МАнчестер City - трансферна политика , цели ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

МАнчестер City - трансферна политика , цели ?

Мнениеот mormona » 14 юли 2009 13:15

Добре бе те тия тикви, зеха БАри , зеха Тевеш , зеха Роке Santa крус, зеха и още едно момче мисля , че беше английски национал.Според мене обаче ще си изпатят от тази политика ала Real МАдрид.ТЕ защитници не си купуват.Имат онзи от Челси , имат и КОмпани, имат Мика Ричардс... и все пак според мен имат нужда от поне още 1-2 ма качествени, и после да почнат да обиграват състава.Сега при тия сички нападатели и бележешти играчи , от по задни позиции , защо им е Адебайор примерно? Имат Тевез, Крус, Робинио, Божинов, ( белами ако не се лъжа си е при тях и май не са го продали ) , елано, петров, айрланд..........кой изпускам? добавете му името.смисъл хубаво е , че привличат толко играчи, все качествени, обаче незнам според мене с тия амбиции и накрая ще завършат към 5та позиция.пак така цял сезон като астан вила около чта позиция и накрая завършват към 5-6 та... дано ме опровергаят и да завършат в зона шампионска лига де, амаа незнам.впрочем вила не привлича ли това лято ? фулам ще ръчка в европа, няма ли да привлекат нови? евъртан и тотнам с плана им за ставане на шампион на англия , не привличат ли ?> ? ? ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Re: МАнчестер City - трансферна политика , цели ?

Мнениеот NeRaDzYrA » 14 юли 2009 13:33

caisedo i evans...nz i za mene e glupost tva ama imat pari davat na6te otbori kat nqmat kak ne kopuvat napadateli :lol:
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 14 юли 2009 13:33

Щом си толкова наясно с това, какво е да си мениджър на футболен клуб, заповядай и го докажи:

http://managerteams.com/index.php?inviter=3346

Успех... ;)
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 14 юли 2009 13:38

Значи много точно питаш относно амбициите на Ман Сити и плановете им ;) .Те са отбор,който има много пари и могат да си позволят почти неограничени разходи за класни футболисти.Но им трябва и защитници.Според мен Карвальо и Тери ще са от полза.Очаквам силно представяне от тях и силно се надявам да завършат на 4 позиция ,за да играят в ШЛ ;) .Относно Тотнъм-тези просто не заслужават коментар-правят по 1 трансфер на всеки 5 години,междувременно се борят за оцеляване в елита или не минават деветото място :roll: .Те в Европа пак няма да играят.Още е много рано.Тепърва има много трансфери и нека първенството започне,но на пръв поглед нещата изглеждат познати,но не сигурни:
1.Челси,Манчестър,Ливърпул,Сити-Ш.Л. :)
2.Арсенал,Евертън(Астън Вила,Уигън)-Л.Е.

Но има и много въпросителни:
1.Дали Сити ще може да се превърне в един стабилен и силен тим?
2.Същият въпрос за Евертън?
3.Кой ще е шампион?
4.Може ли за пореден път Арсенал да обърка сметките?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 13:45

Red_champions написа:Значи много точно питаш относно амбициите на Ман Сити и плановете им ;) .Те са отбор,който има много пари и могат да си позволят почти неограничени разходи за класни футболисти.Но им трябва и защитници.Според мен Карвальо и Тери ще са от полза.Очаквам силно представяне от тях и силно се надявам да завършат на 4 позиция ,за да играят в ШЛ ;) .Относно Тотнъм-тези просто не заслужават коментар-правят по 1 трансфер на всеки 5 години,междувременно се борят за оцеляване в елита или не минават деветото място :roll: .Те в Европа пак няма да играят.Още е много рано.Тепърва има много трансфери и нека първенството започне,но на пръв поглед нещата изглеждат познати,но не сигурни:
1.Челси,Манчестър,Ливърпул,Сити-Ш.Л. :)
2.Арсенал,Евертън(Астън Вила,Уигън)-Л.Е.

Но има и много въпросителни:
1.Дали Сити ще може да се превърне в един стабилен и силен тим?
2.Същият въпрос за Евертън?
3.Кой ще е шампион?
4.Може ли за пореден път Арсенал да обърка сметките?

Сити в ШЛ, голям майтап :D :D мислиш ли, че изведнъж просто ей така ще се обиргаят и ще завършат четвърти, много надежди им даваш пич... ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 14 юли 2009 13:50

да за кво им са 10 нападателя от сити като им трябват поне 2 защитници бридж ричардс компани дън онуоха забалета гаридо като се има предвид че миналия сезон почти нямаше мач в които всички тези защитници да са на линия или контузени или наказани а защитата е много важна и ако не вземат някои друг защитник ще се патят през сезона мисля че ще успеят да влезнат в лига европа а реал мадрид ще се осерат 215 милиона за 4 играчи хайде барса цепи наред когато дойде ел клесико ще видим дали многото пари помагат

Потребителски аватар
rancez
Контакти:

Мнениеот rancez » 14 юли 2009 13:54

"евъртан и тотнам с плана им за ставане на шампион на англия , не привличат ли ?> ? ? ?"
axxa не ме разсмиваи Тотнъм колкото и да са ми любим отбор немогат да стант шампиони.. доиде Рамос 115 милиона за незнам си колко играча провали се .. Доиде Редкнап .. добре стабилизирани играта ся ги продава пак половината .Винаги са били отбор от 5 до 12 място :Д и немат шанс но се пак да видим какво ще покаже Редкнап но чак шампиони :)
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 14 юли 2009 14:29

Пичове,вервайте ми тази година в Англия и в Италия ще има изненадващ шампион ;) .Един приятел заложи 200 евро,че Ман Сити ще станат шампиони ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 14:35

Red_champions написа:Пичове,вервайте ми тази година в Англия и в Италия ще има изненадващ шампион ;) .Един приятел заложи 200 евро,че Ман Сити ще станат шампиони ;)

ще видим, времето ще покаже :P
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 14 юли 2009 14:53

Red_champions написа:Пичове,вервайте ми тази година в Англия и в Италия ще има изненадващ шампион ;) .Един приятел заложи 200 евро,че Ман Сити ще станат шампиони ;)

Прав си Бърнли ще са шампиони. :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Футбол - Свят”