Най-после Антон Генов ще ни освободи от присъствието си
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Най-после Антон Генов ще ни освободи от присъствието си
Днес освен чудесната победа на моя любим отбор с 0:4 в Добрич, има още една добра новина която ме зарадва много. Най-после няма да виждам на зеления терен, неприятната физиономия на Антон Генов. За мен това е най-корумпирания съдия в българския футбол в последните години.

Re: Най-после Антон Генов ще ни освободи от присъствието си
Генов сигурно е единствения човек в БГ футбола,който е силно недолюбван от всички фенове.Дано младите рефери не са като него.
Последна промяна от v.s. на 03 дек 2011 20:01, променено общо 1 път.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Съгласен съм с теб- при него нямаше пристрастия към Левски или ЦСКА конкретно, помагал е и на двата отбора. Явно- на който дава, на него помага. Нас много пъти ни е клал безцеремонно- последният пример финала за суперкупата, когато даде дузпа за ЦСКА за нарушение 1м извън наказателното поле и червен картон на Том за театрално изпълнение на един "червен" (не си спомням вече кой беше).
[center]
[/center]

генов си тръгва, но идва таско тасков, така че едва ли има повод за оптимизъм .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
Blagoy написа:Съгласен съм с теб- при него нямаше пристрастия към Левски или ЦСКА конкретно, помагал е и на двата отбора. Явно- на който дава, на него помага. Нас много пъти ни е клал безцеремонно- последният пример финала за суперкупата, когато даде дузпа за ЦСКА за нарушение 1м извън наказателното поле и червен картон на Том за театрално изпълнение на един "червен" (не си спомням вече кой беше).
Най-лошото беше, че свиреше за силния на деня, или на този на който на него му е удобно. Това е точно определение за магистрална жена.

v.s. написа:Генов сигурно е единствения човек в БГ футбола,който е силно недолюбван от всички фенове.Дано младите рефери не са като него.
Надали сините от Подуене го недолюбват!
Бай Венци Стефанов с кой ще се оправдава сега...
Много обичаше да го храни... е имал е и поводи от време на време... както повечето казахте до сега, всички са имали повод да го мразят.
П.П. Нека не говорим повече за рефери... Напоследък стигнах до извода - рефер ли е, значи е с хомосексуални наклонности...

П.П. Нека не говорим повече за рефери... Напоследък стигнах до извода - рефер ли е, значи е с хомосексуални наклонности...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
drughi написа:Днес освен чудесната победа на моя любим отбор с 0:4 в Добрич, има още една добра новина която ме зарадва много.
Ако и Ахмед Ахмед си отиде заедно с него ще е още по-добре. Днес Локото през второто полувреме и трита им гола бяха от засади, а и тоя съдия не знам кой го е сложил да ръководи мачове от професионален футбол със шкембе! Но какво да се чудим... какъвто ни е футбола, такива са и съдиите
MoNteSo написа:v.s. написа:Генов сигурно е единствения човек в БГ футбола,който е силно недолюбван от всички фенове.Дано младите рефери не са като него.
Надали сините от Подуене го недолюбват!
Явно още няма отделен подфорум за психично болни

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
Честито на всички фенове на футбола в България! Най-сетне тоя измекяр се разкара от зеления терен. Или казано по друг начин - днес е хубав ден за българския футбол.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Върни се в “Футбол - България”