Не е истина колко съм разочарован , до толкова че не ми се иска да си губя времето да гледам този мач и "играта",която демонстрира Левски!
Иска ми се да отида и да се изкрещя в лицето на всеки един "начлник","главен мениджър",треньор","помощник треньор" и всякакви такива елементи в любимия ми отбор за всичко,което ме дразни в играта ни отдавна! Не е реално такова нещо да гледам години наред и да няма някой,който вижда нещата като мен,а и вярвам много други като мен!? Как може такива "футболисти" да продължават да бъдат привличани в Левски? Иво Иванов,Даниел Димов, Марко Видович,за мен такива играчи не са за отбор дори от "Б" група,като последния даже и за зоналните групи не става! Такива дървета като първите двама,които не са се научили елементарни работи като спиране на топката,трябва час по-скоро да бъдат разкарани от Левски! Няма такова неадекватно чистене на топката във всеки един момент от всички в отбора и най-вече от тези двамата,както и от страна на Милиев и Пламен Илиев... всяко едно подобно чистене е в 80% от случаите загубено владение на топката! Също така със закон трябва да се забрани на Йордан Милиев да подава пас на повече от 7-8 метра и особенно подаване зад центъра - 95% брак в това отношение! Специалисти казват,че Николай Костов прави така че отборите на които е треньор да играят подобен на Барселона стил,е нямам търпение да го видя това нещо,а за тази цел трябва да измете маса играчи от отбора, и такива които си живуркат в Левски в продължение на години ... или да им дава шанс или да ги разкара по-бързо Балтанов примерно, Рисп също може да си ходи(обсолютно неадекватен тролей,който като влезнеше в игра се спукваше да прави корнери,а ние от сума време сме с огромни проблеми при статични положения)! И още нещо се питам къде по дяволите отидоха далечните удари на Гаджев? Пълни със сила и точност и донесли красиви голове и важни точки за отбора? В заключение бих дал вероятни напускащи или по-точно такива,които аз не искам да виждам в нашия отбор още след зимната пауза: Иво Иванов, Даниел Димов, Ларс Рисп и Лъчезар Балтанов,а лятото спокойно могат да разкарат Иван Цветков и Сйоерд Арс,като за холандеца е според представянето му в пролетния полусезон,същото се отнася и за Тони Калво! Надявам се зимата да се привлекат поне двама класни централни защитници и един ляв бек,който да държи в напрежение Орлин Старокин! Задължителни попълнения в полузащитната линия на мястото на Димов,както и в нападение поне един класен нападател,който е гледан не само на видео записи,а следен в продължение на по-дълъг период,защото съм сигурен че ако гонзо беше гледал и един мач на живо на Арс в Холандия,то той никога не би го привлякъл в Левски!
Етър - Левски FT 0-3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- hienizator
- Контакти:
Re: Етър - Левски 03.12.2011 /12:30ч/ Купа На България 1/8 финал
Старокин препуска 20 метре след нападателите на Етър. С Димов са уникални играчи.
- modor
- Контакти:
На Грийн трябва да му присадим нова коса,че нещо от както се офъка никакъв го няма

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ех, жалко, при 0:2 щеше да е далеч по-спокойно...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Hakercheto
- Контакти:
къде по дяволите отидоха далечните удари на Гаджев
Еми ударихме греда с удар на Гаджев
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
-
седемнамалко
- Контакти:
Някой има ли линк, или булсатком не пускат пак никъде?
- modor
- Контакти:
hienizator имаш супер як аватар 
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Levski4Ever
- Контакти:
Станкев си прави та*аци с нашите по крилото... 

- modor
- Контакти:
седемнамалко написа:Някой има ли линк, или булсатком не пускат пак никъде?
http://www.avalonbss.eu/redirect/tvpluss.html
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.