Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Обаче съдията яко ве реже,всяко падане фал абсолютноо
- david_villa
- Контакти:
Добре, че нямат намерение да го продават! "Валенсия" може да бие без проблем всеки тим под него в чертата и много се дразня когато вкарат гол и се разлигавят. Справка: днес, срещу "Майорка", срещу "Хетафе". За да са близко до "Реал" и "Барса" в тези мачове не трябва да се изпускат точки!
david_villa написа:Добре, че нямат намерение да го продават! "Валенсия" може да бие без проблем всеки тим под него в чертата и много се дразня когато вкарат гол и се разлигавят. Справка: днес, срещу "Майорка", срещу "Хетафе". За да са близко до "Реал" и "Барса" в тези мачове не трябва да се изпускат точки!
Точно тука се крие всичко,загубените точки срещу слабите отбори оттам идва всичко...Обаче имаше дузпа сега,но нищо

- david_villa
- Контакти:
Жоржиньо написа:david_villa написа:Добре, че нямат намерение да го продават! "Валенсия" може да бие без проблем всеки тим под него в чертата и много се дразня когато вкарат гол и се разлигавят. Справка: днес, срещу "Майорка", срещу "Хетафе". За да са близко до "Реал" и "Барса" в тези мачове не трябва да се изпускат точки!
Точно тука се крие всичко,загубените точки срещу слабите отбори оттам идва всичко...Обаче имаше дузпа сега,но нищо
Нека това бъде като компенсацията от съдбата за неотсъдените такива срещу "Реал" (в последната минута) и "Атлетико", както и измислената за "Майорка" в последната минута! Да, спорта ситуация в наказателното поле на "Валенсия", отсъдена в наша полза, подчертавам го, защото това беше гювечът за сезона!
Точно и аз затова се сетих,тогава имаше дузпа за вас сега ще ви я конпенсират 

- david_villa
- Контакти:
Правил съм сравнението вече, просто съдията прилича на един популярен герой - детектив и също като него е нерешителен.

Евала пичове...Донесохте ми печалба от 88 лева живи и здрави и да биете Челси в Вторник 

Жоржиньо написа:Евала пичове...Донесохте ми печалба от 88 лева живи и здрави и да биете Челси в Вторник
И на точка ще бъдем доволни, ако не се лъжа!

Левски завинаги в моето сърце
Жоржиньо написа:Точно и аз затова се сетих,тогава имаше дузпа за вас сега ще ви я конпенсират
Време беше и на нас да дадат една дузпа!

Левски завинаги в моето сърце![