютно заслужена победа на "Ботев" и да им е честита! Сега до автора на този цитат! Абе, пич, ти май много насериозно си се взел бе? "Черноморец" нямал класата да играе с отбор като "Ботев"? За какъв се мислиш бе? До сега бях толерантен, и си признавам, че трябваше да ги набиете тези примадони! Оооообаче! На "Колежа" пред такава публика(май само това можем да го отметнем), какъв стадион бе, пич? От къде откраднахте осветлението, от някой тенис корт ли? Хайде, нареждахте ни по време на мача, че сме "селяни" (нормално), а ти си тръгнал да си мериш пишките с "Колежа" и "Лазур" ли бе, отворко? Това беше една картофена нива, в която Ботев много по-добре се справи! Факт е! Изключително много уважавам хората от Пловдив, но такива отворковци като тебе ме убеждават, че има хора разни! На всички останали фенове на "Ботев", честита абсолютно заслужена победа!

Само да вметна,че след една-две години тази "картофена нива" и донякъде занемарения стадион ще се превърнат в много по-приятно място от "Лазура".Като добавя и уникалната ни публика,става още по- готино!Мерси за пожеланията,моде!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:22

Ботев Пловдив написа:
kartago написа:Знаеш ли, чест прави на моите приятели с които гледах мача, че влязоха във вашият форум и ви поздравяват! Аз имах същата идея, или дай да го направя! Честито на всички фенове на "Ботев", днес те заслужаваха победата! "Черноморец" по никакъв начин, не заслужаваше да победи в този мач! Изключителна атмосфера, много як мач, много яка публика, много слаб съдия, който от нищо, от един спокоен мач показ три червени картона! На мен лично, нещо мача ми мирише, не може такива професионалисти да върнат топката в 85-та минута на вратаря като има и ъглов и тъч, не може и Кишишев две минути след това да изведе нападател на пловдивчани сам срещу вратаря! Но, това не са проблеми на "Ботев", на "3-ия" в А група са! Пак повтарям, абсолютно заслужена победа на "Ботев" и да им е честита! Сега до автора на този цитат! Абе, пич, ти май много насериозно си се взел бе? "Черноморец" нямал класата да играе с отбор като "Ботев"? За какъв се мислиш бе? До сега бях толерантен, и си признавам, че трябваше да ги набиете тези примадони! Оооообаче! На "Колежа" пред такава публика(май само това можем да го отметнем), какъв стадион бе, пич? От къде откраднахте осветлението, от някой тенис корт ли? Хайде, нареждахте ни по време на мача, че сме "селяни" (нормално), а ти си тръгнал да си мериш пишките с "Колежа" и "Лазур" ли бе, отворко? Това беше една картофена нива, в която Ботев много по-добре се справи! Факт е! Изключително много уважавам хората от Пловдив, но такива отворковци като тебе ме убеждават, че има хора разни! На всички останали фенове на "Ботев", честита абсолютно заслужена победа!

Само да вметна,че след една-две години тази "картофена нива" и донякъде занемарения стадион ще се превърнат в много по-приятно място от "Лазура".Като добавя и уникалната ни публика,става още по- готино!Мерси за пожеланията,моде!

Като стане тогава ще говорим, че леля Ванга (лека и пръст) почина! Ако ще и след 5 години, с тази публика заслужавате отбор! Но днес ни посрещнахте повече от скромно, ние ви посрещаме на зелен килим! Искам да те питам защо днес освирквахте вратаря на "Черноморец"?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:27

Ботев Пловдив написа:Уникални сме. :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Забравих да добавя, че сте и "скромни" ( или поне ти?!) иначе огромна благодарност за транспаранта за Херо, в края на краищата това е само една игра, но такива житейски трагедии са сериозни! Сериозен респект! По едно време на стадиона ми се чу от вашата агитка "Херо, курво", но после разбрах, че не съм прав! Респект пич и за феновете и за мача ви! Заслужихте си победата! ( а, че съм мод, сори пич, ама така е, което не ме прави по-малко човек като тебе!)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 дек 2011 01:40

Исках да пусна отделна тема, но щях да наруша правилата! Значи бях на мача в Пловдив! Извинявам се за големите букви, но нека да кажа истината! ДНЕС "БОТЕВ" СМАЧКА "ЧЕРНОМОРЕЦ"! Респекти пичове! И успех занапред!

Върни се в “Ботев”