k.dimitrov написа:Честита победа на Ботев. Напълно ни надиграха.
Но аз неведнъж съм писал, че такива сривове в отборите, водени от Херо стават. Не знам защо, жалко, особенно за него в такъв момент, беше му нужна победа. Отборът сякаш не искаше или не му се играеше. Същото, както в мача със Славия.
Още нещо, Христов още веднъж показа, че няма място в отбора. Бавен, муден в нападение, а за капак заради него ни вкараха и първия гол - той пазеше Домакинов при центрирането, не разбрах - наведе ли се или въобще не може да скача. Ако го нямаше там, може би, някой защитник щеше да покрие центрирането. Но явно разчитаха на него. Не че защитата ни игра кой знае какво, но до този момент къде с късмет, къде с опит успяваха да предотвратят гола. Колкото и да е слаб Андонов е по -полезен от Христов, защото се движи много и бързо борави с топката. При него проблемът явно е психологически, като попадне в дупка и като почнат да го критикуват затъва все повече и повече - грешка след грешка. Днес нямаше даже желание да изпълни дузпата - страх го е да не пропусне, а знаем как винаги е бил първи кандидат. Според мен също няма място в отбора, ако премине в друг отбор може би ще играе по-добре - ще се стабилизира психически, особенно ако го поддържа публиката. В Бургас това скоро няма да стане. Добре, че отборът взема Преслав Йорданов.
Две думи за Кишишев. Имах чувството, че е излязъл дрогиран на терена. Толкова дезиорентиран не е бил никога. Сигурно никога не е допускал за толкова кратко време такова огромно количество грешки. Сякаш беше объркал екипите и играеше за Ботев, а и явно бързаше срещата да завърши по-бързо.
Останалите - всички под нормалното за тях ниво, с изключение, може би, на Стоян Колев и донякъде Асис, но пропускът му беше фрапантен. Знаем как досега реализираше такива положения, явно и той не беше нахъсан за игра.
Всички картони бяха реални, единствено може да се поспори за втория на Анеси - нямаше умисъл, противникът скачаше зад него и той явно не го виждаше.
За дузпата - защитникът не игра с топката, но дали закачи Андонов - от повторенията по телевизията е трудно да бъдем точни и категорични.
Поздравление за обективното мнение! Дузпа явно е имало, преди малко гледах доста добри повторения!
[/center]
[/center]