Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ботев - ЧЕРНОМОРЕЦ за Купата !

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 20:48

k.dimitrov написа:Честита победа на Ботев. Напълно ни надиграха.
Но аз неведнъж съм писал, че такива сривове в отборите, водени от Херо стават. Не знам защо, жалко, особенно за него в такъв момент, беше му нужна победа. Отборът сякаш не искаше или не му се играеше. Същото, както в мача със Славия.
Още нещо, Христов още веднъж показа, че няма място в отбора. Бавен, муден в нападение, а за капак заради него ни вкараха и първия гол - той пазеше Домакинов при центрирането, не разбрах - наведе ли се или въобще не може да скача. Ако го нямаше там, може би, някой защитник щеше да покрие центрирането. Но явно разчитаха на него. Не че защитата ни игра кой знае какво, но до този момент къде с късмет, къде с опит успяваха да предотвратят гола. Колкото и да е слаб Андонов е по -полезен от Христов, защото се движи много и бързо борави с топката. При него проблемът явно е психологически, като попадне в дупка и като почнат да го критикуват затъва все повече и повече - грешка след грешка. Днес нямаше даже желание да изпълни дузпата - страх го е да не пропусне, а знаем как винаги е бил първи кандидат. Според мен също няма място в отбора, ако премине в друг отбор може би ще играе по-добре - ще се стабилизира психически, особенно ако го поддържа публиката. В Бургас това скоро няма да стане. Добре, че отборът взема Преслав Йорданов.
Две думи за Кишишев. Имах чувството, че е излязъл дрогиран на терена. Толкова дезиорентиран не е бил никога. Сигурно никога не е допускал за толкова кратко време такова огромно количество грешки. Сякаш беше объркал екипите и играеше за Ботев, а и явно бързаше срещата да завърши по-бързо.
Останалите - всички под нормалното за тях ниво, с изключение, може би, на Стоян Колев и донякъде Асис, но пропускът му беше фрапантен. Знаем как досега реализираше такива положения, явно и той не беше нахъсан за игра.
Всички картони бяха реални, единствено може да се поспори за втория на Анеси - нямаше умисъл, противникът скачаше зад него и той явно не го виждаше.
За дузпата - защитникът не игра с топката, но дали закачи Андонов - от повторенията по телевизията е трудно да бъдем точни и категорични.

Поздравление за обективното мнение! Дузпа явно е имало, преди малко гледах доста добри повторения!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 20:55

Май ще излезе , че крушата си имала опашка . Ако това което научих преди малко е вярно , в Черноморец са получавали пари за последно след мача със Славия . А преди него пак не бяха взимали 2 месеца . ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:03

Честита победа на Ботев. Те играха, ние - не. Не знам причината, липса на пари, взети пари или подценяване. Бяхме на мача и за това момчетата не са писали още. Никой не се крие. Разочаровани сме бая. И да, не ни би публиката.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 21:05

Bourgas написа:Честита победа на Ботев. Те играха, ние - не. Не знам причината, липса на пари, взети пари или подценяване. Бяхме на мача и за това момчетата не са писали още. Никой не се крие. Разочаровани сме бая. И да, не ни би публиката.

С тази поправка, че при нас отбор-публика са едно цяло!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:08

Bourgas написа:Честита победа на Ботев. Те играха, ние - не. Не знам причината, липса на пари, взети пари или подценяване. Бяхме на мача и за това момчетата не са писали още. Никой не се крие. Разочаровани сме бая. И да, не ни би публиката.

Я , кажи ... като присъствал на мача . Не можах да го гледам , а от информацията която намирам в нета оставам с впечатлението , че Кишишев е играл с жълто-черен екип ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:14

Искам си Акаунта написа:

Я , кажи ... като присъствал на мача . Не можах да го гледам , а от информацията която намирам в нета оставам с впечатлението , че Кишишев е играл с жълто-черен екип ;)

Само Стоян и Траян не разбраха, че трябва да паднат. Момчетата, които ходихме бяхме с кола и на връщане това си говорихме, че това не е Черноморец от есента. Никаква идея, нарочно не играха според нас. И ще повторя. Тези 6-7000 човека ако си мислите, че могат да уплашат професионални футболисти, се лъжете. И не сме били 15 човека, защото само ние, които отидохме там, бяхме 5 + 3-4 момчета от Пловдив, а имаше и автобус и хора с коли.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 дек 2011 21:15

А и да добавя, заради подобни келеши в така наречената агитка, нормалните футболни фенове седят при домакините, както имаше и хора днес от нас...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2011 21:18

Абе много сте ми интересни вие прехвалените "грандове".Миналата седмица как никой от вас не си отвори уста, че вашите ще полягват? Ма то така е лесно след мача, тоя не играл, оня не играл.....кво беше, гроздето е кисело!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 04 дек 2011 21:20

Искам си Акаунта написа:Devian - недей приятелю , смешно е да говориш за съдии . Не съм гледал мача , но съдия който в 27-та минута оставя домакините с човек по-малко , и дава дузпа за гостите да изравнят резултата ... че това е мечта за всеки гостуващ отбор . Колкото и да се мъча да намеря други думи , се сещам само за една - ПРОВАЛ . Абсолютен . най-простия пример , как един мач може да заличи всичко направено за цял полусезон .

п.п Да не пропусна - днешния мач показва защо Мадагаскар е по-известен с някои видове маймуни , отколкото с футболисти .

Не оправдавам слабата игра на Черноморец със съдията.К.Димитров доста добре е анализирал срещата и играта на отбора като голяма част от играчите определено играха с нежелание .За съжаление Венци е пътник,ако действително нещата с Преслав са уредени. :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 дек 2011 21:21

Bourgas написа:А и да добавя, заради подобни келеши в така наречената агитка, нормалните футболни фенове седят при домакините, както имаше и хора днес от нас...

Що така ... а аз си мислех , че проблема е при мен :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”