levski_777 написа:Здравко Лазаров: Черно море е на светлинни години пред ЦСКА !!!
АБСОЛЮТНО ПРАВ Е !!!
САМО, ЧЕ ЩЕ ИМА МАЛКА ПОПРАВКА.
НА СВЕТЛИННИ ВЕКОВЕ. ЛЕВСКИ И Ч. МОРЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ В БГ.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
levski_777 написа:Здравко Лазаров: Черно море е на светлинни години пред ЦСКА !!!
АБСОЛЮТНО ПРАВ Е !!!
more написа:Ще пълни кошнищите и на Левски и на ЦСКА!
ЕМИЛ написа:Аз искам да попитам?След като Черно море се определят като зелен отбор,защо емблемата им е в синьо?Благодаря ако ми отговорите на този мисля интересен въпрос
ko6rata написа:ЕМИЛ написа:Аз искам да попитам?След като Черно море се определят като зелен отбор,защо емблемата им е в синьо?Благодаря ако ми отговорите на този мисля интересен въпрос
![]()
По тая логика що италианците са със сини екипи ?!
АБСОЛЮТНО ПРАВ Е !!!
АБСОЛЮТНО ПРАВ Е !!!
ЕМИЛ написа:more написа:Ще пълни кошнищите и на Левски и на ЦСКА!
С какво?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
ЕМИЛ написа:Аз искам да попитам?След като Черно море се определят като зелен отбор,защо емблемата им е в синьо?Благодаря ако ми отговорите на този мисля интересен въпрос
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта