MuFc1878 написа:Мегънчо с неговия късмет да се отлагат мачове и служебни победи ще го добута до финала
Аз съм с връзки в ръководството.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Мегънчо с неговия късмет да се отлагат мачове и служебни победи ще го добута до финала
JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:Победителя от нашия мач (ако се паднем един с друг на 1/4 финала) ще вземе купата...вервай ми:D
Джак, готов ли си подкрепиш това си твърдение с един бас?
Не![]()
Не знам що, ама така си мисля че ще стане
Мога да се обзаложа че няма да я вземе фаворитът/ката на останалите![]()
TodorT написа:Ей го... Силвето ме би с 5-4Знаех си, че двубоят е предрешен.... ама ... поне опитах
Честито, Силве!
megan fox написа:Аз в шампионата съм много назад, ама дебна от турнира за купата да се докопам да място в ЕКТ![]()
![]()
![]()
Игра, по какъв критерий определяш кой срещу кого е за купата? Дори и да си го обяснявал това, не съм го прочел...
JackPackage написа:megan fox написа:JackPackage написа:Победителя от нашия мач (ако се паднем един с друг на 1/4 финала) ще вземе купата...вервай ми:D
Джак, готов ли си подкрепиш това си твърдение с един бас?
Не![]()
Не знам що, ама така си мисля че ще стане
Мога да се обзаложа че няма да я вземе фаворитът/ката на останалите![]()
megan fox написа:MuFc1878 написа:Мегънчо с неговия късмет да се отлагат мачове и служебни победи ще го добута до финала
Аз съм с връзки в ръководството.![]()
![]()
А един финал м/у мен и Сиси, би бил доста забавен, но не вярвам да стигна до финала, нито пък, че Сисито ще стигне.
Sisi 1914 написа:И ако стигнем двамата до финала, ще е гот да паднеш от моя милост!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта