Sisi 1914 написа:Sardukar написа:А няма такиваЩе се свика изпълком и там си давайте кандидатурите
Кога ще го свикаш?
е някоя форумна легенда трябва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Sardukar написа:А няма такиваЩе се свика изпълком и там си давайте кандидатурите
Кога ще го свикаш?

накрая хуу че пропуснаха 2-3 положения :Д
 накрая хуу че пропуснаха 2-3 положения :ДMiddlesbrough написа:най - после победа (sun) , Мерси Ювееееееенакрая хуу че пропуснаха 2-3 положения :Д

JackPackage написа:Rivaldo10 написа:megan fox написа:
Играта за ръководител на Футболният съюз, а Сиси ще му я пишем за секретарка. Аз искам да съм шеф на съдийската комисия, може да ми дадете Мони за секретарка...
За какво ти е Мони, нали ще си шеф на една камара п*дали...
Тц тц... много червено това БФС ще стане

Айм вери мед....

THE G.A.M.E написа:Middlesbrough написа:най - после победа (sun) , Мерси Ювееееееенакрая хуу че пропуснаха 2-3 положения :Д
5 : 4 за теб ... Браво ! ...
Както и подозирах, ако някой от нас го закове на точен - печели ...
Много брутален двубой си спретнахме, направих всичко по-силите си, ама ...
И аз долу-горе го виждах 2:0 за Юве, обаче в последният момент си казах, че торинци са във форма и могат да им сложат повече ...
Моя грешка, че не посочих и аз 2 : 0 и да сменя някоя от головите разлики ...
Заслужи си победата !
Както каза преди 3 кръга ... Започваш да мачкаш, за сега вървиш по план ...
Sardukar написа:А няма такиваЩе се свика изпълком и там си давайте кандидатурите

Баджанак, приемаш ли?
 Баджанак, приемаш ли? 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Sisi 1914 написа:Sardukar написа:А няма такиваЩе се свика изпълком и там си давайте кандидатурите
Кога ще го свикаш?
е някоя форумна легенда трябва

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта