Нашето ръководство има време отново да хвърли БОМБАТА в родния футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GrEeN-FaN написа:Още преди да са приключили мачовете за тази година, в Светкавица вече започнаха със зимната селекция. Към отбора се присъедини нов халф.
Това е Тодор Колев, който до края на миналия месец носеше екипа на Черно море. Той обаче беше освободен и така се присъедини към тима от Търговище.
Още по темата
Ясна е програмата за Купата, дават три мача
Колев идва като свободен агент и няма да струва нито лев на ръководството на новаците в елита.
Наставникът на Светкавица Никола Спасов е много добре запознат с качествата му. Двамата работиха заедно във Варна преди две години.
Все пак официалното подписване на договора още не се е състояло, но едва ли ще има проблеми то да се случи.
Светкавица е със сериозни проблеми в класирането, като от началото на сезона няма победа и е завоювал само две точки. Тимът обаче продължава на 1/8-финалите за Купата на България, където ще се изправи срещу Лудогорец.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2723277
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
ShooterMan написа:ХаХа,добре би паснал Ривалдо на нашата схема,един плеймейкър с голаджийски нюх,фалове и топовни шутове.....ми защо пък не
.Ай Камазола да го вербува
wolf написа:ShooterMan написа:ХаХа,добре би паснал Ривалдо на нашата схема,един плеймейкър с голаджийски нюх,фалове и топовни шутове.....ми защо пък не
.Ай Камазола да го вербува
Ти хубаво се бъзикаш ама Ривалдо игра доста силно и редовно тая година за Сао Пауло
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта