Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Решението за часовете на мачовете на Левски и ЦСКА за купата

Мнениеот dunavfc » 03 дек 2011 09:18

Къде виждаш пристрастие ? Кажи кое от следното което съм написал не е вярно ? Тук говорим за факти,не за някакво мнение...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2011 11:45

PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.

Ами с Вердер, Удинезе, Шалке, Рейнджърс .... И те ли са Барса и Челси ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 дек 2011 23:48

THE G.A.M.E написа:
PIMP написа:Това за 40-те хиляди зрители е много относително, защото и Локо Сф да играеха с Барса и Челси стадионът пак щеше да е пълен.

Ами с Вердер, Удинезе, Шалке, Рейнджърс .... И те ли са Барса и Челси ? ... :roll:

Абе стига си говорил глупости бе човек,излагаш се...С Удинезе бяхте на 1/8 в УЕФА,Шалке на 1/4,Вердер в ШЛ,гарантирам ти,че ако в Карнобат гостуван не някой от изброените отбори,а гостува да кажем Васлуй или Арис стадионът ще се пръска по шевовете.Това да си хвалиш публиката колко много била в Европа е толкова смешно и нелепо,че незнам дали осъзнавате колко жалко изглеждате отстрани,отнася се и за Левски и за ЦСКА.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 дек 2011 11:11

dunavfc написа:Абе стига си говорил глупости бе човек,излагаш се.

Сериозно ??? .. :lol:

И някои други играха с големи отбори, ама едва събраха и 30 000
Какви хора сте да отричате очевидно, незнам ...
На домакинства на "еврограндове" като Атирау, Модрича, Аалст, Люцерн, Рамат Ган, Локомотив Витебск, Дъндолк и т.н. на "Герена" и "Васил Левски" са присъствали минимум по 15 хил.
Посочи ми друг отбор в България, който ще събере над 15 000 срещу такива съперници !?

И каква Европа ?
Преди "адвокатчето" да направи глупоста да уволни Станимир Стоилов, средната посещаемост на домакинските мачове на Левски беше 8-10 хиляди ...
При "Кокъла" нямаше привлекателна игра, но се виждаше желание и средно имаше по 6-8 000.
Да, не са кой знае какви цифри, ама за България са си перфектни ...

Всъщност, ти каква теза защитаваш, за какво изобщо спориш, че не става много ясно ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 04 дек 2011 11:32

Ние в работен ден отидохме 7000 на 300 км от Стара Загора срещу Рапид Виена. 10 000 човека от Пловдив напълниха стадиона в Бургас срещу Брюж, ОФК Београд и Болтън. Като Стара Загора е 138 000, а Пловдив около 330 000, а на мачовете на Левски и ЦСКА от евротурнирите отиват хора от цяла България !
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2011 14:04

THE G.A.M.E написа:

На домакинства на "еврограндове" като Атирау, Модрича, Аалст, Люцерн, Рамат Ган, Локомотив Витебск, Дъндолк и т.н. на "Герена" и "Васил Левски" са присъствали минимум по 15 хил.
Посочи ми друг отбор в България, който ще събере над 15 000 срещу такива съперници !?

И каква Европа ?
Преди "адвокатчето" да направи глупоста да уволни Станимир Стоилов, средната посещаемост на домакинските мачове на Левски беше 8-10 хиляди ...
При "Кокъла" нямаше привлекателна игра, но се виждаше желание и средно имаше по 6-8 000.

Всъщност, ти каква теза защитаваш, за какво изобщо спориш, че не става много ясно ... :roll:

Колко си смешен само,нямало друг отбор в България,който можел да събере 15 хил. срещу Модрица,Люцерн и т.н :roll: Първо гарантирам ти,че всеки един град в България срещу тези отбори би имал над 10 хил. души,второ не знам дали усещаш колко жалко е да ми се хвалиш,че сте били 10-15 хил. души при положение,че София е 1.5 млн. :shock: Да не говорим и колко фенове има уж Левски из цяла България.Защо не сте 15 хил. срещу Видима бе разбирач ? Кво ми говориш какво било преди Батков и след Батков ? Преди и в Радомир стадиона се е пръскал по шевовете...Не стига,че и вие и ония другите ви червени приятелки продължавате да ставате за присмех с вашите убийствени домакинства с 1000-2000 човека,ами и претенции имате.Тезата която защитвам е,че имате свхръх напомпено самочуствие от миналото,а сте въздух под налягане.Като за пример ще дам майните,които винаги ще бъдат над вас във всяко фенско отношение..

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 дек 2011 14:24

dunavfc написа:
THE G.A.M.E написа:

И каква Европа ?

Колко си смешен само,нямало друг отбор в България,който можел да събере 15 хил. срещу Модрица,Люцерн и т.н :roll: Първо гарантирам ти,че всеки един град в България срещу тези отбори би имал над 10 хил. души,второ не знам дали усещаш колко жалко е да ми се хвалиш,че сте били 10-15 хил. души при положение,че София е 1.5 млн. :shock: Да не говорим и колко фенове има уж Левски из цяла България.Защо не сте 15 хил. срещу Видима бе разбирач ? Кво ми говориш какво било преди Батков и след Батков ? Преди и в Радомир стадиона се е пръскал по шевовете...Не стига,че и вие и ония другите ви червени приятелки продължавате да ставате за присмех с вашите убийствени домакинства с 1000-2000 човека,ами и претенции имате.Тезата която защитвам е,че имате свхръх напомпено самочуствие от миналото,а сте въздух под налягане.Като за пример ще дам майните,които винаги ще бъдат над вас във всяко фенско отношение..

Само дето на майните им стадионите са наполовината на нашите..И това създава впечатление за множество. Видяхме някои от тях на мача със Звезда колко бяха..Не ми ги разправяй тея неща.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 04 дек 2011 14:35

Ти усещаш ли се какво пишеш ? В момента и на Ботев и на Локо Пд посещаемоста е по-голяма от вашата,какви стадиони какви 5 лв. ? Вие с Звезда сигурно щяхте да бъдете 25 хил. а ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2011 14:37

Red_Girl написа:Само дето на майните им стадионите са наполовината на нашите..И това създава впечатление за множество. Видяхме някои от тях на мача със Звезда колко бяха..Не ми ги разправяй тея неща.

Стадион „Христо Ботев“ е вторият по големина стадион в Пловдив с настоящ капацитет за 25 000 зрители. Намира се в квартал Каменица.

Казваш, по-малък е от БА, така ли, и затова публиката изглежда повече :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 дек 2011 14:41

dunavfc написа:Ти усещаш ли се какво пишеш ? В момента и на Ботев и на Локо Пд посещаемоста е по-голяма от вашата,какви стадиони какви 5 лв. ? Вие с Звезда сигурно щяхте да бъдете 25 хил. а ?

Човек ние паднахме от Стяуа и бяхме толкова.. за квог овориш.. Ако звезда играят с нас, ше се напълни стадиона!! В вта съм сигурна..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Върни се в “Футбол - България”