Станишев подаде оставка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_champions
Re: Станишев подаде оставка!!!- сети се кога
прост пожарникар
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- bigbonusprize
- Контакти:
Red_champions написа:Абе ти шегуваш ли се???Всички сте полудели!някакъв пожарникар ще ми се прави на добър и на супер мен.
Този пожарникар е последната надежда, както за мен, така и за цяла България!!! Не разбираш ли, че сме стигнали почти дъното с тия турци и хомосексуалисти дето ни управляваха...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
macko_razbivach
- Контакти:
То и царя мн обещаваше, ама само неговите дела си свърши 
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 
- Red_champions
bigbonusprize написа:Red_champions написа:Абе ти шегуваш ли се???Всички сте полудели!някакъв пожарникар ще ми се прави на добър и на супер мен.
Този пожарникар е последната надежда, както за мен, така и за цяла България!!! Не разбираш ли, че сме стигнали почти дъното с тия турци и хомосексуалисти дето ни управляваха...
Не,не разбирам как един човек ,който не рацбира от нищо освен как да се покаже по телевизията.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- bigbonusprize
- Контакти:
Ти да не мислиш, че Бойко ще тръгне да оправя нещата самичък? Човека има повече експертни членове в екипа си, отколкото членове има в националният фенклуб на ЦСКА! Твърд и безкомпромисен е, което гарантира стриктното следене за изпълнението на политическите цели на партията! При най-малкото съмнение в корупция направо ще уволнява! Такъв човек е нужен! Не оня педе*аст Сергей дето Европа му каза кой краде от неговите, а мръсната твар с ехидна усмивка обясняваше как преувеличават и че неговите хора си вършат прекрасно работата...Направо ако имам възможност да го срещна някъде самичък... Ще му изкъртя грозната лъжлива лисунгерска физиономия... Много агресия и омраза съм събрал към тази твар...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Red_champions написа:Абе ти шегуваш ли се???Всички сте полудели!някакъв пожарникар ще ми се прави на добър и на супер мен.
Ми добре бе тогава да бяхме гласували за Доган ли според тебе...?!?! Аз предпочитам наши да си ни управляват и да ни правят на идиоти от колкото някфи смотани турци.... В Хасково всички турци шивашки цехове бмв-та ауди-та с-класи ферарита. да си ходят тия рязани пишки...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- Pro-European
- Контакти:
Red_champions написа:bigbonusprize написа:Red_champions написа:Абе ти шегуваш ли се???Всички сте полудели!някакъв пожарникар ще ми се прави на добър и на супер мен.
Не,не разбирам как един човек ,който не рацбира от нищо освен как да се покаже по телевизията.
Няма смисъл да спорим с Red champion и колегите му -
разбираема е любовта на чорбарите към комунизма - малко ли титли им бяха подарени през този период !
Важното е, че хората избраха добрата (и най-вече: ЕДИНСТВЕНА) алтернатива за БГ.
Така че да оставим Red champion да излива злоба, ние имаме надежда: за намаляване на корупцията, достъп до евро-фондовете, реформи в здравеопзаванет, по-ефективна полизия и т.н. Виждам нещо, което отдавна не бях забелязвал: хората се отделиха от апатията, а това е добър знак!
Успех на Бойко, успех на Бг!
И разбира се, успех за Левски!
Последна промяна от Pro-European на 14 юли 2009 16:20, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Red_champions
Re: Станишев подаде оставка!
Говориш глупости!Не съм против това ново управлние,желая му успех.
Red_champions написа:прост пожарникар
Един път да съм на едно мнение с цесекар
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Pro-European
- Контакти:
W84me написа:Red_champions написа:прост пожарникар
Един път да съм на едно мнение с цесекар
Важно е в какво са убедени 42 % от българите. Останалото е ..приказки.
Авторът на темата: Ще спре ли..