Е то добре е-може ли Мездра да си уреждат такива добри контроли с Лил,Стандард,Сивасспор,а ние не.
Много ми е странн-аз не сещам от един мач с Вердер(за една купа) преди незнам си колко години да сме изиграли контрола с голям европейски отбор-ми разни Фехервар,Кернтен,Дуисбур и др.Да и такива трябва,ама трябва и нещо за престиж с по-труден противник според мене.Локото игра с Валенсия,Литекс със Зенит,Левски с Вердер-ние се не можем!
Странно!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Странно!
И аз това казах в предишната тема неможе Мездра да има по добри контроли от Цска не е нормално
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Всичко е въпрос на договорка и най-вече на отборите които са там
lisynger написа:И аз това казах в предишната тема неможе Мездра да има по добри контроли от Цска не е нормално
Не е.
Айде тази година пак по-добре-ама миналата беше ужас.После защо не сме готови за ЕКТ.
Мисля ,ч е сериозно трябва да се помисли върху това!

cska_90 написа:lisynger написа:И аз това казах в предишната тема неможе Мездра да има по добри контроли от Цска не е нормално
Не е.
Айде тази година пак по-добре-ама миналата беше ужас.После защо не сме готови за ЕКТ.
Мисля ,ч е сериозно трябва да се помисли върху това!
Спомням си че 1 година генералната контрола бе с Лутьн
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Еми всеки отбор си избира съперници от неговия ранг
вие жилина, ние севойно, монтана с Лил
tprodanov написа:Еми всеки отбор си избира съперници от неговия ранг![]()
ТОЧНО КАЗАНО!
[center]

[/center]

[/center]Re: Странно!
според мен тази година подготовката ви е по-добра от нашата, но и ние с този "треньор" нямаме кой знае какви възможности