Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот santi_santi » 03 дек 2011 18:34

С оглед безобразното представяне на Даниел Димов считам,че удължаването на договора на Грийн е просто задължително!!!!Налагането на юношите трябва да става постепенно,примерно в мачовете за първенство срещу по непретенциозни отбори.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 дек 2011 18:38

3-4 ма щели да напуснат Левски :? Дано да става дума само за толкова от ЧУЖДЕНЦИТЕ (Калво, Рисп, Видович, Арш)... Защото, много повече от тази бройка са за гонене- Станчев, Старокин, Милиев, Иванов, хМарян, Балтанов. Поне 10 души са за махане "на момента" от отбора. Бройки не ни трябват, а кадърни момчета.Горепосочените не могат да надскочат себе си, а качествата им са доста спорни.
Това е личното ми мнение, но мисля, че и много други левскари мислят по този начин.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2011 18:55

santiliana написа:3-4 ма щели да напуснат Левски :? Дано да става дума само за толкова от ЧУЖДЕНЦИТЕ (Калво, Рисп, Видович, Арш)... Защото, много повече от тази бройка са за гонене- Станчев, Старокин, Милиев, Иванов, хМарян, Балтанов. Поне 10 души са за махане "на момента" от отбора. Бройки не ни трябват, а кадърни момчета.Горепосочените не могат да надскочат себе си, а качествата им са доста спорни.
Това е личното ми мнение, но мисля, че и много други левскари мислят по този начин.

1.Как,според теб,се "гонят" играчи с редовни договори?
2.Всеки трансферен прозорец нов отбор ли ще правим?Това не е по силите дори на Реал и Ман Сити.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 03 дек 2011 19:00

santiliana написа:3-4 ма щели да напуснат Левски :? Дано да става дума само за толкова от ЧУЖДЕНЦИТЕ (Калво, Рисп, Видович, Арш)... Защото, много повече от тази бройка са за гонене- Станчев, Старокин, Милиев, Иванов, хМарян, Балтанов. Поне 10 души са за махане "на момента" от отбора. Бройки не ни трябват, а кадърни момчета.Горепосочените не могат да надскочат себе си, а качествата им са доста спорни.

Главно Главата,Старокин и Димов са за гонене останалите може да влезнат в употреба за по-лесните мачове,все пак трябва да има хора и на пейката,а не може да си отидат 10 и да вземеш 10 и да искаш да си шампион :) Просто постепенно ще се махат играчите с ограничени качества и до една година трябва отбора да е по-стабилен и по-равностоен с поне 3-4 юноши в групата за мачовете,защото днеска се видя,че има момчета,които могат да играят не по-зле от разни звезди на селски отборчета,които струват стотици хиляди,а играят ганкиното,просто Гонзо в последните 3 години не посмя да пусне 2-3 млади момчета да играят,а предпочете да ги ползва за разменна монета за сметка на разни некадърници :evil: Само за това заслужава да бъде уволнен :!:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 дек 2011 20:25

Rivaldo10 написа:
Sisi 1914 написа:На 1 мнение сме с Тевез!
8-)

Обзалагам се, че дори не го беше чула, камо ли да си гледала негов мач. 8-)

Не се обзалагай, че ша загубиш!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 дек 2011 20:44

Според мен, дясното крило на Етър ( тоя, дето си правеше каквото си поиска със защитата ни ) ... Заслужава Внимание.

Иначе зимата, задължително- ляв бек, който да се подготвя за титуляр ( Старокин става за резерва )
- Централен бранител, но тук не е толкова наложително, защото виждаме, че младите се справят, като им се гласува доверие ... Трябва да вземем напредвид и Асен Георгиев.
- Дясно крило
- Централен нападател

За другите постове ... Зависи от това, кои ще си ходят ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 дек 2011 20:56

Sisi 1914 написа:Не се обзалагай, че ша загубиш!
:evil:

С кой номер и на какъв пост играе? Айде да те видим! :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 03 дек 2011 21:19

santi_santi написа:С оглед безобразното представяне на Даниел Димов считам,че удължаването на договора на Грийн е просто задължително!!!!Налагането на юношите трябва да става постепенно,примерно в мачовете за първенство срещу по непретенциозни отбори.

Димов срещу Светкавица и днес се представи на 1 по-добро ниво.
Трябва да му се даде шанс, поне докрая на шампионата!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 дек 2011 21:53

Сиси, май те затрудни въпросчето ми? :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2011 21:54

THE G.A.M.E написа:Според мен, дясното крило на Етър ( тоя, дето си правеше каквото си поиска със защитата ни ) ... Заслужава Внимание.

Иначе зимата, задължително- ляв бек, който да се подготвя за титуляр ( Старокин става за резерва )
- Централен бранител, но тук не е толкова наложително, защото виждаме, че младите се справят, като им се гласува доверие ... Трябва да вземем напредвид и Асен Георгиев.
- Дясно крило
- Централен нападател

За другите постове ... Зависи от това, кои ще си ходят ...

"Според мен, дясното крило на Етър ( тоя, дето си правеше каквото си поиска със защитата ни ) ... Заслужава Внимание."
Че ние си имаме такива десни крила.Само,че не ги пускат в игра.

Върни се в “Архив”