Мнениеот bultras » 15 юли 2009 01:21
Аз съм аполитичен, но не не и антиобществен.Гласувах на тези избори, гласувах за сините, защото не исках ГЕРБ да управляват самостоятелно.Възхищавам се от премиера Костов, но не и от политика Костов.Адски ценя работата на столичния кмет, защото виждам ежедневно промените.В община Сердика съм и всеки ден се изненадвам положително с нещо ново.Ако предишните управници на София, бяха свършили поне една четвърт от работата , която свърши Борисов, сега София щеше да бъде сред елитните европейски столици.Затова RESPECT,господин,Кмете и успех,господин, Премиер.Грижете се за България, така както го правихте за София........И , моля Ви , не забравяйте, че "жълтите павета" не са България, а тя, нашата Родина, има нужда от силна ръка и смело сърце.Хората повярваха, че притежавате и двете.Моля, Ви , не ги разочаровайте, защото, Вие, успяхте да ги събудите, но оставите ли ги да заспят отново, това ще бъде КРАЯТ.Вие, сте последната надежда и новият месия.Ролята е трудна , но дано филмът е успешен..........................................Иначе...,здравей,апатия, и нека отново попасем овцете, а когато заблеят агънцата...,да започнем филма отначало.
С уважение: ИЗБИРАТЕЛЯт.
П.П. Когато се захванете със софийския боклук, моля ,Ви, не забравяйте и СЕЛСКИЯ такъв. Благодаря предварително.