Честита победа! Ботев Пд - Черноморец Бс 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: "Ботев" изми лицето на пловдивския футбол

Мнениеот ivan40 » 04 дек 2011 15:31

Viktor4o_Rs написа:Mисля, че цяла футболна България иска да се паднат Ботев с Локо (Пд), дано утре това стане :mrgreen:

По добре с Левски те са нашия дразнител.

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 04 дек 2011 15:31

Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас

Мнениеот track.and.field » 04 дек 2011 15:38

Браво на Ботев, заслужена победа. Бяха по-стойностния отбор на терена през повечето време, дори и с човек по-малко умело се защитаваха, пресираха съперника и не оставяха свободни пространства в защита, за нападателите на Черноморец. Ако не бяха пропуските, Черноморец можеше да си замине с повече от 2 гола.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 дек 2011 15:42

drakon написа:Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!

Честит рожден ден :)
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 04 дек 2011 15:43

Първо да честитя на феновете на Ботев. Браво и на отбора и на треньора! Този тим определено има място в "А" група и дано се завърне още следващата година. А феновете, мисля че няма нужда от подробен коментар - колоритни както винаги.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Parmalat

Re: За купата - на 3 декември с Черноморец Бургас

Мнениеот Parmalat » 04 дек 2011 15:45

Поздравления за успеха имахте по-голямо желание за победа и я постигнахте.Бързо завръщане в А група където ви е мястото!Радуканов почна да ви променя в добра посока.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 дек 2011 15:46

Avanti_Ragazzi написа:
Ма нали знаеш, че ако Левски или ЦСКА се паднат заедно, без значение кой ще е домакин, мача ще е на националният а не на клубните стадиони а?

За съжаление да... даже са го включили в наредбите на БФС, че конкретно този мач се играел задължително на В.Левски...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 04 дек 2011 15:46

Пловдивчанин написа:
drakon написа:Няма такъв мач да надиграеш Черноморец един от най-добрите в А-група си е геройство!!Правилно са казали по-старите хора нашата публика може да вдигне и "мъртвец" !!Благодаря на момчетата който ми направиха най-големия подарък за рождения ми ден-Напред КАНАРИ!!

Честит рожден ден :)

Благодаря съперничеството трябва да е благородно!!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 04 дек 2011 15:48

Честито и от мен,да си жив и здрав ;)

Върни се в “Ботев”