Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот KategorieC » 03 дек 2011 09:32

Айде Боляри, Стара Загора е с вас. Днес знамето "Берое и Етър -завинаги приятели" ще е на стадион "Ивайло".
Малко по темата за приятелството на Берое и Етър,цитати от форума на Етър и спомени на техните фенове :
naster1 написа:Пичове, малко спомени за приятелството между Етър и Берое през годините, от една тема във нашия форум:

Няма да забравя и мачът в Горна Оряховица през пролетта на 91-ва година. Беше в четвъртия пролетен кръг. Есенното класиране на А група беше сензационно - Славия водеше с точка пред... Локомотив Горна Оряховица и още една пред ... Етър. През пролетта Горната вече бяха паднали два пъти в трите мача, Славия бяха загубили една точка от Х с ЦСКА, а ние си бяхме взели двете домакинства на Миньор 2-0 (задна ножица на Бончо) и Ботев Пловдив 4-0 (само през първото им вкарвахме) и много тежко гостуване в Габрово с 2-1. На практика бяхме с точка зад Славия на второ място, а те приемаха Берое. В Горна мачът започна страхотно, Игор вкара още в 5-ата минута. Само след няколко минути обаче съдията не даде чист фаул дълбоко в половината на домакините, те направиха контра и Цецо Първанов спря с ръка пас към играч в голово положение - червен картон, още около 15-тата минута. До края на първото беше тегаво. Второто обаче се отпушихме и с човек по-малко им набутахме още 3, а най-готиното беше, че головете станаха точно на вратата, зад която бяхме . След края на мача отивхме към 10-ката и по пътя някой с радио ни каза, че Берое са направили пълен обрат и с гол в 90-тата минута бият Славия в София с 2-1. Полудяхме от кеф, излизахме на първо място в класирането, което и не изпуснахме до края.

Наистина след мача с Горна излязохме на 1-во място и не го изпуснахме до края! Нашият мач беше вече свършил, а в София Славия и Берое бяха 1:1. Съдията им даде 6 мин. продължение за да може Славия да спечели мача, но при една контра в 94 мин. беройци вкараха победен гол и ние станахме първи!
А приятелството ни с беройци е много по - старо! Не помня годината, но по време на техен мач с Левски съдията ги режеше яко, но и беройци не му простиха! Скъсаха кабелите на ТV, влезнаха на терена и..... Два дни след това ги извадиха от А група.

Следващото гостуване на Левски беше на "Ивайло". Стадионът препълнен, а южната трибуна цялата в зелено! Над хиляда беройци опънаха през трите блока огромен трансперант "Вси беройци са за Етъра". Всяко приближаване на син футболист до южните трибуни беше кошмарно! Такава подкрепа от приятелска агитка дотогава не бяхме виждали!
И оттогава, до сега ...светът е Етър и Берое!

Поздрави!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 03 дек 2011 09:45

Добро утро
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 дек 2011 09:46

AnalBreaker написа:Добро утро

Добро утро, днес ще се нагледам на мачове :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2011 09:53

Ей ме на, излюпих се.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 дек 2011 10:02

rhaegar написа:Ей ме на, излюпих се.

Ти пак добре,че сам си се излюпил. Мен малката 6 годишна "квачка" ме събуди в 8:39 с плач ,защото флумастерът и бил паднал зад бюрото. :cry: а ми се щеше да си остана в леглото и да играя на "запъртък" цял ден :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2011 10:03

Между излюпих се и станах има разлика :lol: И аз съм се вдигнал към 08:30, ама чак сега се излюпвам :lol:

Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 03 дек 2011 10:11

rhaegar написа:Между излюпих се и станах има разлика :lol: И аз съм се вдигнал към 08:30, ама чак сега се излюпвам :lol:

E, благодаря за уточнението. Вече ще знам :mrgreen:

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 03 дек 2011 10:22

KategorieC хубав материал си постнал ;)
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 дек 2011 10:28

Бероето се обединило срещу Левски, който пък им подари единствената титла... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 дек 2011 10:39

Бе те Беласица 3 пъти заради нас изпадаха и пак ни се радваха :lol:

Изображение

Върни се в “Свободна зона”